pitkätossu

Rekisteröitynyt
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About pitkätossu

  • Rank
    Aloittelija
  1. Esikoista odottaessani kävin kolmesti ultrassa: varhaisulta, nt-ultra ja rakenneultra. Varasin juuri varhaisultra-ajan nykyyiseen raskauteen viikoille 6+5.
  2. Paljon onnea plussanneilla!
  3. Kaippa tätä uskaltaa jo iloita, positiivisen raskaustestin sain torstaina ja menkat olisi pitänyt alkaa kolme päivää sitten, jiih!
  4. Ensimmäinen tärppäsi 5yk pillereissä lopetuksen jälkeen. Nyt kovasti toisesta haaveillaan
  5. Täällä kans uusi kuumeilja ilmoittautuu. Esikoinen on kohta 10kk ja seuraavasta haaveillaa. Mieheni valmistuu keväällä ja itsellänikin opinnot vaiheessa, mutta tein niitä eteenpäin tässä äippikselläkin, joten opinnot ei oikeastaan huoleta. Molemmilla myös töitä tarjolla ja muutenkin suht vakaata elämää vietellään. Tällähetkellä vielä käytämme kondomiehkäisyä, mutta suunnittella olisi syyskuun kieppeillä alkaa tjottelemaan. En kuitenkaan usko, että raskaudun heti, koska kiertoni on vielä ihan sekaisin ja imetän. Vauvakuume on kova, mutta toisaalta tuntuu että olisiko kahden kanssa helpompaa jos esikoinen olisi hieman isompi ja olisi opinnot tehtynä yms. Eli vielä yritys on odottelu ja pohdinta asteella
  6. Ihana ketju Tänään meillä 9,5kk esikoinen oppi kävelemään taaperokärryyn tukien, söpön näköisenä tepsuttelee pikkujaloillaan menemään!
  7. Meillä on toiveissa kolme lasta, mutta tästä yhdestäkin olemme kovin kiitollisia. Toivottaisiin toista suht pienellä ikäerolla ja kolmas voisi tulla sitten myöhemmin.
  8. Itselläni on kokemusta vauvasta ainoastaan ja oon kyllä ihan tykännyt. Mikään kovin pitkäaikainen toi lehti ei kyllä ole, kun ei niitä raskaus ja vauva juttuja jaksa kovin montaa vuotta lukea, mutta minusta raskausaikana ja nyt pikkuvauva aikana ollut kiva Vauvassa on muuten nyt tosi hyviä lahjoja nyt jos tilaa lahjatilauksena. http://sanoma.magazine.fi/lahjatilaus/vauva/