Rullasukka

Rekisteröitynyt
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Rullasukka

  • Rank
    Aloittelija
  1. Taitaa olla tällä palstalla melko yleistä se, että nainen yrittää ja mies tjottailee. Niinhän se taitaa monesti mennä, meillä myös. Itse en kuitenkaan tikuttele, mittaile lämpöjä, katsele kalenteria, mutta selkeästi tuntiessani ovulaation lähestyvän "viekottelen" miestä hieman enemmän. Saas nähdä miten ajan kuluminen sitten muuttaa tuota yrityksen laatua. Ajatustasolla ollaan valmiita yrittämään pari vuotta näin rennolla meiningillä, ennenkuin stressataan enemmälti (lapsia siis on jo perheessä pari ennen tätä yritystä).
  2. Jäin äsken miettimään, miksi emme kerro yrityksestämme kenellekkään. Kaiketi syy on siinä, että pelkään lähipiirimme tuomitsevan yrityksemme hullun hommana. Lapsia on siis jo kaksi ja kolmas olisi haaveissa. Oman perheeni osalta tiedän, että suurin osa hyväksyy ja on iloinen yrityksestämme, mutta poikkeuksiakin on... Pitäisi vaan yrittää unohtaa, että eihän tämä mahdollinen vauva ole muiden, vaan meidän. Meidän asiammehan se on halutaanko lisää lapsia vai ei.
  3. Meille haaveillaan kolmatta lasta, ja en ole kertonut kenellekkään yrityksestä. Kerrotaan sitten, jos yrityksessä onnistumme. Esikoisen ja kuopuksen yrityksestä tiesivät lähimmät ystävät ja perhe. Tämä tulee sitten ihan yllätyksenä kaiklle.