Ivy

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Ivy

  • Rank
    Aloittelija
  1. Lounas ja iltaruoka syödään lähes aina yhdessä. Aamu- ja iltapalat sekä välipalat vähän tilanteen mukaan.
  2. Me alettiin tilaamaan omia annoksia joskus vähän vajaa 1,5 vuotiaana. Hyvin maistui ja poika jaksoi syödä melkein koko lihapulla-annoksen vaikka oli tosi iso. Se mikä ärsyttää noissa lastenannoksissa on se, että ne on tosi usein jotain einestä, valmislihapullia tms. Joita en kyllä itsekään söisi.
  3. Meillä syötiin itsetehtyä tuorepastaa katkarapupestokastikkeella.
  4. Meillä oli ainakin tosi kätevä. Just toi että sai kätevästi oman sängyn viereen, eikä vie niin paljon tilaa kuin pinnasänky. Mulla ainakin oli aluksi vaikeuksia päästä sängystä ylös ja jos siinä olis ollut vielä pinnasänky vieressä niin en olis päässyt sängystä ylös ollenkaan. Lisäksi kätevää kun siinä on ne pyörät niin pystyi vähän heiluttamaan sänkyä yöllä, jos vauva meinasi herätä.
  5. Meillä suosikki on lasagne.
  6. Meillä sairasteltiin hoidon aloituksesta n. 1,5vuotta aika paljon. Ensimmäinen kausi meni tahdilla viikko sairaana, tarvittiin antibiootit kun tuli aina myös korvatulehdus. Tämän jälkeen viikko terveenä, kun antibiootit vielä vaikutti ja sitten taas uusi tauti päälle. Aika rankkaa oli, korvatulehduksia tuli siis putkista huolimatta. Nyt on viime keväästä alkaen alkanut vähän helpottamaan, eikä ole enää korvatulehduksiakaan tullut.
  7. Meillä oli ensin käytössä tuo orthexin malli, mutta siinä se reikä on jotenkin tosi pieni ja hankala päästä hyvään asentoon istumaan. Löydettiin prismasta sitten tuollainen salama mc queen kuvioitu versio ja sitä poika on käyttänyt mielellään. Pysyy tukevasti paikoillaan ja siinä on hyvä istua. Sitä on helppo kuljettaa myös matkoilla mukana, kun ei vie kovin paljoa tilaa.
  8. Pakettimatkalla saatiin lapselle oma paikka vaan laittamalla viestiä matkatoimistojen ja tosiaan maksamalla se lentolipun hinta. Kyllä kannatti, matka meni paljon mukavammi. Tuollaisen vähän alle parivuotiaan kanssa.
  9. Oltiin reilu vuosi sitten vähän alle parivuotiaan kanssa Mallorcalle Cala Bonassa. Tykättiin kovasti, hotelli kovasti lapsille suunnattu ja palvelut toimi hyvin. Vuokrattiin hotellilta matkarattaat, ihan toimivat, vähän raskaat työnnellä, mutta niinhän ne matkarattaat usein muutenkin on.
  10. En kysy koskaan, koska ikinä ei voi tietää millainen tilanne toisella on.