Mymmeli88

Jäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Mymmeli88

 • Rank
  Aloittelija
 1. Terkkari soittelikin tossa eilen, ja oli varannut minulle lääkäri ajan, että varmistetaan raskausviikot, vaikka kyllä tiedän koska edelliset menkat on olleet, mutta silti varmistetaan? Eli pääsen nyt sitten ultraan jo ylihuomena, vähän jännittää. Osaattekos kertoa tehdäänkö tuo ensimmäinen ultra emättimen kautta vai jo vatsan päältä?
 2. Vasta kun viikkoja oli jo tasan 5, tein testin ja vahva plussa tuli, menkat viikon verran myöhässä siinä vaiheessa, ei ollut oireita, enkä kesälomalla ollut ehtiny niitä kaivata.
 3. Roskiin meni suoraan, oliskohan sit kuitenkin pitänyt kuvata, noo ei tullu siinä vaiheessa mieleenkään.
 4. Tähän mennessä tää mahan turvotus, alkaa jo iltapäivästä ja iltaa kohden pahenee, ja mulla on ollut mahakin koko tän alkuraskauden enemmän ja vähemmän sekasin, eli vessassa saa juosta..
 5. Juu, juurikin sellaista, kiitos!
 6. Niin alussa vasta olen, mutta jotenkin on poikaolo, ja kiinalainen kalenteri ennustaa poikaa, ja myös sormuksella minulle on ennustettu poikaa..
 7. Onkos täälä kokemuksia että varmistetaanko raskautta mitenkään ensimmäisellä neuvolakäynnillä? Jotenkin niin epätodellinen olo vieläkin sen suhteen että tuola masussa joku köllii, vaikka oireita jonkun verran onkin. Olen miettinyt alkuraskauden ultraa, mutta se on iso rahan meno sekin, kun kuitenkin kaikki selviää ajallaan. Mutta kun on niin malttamaton.
 8. Mites ootteko värjänny ripsiä/kulmia? Eikös se samaa ainetta hiusvärin kanssa ole. Oon tottunut nyt jo muutaman vuoden värjäämään niitä, niin voinkohan nyt raskausaikana jatkaa sitä?
 9. Meidän oma koira kulkee koko ajan mun luona, käy varmistelemassa jopa pihalla etten ole hävinnyt mihkään, normaalisti huitelis vaan menemään itekseen. Saa nähdä millaseks vielä kehkeytyy, kun just jostain luin että koira saattaa alkaa puolustaa/omia odottavaa äitiä tulevalta isältä, toivottavasti ei semmoseks heittäydy.
 10. Piti vielä kysymäni että mistä tuommosen rv laskurin saa?
 11. Kaksi testiä tein, ensimmäisen jälkeen jäi niin häkeltynyt olo, millään ei meinannut todeksi uskoa. Olihan tämä siis ihan odotettavissakin, mutta jotenkin yllätyksenä tuli kun ollaan oltu vaan sillä asenteella että tulee sitten kun tulee. Mutta positiivinen yllätys!