LiiLii

Aktiivijäsen
 • Content count

  475
 • Joined

 • Last visited

About LiiLii

 • Rank
  Aktiivi
 1. Meidän poju syntyi elokuun lopulla ja hänellä oli käytössä varmaan marras-joulukuussa juurikin 60 cm ruskovillan haalari. Kevätpuolella siirryttiin sitten äitiyspakkauksen villasekoitehaalariin. Että mä taas sanoisin että osta pois, ja jos on hyvä hinta niin varmasti saat myytyä myös ilman tappiota eteenpäin.
 2. Ehditkin jo väliin mymmeli tsemppiä vaan ja malttia!
 3. ^^ komppailen kimuranttia. En ikinä saanut testiin sitä 3+ -tekstiä, tein kaksi testiä viikon välein ja molemmat näyttivät 2-3. Sit päätin olla testaamatta koska ar-ultra oli kuitenkin tulossa. Siellä oli kaikki hyvin ja nyt 37+5
 4. roopsukka, onnea raskaudesta! Kaikki kuvailemasi oireet ovat mahdollisia alkuraskaudessa. Itselläni on ollut ummetusta ja siitä johtuvaa verenvuotoa myöhemmin raskaudessa. Soittelet varmaan kohta neuvolaan ensimmäistä aikaa? Jos olet kovin huolissasi niin kysy myös sieltä. Yritä syödä kuivattuja luumuja, ne auttoivat minulla.
 5. Onnea Petite, ihanaa!
 6. amanita (tai muut), olisiko kokemuksia tuosta Stuvasta? Meille on harkinnassa, vaikuttais kätevältä kun voi käyttää hoitopöytäajan jälkeenkin ja samassa sarjassa on vaatekaappia ja muita laatikostoja, mitä miedän pitää kuitenkin vauvan huoneeseen hankkia.
 7. Nostelen, olisiko tuoreita kokemuksia Hartan Topline X-vaunuista? Vaikuttivat hyviltä, plussaa meille olisi neljät isot pyörät, hyvä kopan korkeus, teleskooppiaisa. Ja miellyttivät silmää.
 8. Tuun nyt kertomaan mitä sain selville kun soitin tänään neuvolaan. Lääkityksellä tähdätään siihen että TSH olisi pienempi kuin 2,5. T4V:stä ei puhunut mitään vaikka tässä ketjussakin siitä on paljon puhuttu. Sanoi että koska mulla arvot ovat olleet normaalit ennen raskautta, on mahdollista että kilppari palautuu raskauden jälkeen normaalitilaan. Mutta sanoi että usein lääkitystä tarvitaan vielä imetysaikanakin, ja että ehkä noin puolen vuoden päästä synnytyksestä lääkitystä voitaisiin alkaa purkamaan, mutta käsitin että ei ilman arvojen kontrollointia! Eli jonkin verran erilainen vastaus kuin sulle, Sama vieras!
 9. Alkuraskaudessa saunominen ei oikein sujunut kun siellä tuli aina huono olo, siis kuvotus paheni. Sitten oli pieni normaalikausi, mutta nyt muutaman viikon ajan saunassa rupeaa huippaamaan. Viimeksi tuli myöskin jotenkin tukala olo. Siirryn suosiolla alalauteelle, jos tulee heikotuksen tuntemuksia. BTW, mun ruotsalainen työkaveri muuten totesi, että en varmaankaan voi käydä saunassa, "in your condition"!!!! Tähän se silmiä pyörittelevä hymiö....
 10. Sama vieras, tuun kyllä kertomaan. Mulla vaihtuu terkkarikin tässä välissä, katsotaan mitä se uusi sanoo. Mä ehdin tätä kyllä utelemaan useilta tahoilta, kun raskautta on vielä yli puolet jäljellä.
 11. Sama vieras, sen verran oli puhetta että nyt aloitettiin se lääke annoksella 50 mikrogrammaa päivä, ja kontrolli kuuden viikon päähän. En tajunnut kysyä mitään muuta seurannasta tai raskauden jälkeisestä ajasta. Heti kysyin että vaikuttaako vauvaan, terkka sanoi että ei. Mutta tietty en uskonut ja googlasin... Mutta kiitos vahvistuksesta että vauvan kannalta kaikki olisi ok. Itse löysin tiedon että hoitamaton voisi vaikuttaa, mutta lääkehoidettu ei äidin arvoista huolimatta. Että joka tapauksessa hyvä että meiltä tämä huomattiin ja lääkitys on aloitettu.
 12. Ryömin tänne hakemaan vertaistukea. Terkka ehdotti edellisellä käynnillä kilpparikokeiden ottamista kun kerroin että alkuraskaudessa on ollut väsymystä. Sanoin vielä että tuskin tarttee, kun kesällä 2014 (ennen raskautta) arvot on olleet erittäin hyvät. No, tänään sain tulokset, T4V 13,9 ja TSH 3,4 ja lääkitys päälle tietysti. Aika samanlaiset arvot meillä, Sama vieras. Ilmeisesti siis raskaus on provosoinut vajaatoiminnan jotenkin esille. Ärsyttää, kun koko ajan on kaikkea vaivaa ja tietty mietin että miten tämä pieneen vaikuttaa. Nyt menossa 17+5.
 13. Tulin tänne komppailemaan Inkivääriä, että mun mielestä PregCheck antaa joskus sen viivan aika hitaasti. Mutta kun se viiva siihen ilmestyi, se oli aina kuitenkin erittäin selkeä niinkuin sullakin arvoitus.
 14. Arvoituksella selvä plussa! Onnea!
 15. Mä pääsin julkiselle varhaisultraan oikeastaan ilman kunnon syytä. Kävin neuvolassa jo rv 6, ja kerroin että oon menossa yksityiselle varhaisultraan. Terkkari tuumas että "saisin mä sut meillekin" ja varasi mulle ajan. Ultran teki lääkäri terveyskeskuksessa, viikkoja tuolloin 7+1. Oon ymmärtänyt, että noita varhaisia ultria tehdään julkisella raskauden keston määrittämiseksi (jos siitä on epäselvyyttä lyhyen tai pitkän kierron takia), että saadaan nt-ultra ja verikokeet tehtyä oikeeseen aikaan.