Kukkis85

Aktiivijäsen
  • Content count

    440
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kukkis85

  1. Petite miulla on tänään dpo 9. Itse kyllä olen aika varma, että tuo on "vaan" viivanpaikka. Ilmeisesti Pregcheck antaa nykyään niitä herkemmin?
  2. Onnea uusille plussaajille! Tässä oma testi tältä päivältä. Onkohan kyseessä Pregcheckin viivanpaikka?
  3. Pahoittelut minultakin Petite! Jaksamista ja kovasti toivon täältäkin, että selviät ilmat toimenpiteitä! Minulla Ku taas oireili kovilla alavatsakivuilla, joten on sen jännä miten erilailla se aiheuttaa tai on aiheuttamatta oireita.
  4. Oho vautsi Vilhelmiina, täällähän tapahtuu! Onnea! ♡
  5. Oi ihanaa Iiki, paljon paljon onnea!
  6. Mä sain eilen neuvolalääkäriltä puhelimitse ohjeen käydä apteekista hakemassa Canestin compi pakkauksen hiivaan. Mulla oli useamman päivän oireena tihentynyt pissalla käyminen, ajottaiset vihlonnat ja kutina. Valkovuoto oli ajottain kokkareista, mutta en huomannut mitään pahaa hajua. Pissanäyte oli puhdas. Eilen illalla laitoin kapselin + voidetta ja tänään on selkeästi oireet helpottaneet. Tuo Canesten kombi on tällä hetkellä maahantuojalta lopussa, ja jouduin sitten ostamaan apteekista erikseen kapselin ja voiteen. Tuli vähän kalliimmaksi.
  7. Täällä todettu sama homma! Kumpaan nyt pitäsi enemmän luottaa?
  8. IIIKS Petite!!! Onnea!
  9. Mitä mitä mitä! Onnea Ge ihan huisin paljon, niin selvä plussa!!!
  10. Mulla vaihdettiin neuvolassa Heinix allergialääke juuri tuohon Gaian mainitsemaan Loratadiin. Lääkärin mukaan tuo Loratadin on turvallinen käyttää. Soitin sitten muun lääkkeen takia Teratologiseen tietopalveluun ja kysyin samalla noista allergialääkkeistä. Siellä sanottiin, että pitäisi mahdollisimman pitkään yrittää selvitä ilman sisäistä allergialääkitystä, käyttää nenäsuihketta, silmätippoja ja iltaisin suolakannulla huuhdella nenä. Joo, täällä on ainakin pakko aloittaa lääkitys.
  11. Laitan tänne vinkiksi äitiystakkia etsiville. Elloksen outletissa on trenssi takki 70% alennuksella. Väreinä beige ja musta. http://www.ellos.fi/mom2mom/mom2mom-feminine-trenchcoat/382257?N=1z141mhZ1z141odZ1z13ykuZ1z141me&rcnt=100&Nao=1&selArt=397421
  12. Satuin törmäämään tällaiseen, näyttää aika vastaavalta kuin Bellybelt combo. http://www.pientenparhaaksi.fi/product_details.php?p=452
  13. Eikös sulla Iiki ole takana useampi kemiallinen raskaus? Ne voisi selittää huono kilpirauhasen toiminta. Itse uskon, että suurin syy omaan lapsettomuuteen oli tässä kilpirauhasessa, joka aiheutti myös keskenmenot. Heti kun TSH arvo saatiin tarpeeksi alas ja vakaaksi, tulin raskaaksi ja toivon mukaan tämä raskaus johtaa myös loppuun asti. Kannattaa ehdottomasti jutella lääkärin kanssa tästä kilpirauhas asiasta ja kysyä mahdollisuutta kokeilla tyroksiinia, jos uusi arvokin on yli kahden.
  14. Onneksi täällä on tällainen ketju, niin tällainen ummikko voi kysellä tyhmiä kysymyksiä. Mitenhän on, kun itsellä iltaisin lenkillä käydessä alkaa vihloa alavatsaan. Eilenkin piti pysähtyä ja himmailla jonkun aikaa, ja sitten helpotti. Nimenomaan tää kipu tulee iltaisin lenkillä, mietin, että onko maha niin turvoksissa, että se jotenkin provosoi tota kipua? Pitäiskö iltalenkkeilyä jättää vähemmälle ton kivun takia? Toiseksi, uskaltaako kahvakuulalla harjoitella normaalisti näin alkuraskaudessa? Siis varsinkin liikkeitä, joissa kuulaa heilautetaan voimakkaasti eteen-taakse.
  15. ^ Haamu näkyy, nyt vahvistumista!!
  16. ^ Täälläkin odotellaan marraskuun ketjua. Ja onnea uusille plussaajille! Piti soittaa äsken lapsettomuuspolille ja kysyä, et onhan sen varmasti ok, ettei eilen rv 4+6 nähty ultrassa mitään alkiota. On kuulemma täysin normaalia ja hoitaja käski nyt relata ja pitää kaikki tuulimuna epäillyt poissa mielestä. Pitihän se äsken vielä digi kokeilla ja 3+ siihen napsahti. Vielä melkein kaksi viikkoa seuraavaan ultraan...
  17. Meillä kasvaa Muksis. Muistuttaa meitä Sotshin Olympialaisista, nämä kisat varmasti jäävät meillä ikuisesti mieleen.
  18. ^ Hyvin vahvistuu! Onnea! Laukin testissä näen viivan, ja hennosti se minustakin punertaa.
  19. Kiitos onnitteluista ja onnea Sankku ja Maya! Minulla on myös ollut nyt varsinkin iltaisin sellaista menkkatyylistä jomotusta alavatsalla. Ja varsinkin liikkuessa tulee sitä painontunnetta alavatsalle. Yksi syy vatsakipuhin on luultavasti se, että mahaan tuntuu kertyvän ihan järjettömästi ilmaa. Voi mies parka. Oletteko muuten kaikki menossa lokakuun ketjuun? Mulla on jotenkin vähän hankala liittyä sinne, kun tuntuu, että toiset on siellä niin pitkällä jo. Neuvolahan laskee mulle la:n marraskuun alkuun (hoitojen mukaan la on 29.10), joten mietin, pitäiskö harkita enempi marraskuun ketjuun liittymistä? Iiks, kohta pitäisi soittaa lapsettomuuspolille ja varata aika alkuraskauden ultraan.
  20. ^ Onnea My. Täällä myös melkoinen alkuraskauden hermoilija hei! Aamulla sain aikalailla yhtä vahvat viivat Apteekin r-testiin, mutta silti on ihan kamala pelko persiissä. En uskalla edes kirjoitella lokakuun ketjuun, ennenkuin olen saanut vähän lisää varmuutta tähän raskauden jatkumiseen. Mieheni päätti piilottaa loput raskaustestit äsken, sen mielestä testit antaa jo tarpeeksi vahvoja viivoja...
  21. Kiitos kaikille! Tässä tänään dpo13,
  22. Kiitos!
  23. Dpo 12 Ylempänä aamulla tehty Pregcheck Alempana testiajan sisään kuvattuna One Step reilun tunnin pidätyksellä...
  24. Tähtitomulle ihan huisin paljon onnea!! Ja onnea kaikille muillekkin plussanneille!
  25. ^ Kiitos vastauksista Hannelore ja Murkelo. Luulen että kyseessä olisi juuri tuollainen Murkelon kuvailema toimenpide. Toivottavasti maanantaina ei odottaisi ultrassa yllätystä, aikamoista olisi yht'äkkiä joutua johonkin munasolujen keräykseen. Mutta mitäpä sitä ei tekisi oman lapsensa eteen.