ninnukka86

Jäsen
  • Content count

    38
  • Joined

  • Last visited

About ninnukka86

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 12/30/86
  1. Minä olen nyt päätynyt Teutonian Cosmo vaunuihin. Meni kasattuna takakonttiin koiran häkin kanssa just näppärästi ja korkeus oli mukava ja muutenkin näppärän oloiset. Pystytään sitten jättämään ne myös vaunukellariin ja quadroliftillä vauva kotiin. Tilataan ne Saksasta, kun saa 300 euroa halvemmalla.
  2. Johannem, kiitos vastauksestasi. Kasaamista pieneen tilaan ajattelin sen vuoksi, että vaunut saa tarvittaessa kasattua auton takakonttiin niin, että koirakin mahtuu sinne vielä. Vai pitääkö hankkia suosiolla kahdet eri vaunut
  3. Yritin etsiä valmiita viestiketjuja, joissa olisi ollut puhetta millaiset vaunut kannattaa hankkia, kun asuu hissittömässä kerrostalossa, mutta en löytänyt sellaista. Siispä tiedustelenkin nyt, minkälaiset vaunut olisivat mahdollisimmat helpot ja kätevät perheelle, joka asuu kolmannessa kerroksessa, hissittömässä kerrostalossa... Meiltä löytyy lastenvaunukellari, johon vaunut saa laitettua. Kopan tulisi olla kevyt ja helppokantoinen ja tietysti toiveena, että olisivat yhdistelmävaunut ja saisi kasattua mahdollisimman pieneen tilaan. Mukava olisi myös että olisi helpot työnnettävät myös talvella. Olen siis aivan uuno tässä asiassa, sillä esikoista odotan eikä harmainta hajua vaunuista.
  4. Oho katsos vain. Kiitos paljon tiedosta! Pitääkin tutustua tuohon osioon
  5. Ihan mielenkiinnosta laitan tällaisen keskustelun pystyyn, eli onko muita jotka odottavat monikulttuurista lasta? Minun mieheni on puoliksi kreikkalainen ja odotamme esikoistamme. Olemme lähdössä viikon päästä hänen isänsä sukujuurille, mutta olemme vasta viikolla 6, joten taitaa olla turhan aikaista kertoa siellä raskaudesta.
  6. Ai mä tykkään turkoosin ja oranssin sävyistä. Tulkoot poika tai tyttö, niin äitiyspakkaus on meidän kotiin erittäin tervetullut!
  7. En missään nimessä koe olleeni rehti ja rehellinen, enkä myöskään halua että kukaan ottaisi tästä opiksi muuten kuin tekemällä toisin. Tämä lapsi sai kuitenkin alkunsa siinä vaiheessa kun se oli jo toivottu ja haluttu ja yrittämällä yritetty. En edelleenkään harkitusti salannut ja ollut epärehellinen koko tuota aikaa ennen keskustelua lapsen hankinnasta, enkä jättänyt tahallaan ehkäisyä yrittääkseni salaa tulla raskaaksi. Toivottavasti päästään keskustelussa eteenpäin eikä jäädä vatvomaan tätä.
  8. Täytyy siis tarkentaa, että en jättänyt ehkäisyä pois sen takia että yrittäisin salaa poikaystävältäni hankkiutua raskaaksi. Reseptini vanhentui ja en saanut millään aikaiseksi mennä uusimaan reseptiä / en ikinä muistanut käydä sitä uusimassa. Noin vuosi ilman ehkäisyä oli ehkä hieman liioittelua, sillä tammikuussa söin viimeiset pillerini. Ehdimme siis touhuta n. 4kk, kunnes poikaystäväni ottikin puheeksi että haluaisi lapsen, jollon aloimme yrittämään ja tässä vaiheessa kerroinkin jo poikaystävälleni miten asia oli.
  9. Itse olen lähdössä etelään poikaystäväni ja hänen äitinsä ja enonsa kanssa, enkä tiedä miten olla siellä jäämättä vielä kiinni raskaudesta, sillä raskaus on vasta niin alkuvaiheessa (5+4). Turvotuksen voin laittaa lomapöhötyksen piikkiin, mutta miksi en joisi etelässä? Ei auta kuskina olot tässä tapauksessa...
  10. Itse en ole vielä kovinkaan pitkällä raskauteni kanssa, mutta minua pelottaa tulevan vauvan terveys sekä mahdollinen pahoinvointi raskauden aikana. Minulla on ollut koko aikuisiän kamala oksennusfobia.
  11. Itse olin jo n. vuoden verran ollut käyttämättä ehkäisyä, mutta tulematta raskaaksi. Raskautta ei ollut kuitenkaan suunniteltu, joten en sen vuoksi jättänyt ehkäisyä pois. Noin kaksi kuukautta ennen plussausta, puhuimme poikaystäväni kanssa kuitenkin mahdollisesta vauvan hankinnasta. En ollut tässä vaiheessa kertonut poikaystävälleni, että olin ollut jo melkein vuoden käyttämättä ehkäisyä ja olin jo varaamassa aikaa lääkärille tutkittavaksi, voinko tulla edes raskaaksi. Onneksi ajanvarauksessa sanottiin, että soita vasta syksyllä, kun ei ole kiireellinen asia. Nyt nimittäin on rv 5+4.
  12. Ensimmäisenä otin siitä kuvan ja lähetin kännykällä poikaystävälleni. Sitten kerroin parhaalle kaverilleni. Teimme vielä poikaystäväni kanssa yhdessä kolme testiä ja yhden siskoni luona, joka myös kuvattiin ja lähetin tästä kuvan parhaalle kaverilleni.
  13. Poikaystäväni on puoliksi kreikkalainen ja toinen puoli suvusta siis asuu Kos:lla. En ole tavannut kuin poikaystäväni äidin, pikkuveljen sekä isovanhemmat. Olen myös ohimennen nähnyt hänen enonsa ja tämän vaimon. Olen lähdössä nyt Kos:lle poikaystäväni ja hänen äitinsä ja enonsa kanssa ja tulen varmasti tapaamaan hänen toisen puolen suvustaan. Harmi vain, että raskaus on niin alkuvaiheessa että emme vielä uskalla reissussa kertoa siitä. Matka oli nimittäin varattu jo ennen raskautta.
  14. Ostin ensimmäisen testin Anttilasta, 3,90e. Seuraavan ostin Apteekista, Clearbluen 10e. Poikaystäväni osti myös S-marketista kolme testiä, jotka olivat samoja kuin minkä ostin itse Anttilasta. Sitten vielä siskoni kehotti tekemään Clearbluen viikkonäyttö -testin. Yksi poikaystäväni ostamista testeistä jäi käyttämättä.
  15. Ennen plussausta oli perinteiset kuukautisten oireet eli vatsakramppailua ja luulinkin viikon verran että nyt ne kuukautiset alkavat. Oli myös vähäistä, epämääräistä vuotoa. Plussauksen jälkeen alkoi heti kamala turvotus mahassa sekä nännit arastavat ja väsymys ja palelu. Toivottavasti pahoinvoinnilta pääsen välttymään, pientä oksennusfobiaa nimittäin kärsin.