Liltsa

Rekisteröitynyt
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Liltsa

  • Rank
    Aloittelija
  1. ^no voihan kökkö, jos nuo rikki ovat. Terveisiä vaan sille joka ne meille käytettynä myi... Mutta mikä idea niissä kopan pohjassa olevissa lenkeissä sitten on? Niistä vetämällä tosiaan vapautuu kopan takaosa kiinnikkeistä (semmoinen poikkitanko siellä pohjassa), mikäköhän tämän toiminnon pointti mahtaa olla?
  2. Meillä on käytettynä ostetut ikivanhat (2006??) Urban Riderit, mutta oikein kaveriksi niiden kanssa en ole vielä päässyt. Sovittelin vaihteeksi vauvakoppaa paikoilleen, ja hämmästyin, kun se jäi "kenolleen", eli jalkopää oli selvästi matalammalla kuin pääpuoli. Aikani tuskailtuani löysin netistä jonkinlaisen manuaalin, jossa oli kuva miten kopan pohjasta olevista lenkuroista voi kiskaista, jolloin jokin lukitus pohjassa aukeaa ja koppa on vaakatasossa. Sen seurauksena tosin kopasta tuli kiikku, eli jos pääpuolessa on enemmän painoa, koppa kaatuu eteenpäin. Ei minusta kauhean kiva juttu pienelle vauvalle, eikä suuremmallekaan... Mikä ihme järki tässä nyt on? Onko tässä meidän yksilössä jotain pahasti vialla, vai jääkö minulta nyt huomaamatta joku hienous?
  3. Heips Mutsyjen ystävät, onkohan tämä nyt laitonta tällä palstalla, mutta laitan nyt kuitenkin... Minulla olisi myynnissä käytetyt Urban Riderit, jos jotakuta kiinnostaa. Ostin kun halvalla(?) vastaan tulivat, mutta en nyt sitten kuitenkaan pääse niiden kanssa sinuiksi. Ilmeisesti ovat vuodelta 2006, eli vanhat, mutta ihan ok kunnossa, toki käytön jäljet näkyvät. 230 euroa maksoin itse, joten sillä hinnalla lähtisivät mieluusti eteenpäin jos ostaja löytyy. Koppa tummansininen, ratasosa beige, mukaan myös lämpöpussi. Turun seudulla majailevat. Kyselin OzBabysta myös urban riderin tilannetta, siis että onko se poistunut. Heillä ei ole myynnissä kuin 4ridereita mutta heidän kuvastostaan löytyi myös urban rider, joten olivat sitä mieltä että tilaamalla niitä saa.