Kukkis85

Aktiivijäsen
 • Content count

  440
 • Joined

 • Last visited

About Kukkis85

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

1348 profile views
 1. Petite miulla on tänään dpo 9. Itse kyllä olen aika varma, että tuo on "vaan" viivanpaikka. Ilmeisesti Pregcheck antaa nykyään niitä herkemmin?
 2. Onnea uusille plussaajille! Tässä oma testi tältä päivältä. Onkohan kyseessä Pregcheckin viivanpaikka?
 3. Pahoittelut minultakin Petite! Jaksamista ja kovasti toivon täältäkin, että selviät ilmat toimenpiteitä! Minulla Ku taas oireili kovilla alavatsakivuilla, joten on sen jännä miten erilailla se aiheuttaa tai on aiheuttamatta oireita.
 4. Oho vautsi Vilhelmiina, täällähän tapahtuu! Onnea! ♡
 5. Oi ihanaa Iiki, paljon paljon onnea!
 6. Mä sain eilen neuvolalääkäriltä puhelimitse ohjeen käydä apteekista hakemassa Canestin compi pakkauksen hiivaan. Mulla oli useamman päivän oireena tihentynyt pissalla käyminen, ajottaiset vihlonnat ja kutina. Valkovuoto oli ajottain kokkareista, mutta en huomannut mitään pahaa hajua. Pissanäyte oli puhdas. Eilen illalla laitoin kapselin + voidetta ja tänään on selkeästi oireet helpottaneet. Tuo Canesten kombi on tällä hetkellä maahantuojalta lopussa, ja jouduin sitten ostamaan apteekista erikseen kapselin ja voiteen. Tuli vähän kalliimmaksi.
 7. Täällä todettu sama homma! Kumpaan nyt pitäsi enemmän luottaa?
 8. IIIKS Petite!!! Onnea!
 9. Mitä mitä mitä! Onnea Ge ihan huisin paljon, niin selvä plussa!!!
 10. Mulla vaihdettiin neuvolassa Heinix allergialääke juuri tuohon Gaian mainitsemaan Loratadiin. Lääkärin mukaan tuo Loratadin on turvallinen käyttää. Soitin sitten muun lääkkeen takia Teratologiseen tietopalveluun ja kysyin samalla noista allergialääkkeistä. Siellä sanottiin, että pitäisi mahdollisimman pitkään yrittää selvitä ilman sisäistä allergialääkitystä, käyttää nenäsuihketta, silmätippoja ja iltaisin suolakannulla huuhdella nenä. Joo, täällä on ainakin pakko aloittaa lääkitys.
 11. Laitan tänne vinkiksi äitiystakkia etsiville. Elloksen outletissa on trenssi takki 70% alennuksella. Väreinä beige ja musta. http://www.ellos.fi/mom2mom/mom2mom-feminine-trenchcoat/382257?N=1z141mhZ1z141odZ1z13ykuZ1z141me&rcnt=100&Nao=1&selArt=397421
 12. Satuin törmäämään tällaiseen, näyttää aika vastaavalta kuin Bellybelt combo. http://www.pientenparhaaksi.fi/product_details.php?p=452
 13. Eikös sulla Iiki ole takana useampi kemiallinen raskaus? Ne voisi selittää huono kilpirauhasen toiminta. Itse uskon, että suurin syy omaan lapsettomuuteen oli tässä kilpirauhasessa, joka aiheutti myös keskenmenot. Heti kun TSH arvo saatiin tarpeeksi alas ja vakaaksi, tulin raskaaksi ja toivon mukaan tämä raskaus johtaa myös loppuun asti. Kannattaa ehdottomasti jutella lääkärin kanssa tästä kilpirauhas asiasta ja kysyä mahdollisuutta kokeilla tyroksiinia, jos uusi arvokin on yli kahden.
 14. Onneksi täällä on tällainen ketju, niin tällainen ummikko voi kysellä tyhmiä kysymyksiä. Mitenhän on, kun itsellä iltaisin lenkillä käydessä alkaa vihloa alavatsaan. Eilenkin piti pysähtyä ja himmailla jonkun aikaa, ja sitten helpotti. Nimenomaan tää kipu tulee iltaisin lenkillä, mietin, että onko maha niin turvoksissa, että se jotenkin provosoi tota kipua? Pitäiskö iltalenkkeilyä jättää vähemmälle ton kivun takia? Toiseksi, uskaltaako kahvakuulalla harjoitella normaalisti näin alkuraskaudessa? Siis varsinkin liikkeitä, joissa kuulaa heilautetaan voimakkaasti eteen-taakse.
 15. ^ Haamu näkyy, nyt vahvistumista!!