MrsMarlene

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About MrsMarlene

 • Rank
  Aloittelija
 1. Pitääkö tuo Popin windfleece-haalari sadetta niin, että sitä voisi käyttää kantorepussa vauvalla ilman ylimääräistä sadesuojaa jos ei ihan saavista kaataen tule?
 2. Meille on tarjottu käytettyä vauvan vaatetta ja muuta tavaraa runsaasti. Itse olen kuitenkin vähän nirso eikä läheskään kaikki ole joko vaatteen kunnosta tai ulkomuodosta riippuen kelvannut. Mieluummin vähemmän minua miellyttävää kuin enemmän sellaista, mitä en sitten kuitenkaan vauvalle pue.
 3. Olen neulonut tulevalle vauvalle myssyn, lapaset ja sukat. Seuraavaksi on vuorossa peitto, sen jälkeen ehkä sitten lisää asusteita suuremmassa koossa.
 4. Minullahan ei vielä vauvaa ole, mutta vauvaa varten hankkimistani vaatteista olen huomannut saman kuin edelliset kommentoijat. Tutan vaatteet vastaavat kokoa suurempia muilta merkeiltä. Edellisellä sivulla oli puhetta kantorepun suojasta, jolla lapsi voidaan sinne reppuun peitellä. Mielelläni kuulisin lisää kokemuksia.
 5. Olemme kumpikin kolmenkympin paremmalla puolella ja vakitöissä.
 6. Esikoinen tulossa ja olen nyt aika varma, että tähän jäämme. Aika näyttää.
 7. Minuakin harmitti kun en ehtinytt tätä uutta pakkausta saada. Miksiköhän tuo pakkaus vaihtuu aina niin myöhäisessä vaiheessa vuotta?
 8. Olen lukenut irtonumeroita sekä Kaksplus- että Vauva-lehdestä eikä niistä kumpikaan erityisemmin erottunut edukseen. Vauva-lehden nyt kuitenkin tilasin, kun tilaajalahjaksi sai Manducan, joka muutenkin oli ostoslistalta.
 9. Hei! Odotan esikoistani syntyväksi syyskuussa ja vajoan kiihtyvällä vauhdilla ihmeelliseen vauvamaailman pyörteisiin. Foorumilla on paljon kaltaiselleni untuvikolle sopivaa tietoa, mutta tätä en mistään löytänyt: Hoitolaukku on siis tilattu, mutta millä ihmeellä se kannattaa jälkeläisen saavuttua täyttää, jotta saavutettaisiin jonkinlainen optimi siinä, että kassin alle ei tuuperru mutta mukana on kuitenkin edes jotain tarpeellista? Anna minulle parhaat vinkkisi!