Mtbe

Aktiivijäsen
  • Content count

    631
  • Joined

  • Last visited

About Mtbe

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 12/03/86
  1. Hyvä juttu rain että vauva ei ole hirmu iso! Apua, sä oot jo ihan loppusuoralla..!
  2. Onnittelut tossavainen pojasta! <3
  3. Mulla on ollut alimmillaan 4,4 iltapalan jälkeen mitattuna. Aamulla on monesti ollut 4,7 ja joskus vähän yli 5. Välipaloja pitää muistaa napsia (monesti syön kirsikkatomaatteja, toisinaan jonkun hedelmän) ettei tule heikotusta.
  4. Mä en luota noihin kokoarvioihin ollenkaan Esikoista odottaessa jouduttiin käymään ylimääräisiä ultrakeikkoja, kun vauva ei kasvanut niiden käyrien mukaisesti. Oli siis pienempi kokoinen. 4 päivää ennen käynnistystä ultrattiin vielä ja luvattiin siroa vauvaa, painoarvio ihan maksimissaan 3800g. Noh, poika syntyi alateitse viikoilla 42+1 mitoin 4110g ja 53cm! Että se siitä sirosta vauvasta Nyt toivon että synnytys käynnistyisi luonnollisesti ja vauva ei olisi ihan noin suuri Mulle soitti hoitaja tänään sairaala-aikaa.... Käyn hakemassa sen verensokerimittarin, vien ruokapäiväkirjan ja käydään vissiin taas läpi ruokaympyrää, mikä on mulle täysin turhaa, kun syön muutenkin säännöllisesti ja monipuolisesti. Kahden viikon päästä mulla on se aika.
  5. Huomenta kaikille! Täällä olisi yksi vertaistukea kaipaava, nimittäin radi tulla napsahti. Kävin eilen aamulla rasituksessa ja iltapäivällä oli tullut tulokset. Paastoarvo täysin normaali, tunnin arvo 10,5 ja kahden tunnin arvo oli 8,7. Terkkari oli jo soittanut eilen, mut en ole kuullut soittoa. Tänään varmaan soittaa uudelleen ja puhutaan nämä kuviot selviksi. Pistelyhommia siis luvassa seuraavat 3kk. Tympeetä Viime raskaudessakin mulla oli radi, joka pysyi kurissa ruokavalion avulla. Tosin mitään suuria muutoksia en edes joutunut tekemään. Ainoastaan rajoitin tuoremehun juontia/join lasillisen aamulla vedellä laimennettuna. Onnittelut Lunnalle! <3
  6. Ihania plussauutisia! <3 Onnea Mrs Willow makkaran odotukseen!
  7. Plussahan siellä! Onnea, nasunen <3
  8. Rosetta, paljon onnea!! <3
  9. Plussa on, LadyG!!
  10. Emmikolle onnea! <3
  11. Plussa on! (Miten tämä tikkujen tarkkailu voikin olla näin koukuttavaa..? ) Marikalle myös onnea!
  12. Vau! Onnea Mammamutti!
  13. Testasin nyt aamulla cb:n digillä. Kyllä tässä raskaana ollaan! Sen mukaan viikot 2-3. JES!
  14. Kiitokset! Mies on ollut ihan hajamielinen koko illan Mulla on levollinen ja onnellinen olo <3
  15. Joo, kyllä se r-testi on Parempaa kuvaa en saanut, vaikka yritin, kun kädet tärisi niin paljon.