Metsämansikka

Jäsen
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

About Metsämansikka

  • Rank
    Tavis
  1. Pitkästä aikaa täällä taas. Se taitaa olla kevät, joka tuo lapsi-mietteet pinnalle. Vielä olisi tarkoitus vuoden verran kasvattaa työkokemusta ja aloittaa yritys ensi keväänä.
  2. Omalla kohdallani parinkin kilon muutos näkyy heti oireissa, joten se on kai yksilöllistä.
  3. Haluaisin kaksi lasta, mutta en ihan peräjälkeen. 3-4v lasten välillä voisi olla aika optimi.
  4. Jokaisen oma valinta haluaako lapsia vai ei. Vapaaehtoinen lapsettomuus mahdollistaa monia asioita, joita lapsiperhe-elämä ei. Ja päinvastoin.
  5. En juurikaan kysele toisten lapsisuunnitelmista, mutta meiltä sitä kysellään jatkuvasti (menimme alle vuosi sitten naimisiin). En pahoita kyselyistä mieltäni. Parempi, että kysyvät päin naamaa, kuin, että miettisivät porukassa selkämme takana.
  6. Miten käy urahaaveille, jos jään pariksi-kolmeksi vuodeksi kotiin? Jääkö meille enää aikaa ja rahaa matkusteluun? Miten käy omalle ajalle? Miten jaksaa sitä, että koko ajan on joku vaatimassa huomiota? Hyvästi sponttaaneille kaveritapaamisille, ravintolaillallisille, terassi-istuskelulle ja reissuille. Enää ei voisi ajatella pelkästään itseään. Täytyisi ottaa aina toinen huomioon.
  7. Mies suhtautuuu huvittuneen hyväksyvästi. Hänellä ei ole mikään kiire isäksi (haluaa lapsia, mutta vasta hieman myöhemmin), eikä nyt todellakaan ole hyvä aika aloittaa yrittämistä.
  8. Yrittäminen on vasta suunnitteilla, mutta gyne kertoi minulle jo vuosia sitten, että joudun luultavasti turvautumaan apukeinoihin lapsia saadakseni. Tarkoitti ymmärtääkseni clomeja. Jo silloin päähäni teroitettiin, että tärkeintä hedelmällisyydelleni on painon pitäminen lähellä normaalipainon alarajaa (nyt pyöritään lähellä ylärajaa). Jostain luin myös, että d-vitamiinin puute voi pahentaa PCO:ta. Saan aivan liian vähän d-vitamiinia, joten d-tabujen syöntiin pitäisi varmaankin kiinnittää enemmän huomiota. Silti mielessä pyörii koko ajan, kuinka kauan uskaltaa odottaa yrityksen aloittamista, ja kuinka kauan yrittää ennen apukeinoja.
  9. Esikoisesta haaveillaan. Minä 25, mies 28.
  10. Naimisiin menon jälkeen minuun iski salakavalasti vauvakuume. Kaikki hössöttävät niin paljon siitä, koska aiomme lapset hankkia, että ajatus pääsi livahtamaan omiin mietteisiinikin. Haluan lapsia ja, koska minulla on todettu PCO, en halua siirtää lapsien hankintaa liian pitkälle. Nyt on kuitenkin todella huono aika raskautua. Olen valmistumassa parin kuukauden sisällä erittäin kilpaillulle alalle. Töiden löytäminen ilman työkokemusta on jo nyt todella vaikeaa. En osaa edes kuvitella millaista se olisi, jos valmistumisesta olisi useampi vuosi, mutta työkokemusta ei vielä olisi ehtinyt kertyä. Yritystä täytyy siis siirtää, jotta ehdin kerätä edes vuoden-parin verran työkokemusta omalta alaltani.
  11. Nyt, valmistumisen häämöttäessä, on alkanut tuntua, että paras aika hankkia lapsia olisi ollut opiskeluaikana. Pelkään menettäväni kokonaan mahdollisuudet hyvään uraan, mikäli tulisin nyt vastavalmistuneena, ilman oman alan työkokemusta, raskaaksi.
  12. Aion juoda myös yrityksen alettua, mutta kohtuudella.
  13. Emme ole vielä aloittaneet yritystä, joten tällä hetkellä selailen tätä foorumia ja keskityn painon pudotukseen ja kunnon parantamiseen. Yrityksen alettua aion kiinnittää entistä enemmän huomiota foolihapon, d-vitamiinin ja hyvien rasvahappojen saantiin.