enni

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About enni

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mahtavaa kun löysin tämän ketjun! Meillä alkoi äidin tekemät kasvissoseet tökkimään tuossa n. kuukausi sitten ja aika paljon tuli annettua valmisruokia. Nyt olen testannut jo pariakin eri reseptiä mitkä Heidi oli koonnut tuonne ketjun alkupäähän. Hyvin on käyneet kaupaksi ja tämä äiti on hyvin iloinen! Tässähän tuntee itsensä ihan gourmettason vauvanruokakokiksi
  2. Meidän tytöllä on kaikenvärisiä vaatteita. Tietysti aika paljon on punaisen eri sävyjä, mutta myös ruskeaa, vihreää ja sinistä. Itsellä ei ole mitään väripolitiikkaa vaan hankin sellaisia mitkä kivalta näyttää. En kauheasti välitä pinkistä, röyhelöistä yms. Sellaiset perusreippaat kivan väriset vaatteet kuten esim. popilla on mielestäni parhaita.
  3. Meidän tyttö on nyt 10 kk ja ollaan ihan hiljattain alettu "katsomaan" Pikku Kakkosta. Ainakin kaikki musiikkijutut siinä kiinnostaa kovasti, alkaa heti nytkyttelemään musiikin tahdissa.
  4. Meillä on Espritin musta hoitolaukku. Näyttää ihan tavalliselta mustalta olkalaukulta. Ei todellakaan haluttu mitään pinkkiä hellokitty hörhellystä. Tuota kehtaa mieskin kanniskella, on tilava ja voi käyttää muuhunkin tarkoitukseen myöhemmin. Hintaa taisi olla 50e.
  5. ostettiin vähän käytettynä Teutonia Fun-yhdistelmävaunut muistaakseni 200 eurolla. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Todella kapeat kärryt, mahtuu bussiin vaikka kaksosten rattaiden kanssa ja kääntyvien etupyörien ansiosta näppärä pyöritellä yhdellä kädellä esim. kaupoissa.
  6. Asiaa ei ole kunnolla vielä edes mietitty, mutta hyviä syitä jättää lapsiluku yhteen: - ensimmäisenkin alulle saanti kesti liki kolme vuotta, en jaksaisi samaa piinaa uudestaan - itsellä alkaa olla ikää - olisi kiva lähivuosina päästä takaisin töihinkin
  7. Ei tuota oikein voi suunnitella. Meillä tämän yhdenkin "tekeminen" oli niin pitkä prosessi ettei oikeen uskalla edes ajatella uudestaan siihen ryhtymistä. Erittäin kiitollisia ollaan tästä ainokaisesta!
  8. nämä ainakin vielä kokematta: -korvatulehdus -lentomatka (Tukholman risteily ollaan tehty)
  9. Itse en kyllä kysele ja säästyttiin itsekin aiemmin kyselyiltä lähes täysin mitä vieläkin ihmettelen. Nyt kun lapsi alkaa lähestyä vuoden ikää, kyselyjä tulee ihan joka suunnalta! Ei kiva.
  10. Meidän tyttö oli ekan kerran hoidossa vasta puolivuotiaana, minun siskolla. Sen jälkeen on ollut muutaman kerran hoidossa, jonkun tunnin kerrallaan. Tyttö on nyt 9 kk. Useamminkin annettaisiin hoitoon mutta lähimmät sukulaiset asuu sadan kilsan päässä.