Elennah

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Elennah

  • Rank
    Aloittelija
  1. Meillä työnimenä on käytetty tulevaa kutsumanimeä. Tai eihän sitä tiedä sopiiko se loppujen lopuksi tulokkaalle, ennen kuin näkee vauvan. Lisäksi on käytetty nimiä Pallero, Pallo ja Vauva.
  2. Tunsin ensimmäiset liikkeet rv 16+4 ja niistä potkuista ei ollut epäilystäkään, sillä niin vahvoina alkoivat heti alusta ja isäkin tunsi ne selvästi. Vauva on alusta asti ollut ihan mahdottoman vilkas ja vahva liikkumaan.
  3. Olen aina halunnut kaksi lasta, mutta taitaa jäädä minun osaltani tähän yhteen. Miehelläni on jo yksi lapsi, joten kaksihan meillä sitten on yhteensä. Ja se riittää minulle.
  4. Kerroin pomolleni jo hyvin varhaisessa vaiheessa (rv 6), sillä olemme kahden hengen tiivis työtiimi ja halusin hänen tietävän raskaudestani jo hyvissä ajoin. Pomo oli uutisesta onneksi hyvin iloinen ja on ollut ymmärtäväinen kaikkien neuvoloiden ja ultrien kanssa, jotka ovat toimistotyötä tekevällä aina työajalla.
  5. Kun minusta tulee äiti, aion... ... olla rakastava ja kannustava äiti. ... jäädä töistä kotiin pariksi vuodeksi, koska työni vie paljon aikaa ja siinä pitää matkustaa paljon. Haluan olla läsnäoleva äiti pienelle lapselle. ... kasvattaa lapsestani ajattelevan ja muut huomioon ottavan lapsen. ... antaa arvoa miehelleni ja parisuhteellemme vaalimalla yhteistä aikaamme. ... antaa kaikin puolin hyvät lähtökohdat elämälle ja opettaa, että tärkeimmät asiat elämässä ovat sellaisia, mitä rahalla ei voi ostaa. ... antaa äidilleni mahdollisuuden olla ensimmäisen lapsenlapsensa kanssa mahdollisimman paljon. Tiedän, että hänestä tulee loistava mummu. ... olla stressaamatta, sillä en yleensäkään stressaa paljon, joten miksi aloittaisin nyt. ... antaa lapsen olla lapsi mahdollisimman pitkään.
  6. Mä tein positiivisen raskaustestin heinäkuun viimeisenä viikonloppuna ja seuraavana maanantaina soitin neuvolaan. Esittelin itseni ja sanoin, että olen tehnyt viikonloppuna kaksi positiivista raskaustestiä ja olisi varmaan syytä varata neuvola-aika. En muista kysyikö hoitaja, että onko raskaus toivottu, mutta kovasti hän onnitteli. Mun oma hoitaja oli vielä kesälomalla silloin ja sain ajan sijaiselle. Aikoja oli tosi hankala löytää ja sainkin sitten pikaisesti peruutusajan parin päivän päähän, joten ensimmäinen neuvolakäynti oli jo rv 6+3.
  7. Mä olen ollut jo pitkään ihan järjettömän onnellinen, ja nyt mua pelottaa, että tämä onni riistetään multa jollakin kauhealla tavalla pois. Konkreettisista asioista pelkään eniten korkeita paikkoja ja hämähäkkejä.
  8. Meillä on oma rintamamiestalo, jossa on kolme huonetta ja keittiö. Ehkä joskus rakennamme laajennusosan, mutta kyllä me vielä mahdumme hyvin kotimme neliömäärään. Ison autotallin yläkertaan valmistuu myös jossain vaiheessa lisätilaa ja -neliöitä, joten se antaa sitten liikkumatilaa koko porukalle.
  9. Minä olen 35-vuotias ja mieheni on synnytyksen aikoihin 37-vuotias. Molemmilla vakituiset työt.
  10. Me olemme lasketun ajan koittaessa ollut yhdessä aikalailla puolitoista vuotta. Nopeastihan tämä tilanne on tullut eteen, mutta eipä tässä iässä enää ole kannattavaa aikailla. Emmekä voisi olla onnellisempia tästä raskaudesta.
  11. Täällä uusi vauvailija ilmoittautuu mukaan. Raskaustesti näytti plussaa toissapäivänä ja suurella ilolla se uutinen otettiin vastaan. Clearbluen digitaalinen testi näytti, että hedelmöityksestä on jo 3+ viikkoa, joten hetken aikaa tässä onkin saanut ihmetellä raskausoireita. Raskaus on ensimmäinen ja odotettu. Suunnitelmat menee nyt vähän uusiksi, sillä meillä on häät syyskuussa ja meidän piti odottaa sinne saakka ja alkaa yrittää vasta sen jälkeen. Mutta onnellisia olemme molemmat, sillä eihän tämän ihanampaa asiaa voi ollakaan!