Armiannikki

Aktiivijäsen
 • Content count

  563
 • Joined

 • Last visited

About Armiannikki

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

882 profile views
 1. Me lennetään Köpikseen ja sieltä jatketaan matkaa vuokrapelillä. Mies laskeskeli, että tällä tavalla tulee paljon halvemmaksi, kuin mennä omalla autolla. Legoland on yhden päivän kohde. Joka yö ollaan eri paikoissa yötä.
 2. Voi jestas että olette päässeet helpolla! Meillä tyttö kohta 11 kk ja syö nelisen kertaa yössä. Ei rauhoitu yhtään millään muulla tavalla, tuttia ei suostu syömään. Esikoista ei enää tämänikäisenä imetetty, mutta syötettiin kyllä. Jossain vaiheessa saatiin maito muutettua veteen. Yönsä alkoi nukkumaan kokonaan siinä kahden vuoden korvilla. Onko meidän muksut oikeasti näin poikkeuksellisia, vai eikö tähän ketjuun vaan ole kirjoittaneet muiden yösyöppöjen äidit?
 3. Muhkea ns. poikamaha molemmilta ja yksi kumpaakin lajia meiltä löytyy
 4. En ole kärsinyt pahoinvoinnista kummallakaan kerralla. Minulla on sekä tyttö että poika.
 5. Elän osalta tehtiin imukupin vuoksi eppari ja tuli joku tikattava repeämäkin. Lapsi 3,6 kiloinen. Toinen sata grammaa painavampi. Jonkin tikin ne laittoivat pieneen repeämään. Oli kyllä huima ero miten näistä toipui! Eppari tuntui varmaan vielä puolenkin vuoden päästä.
 6. Ainut "oire" oli sellainen jännä loriseva ääni vatsassa. Ennekin oli massussa napsunut, muistan ajatelleeni, että täähän onkin jotain ihan uutta. Tämä siis puoliltaöin ennen nukkumaan menoa, aamulla sitten alkoi vessassa tippumaan lapsivettä.
 7. Puudutuksen laittaminen lähinnä epämiellyttävää, teho jonkinlainen. Ei siis poistanut kipua, mutta helpotti hieman.
 8. Niin ja joo, ei ole ihan kaikissa yöpuvuissa ollut niitä kangaspaloja suojaamassa vetoketjuja tai oikeammin vetoketjulta. Lisäksi kaikkien mallien vetskarit eivät toimi molempiin suuntiin.
 9. Meidän tyttö on nukkunut koko ikänsä unipussissa. Nyt on käytössä siis jo toinen pussi. Eka saatiin, toisen ostin itse. Ikean mallit ovat sopineet oikein hyvin niin lapselle kuin kukkarollekin.
 10. Meillä muuten tilanne kääntyi jossain vaiheessa niin päin, että tyttö ei huolinutkaan enää tuttipulloa. Onneksi sitten aikanaan kuitenkin nokkapullo kelpasi. Ja jos joudutaan antamaan korviketta (kun olen harrastamassa tms) niin korvikemaito maistuu paremmin huoneen lamppu sekä kuin lämmitettynä! Vähän asian vierestä, mutta kuitenkin:D
 11. Miten muuten avokado toimii soseissa? Pystyykö pakastamaanjos on laittanut esim omenan kanssa avokadoa? Vai kannattaako ennemmin soseuttaa erikseen ja lisätä "raakana"?
 12. Minkälaisessa pullosta annatte vettä? Meillä kun tyttö ei ole oikein tuttipulloista perustanut, mutta päivällä vettä menee hyvin nokkapullosta.
 13. Heh, on tullut jopa pestyä pesukoneissa ja senkin kesti aika hyvin. Reklamoi ihmeessä!
 14. Meidän 10 kk tenava on sihtikurkku, eikä omavamisteiset soseet kelpaa. Tai suuhunsa ottaa, mutta hän oksentaa jos sose ei ole hienonhienoa. Olisi siis aika päivittää yli 15-vuotta vanha halpis sauvasekoitin ja vinkkejä kyselen. Sanon jo heti että Bamix jää hintansa puolesta pois laskuista. Hinta siis saisi jäädä reilusti alle satasen, ja sauvalla pitäisi saada kunnolla hienoa sosetta.
 15. Me ostettiin kummipojan entinen turvaistuin. Muutaman vuoden takainen testivoittaja se on, oskohan joku BE safe... Mutkun ehkä pitää jossain vaiheessa ostaa toinenkin... Argh tätä sekamelska! Esikoisen osalla jossain vaiheessa sitten turhauduin ja vaan marssin kauppaan ostamaan tarjous istuimen, olihan sekin saanut testissä ihan kelvolliset arviot, vaikkei kai paras ollutkaan.