Luru

Aktiivijäsen
  • Content count

    441
  • Joined

  • Last visited

About Luru

  • Rank
    Aktiivi

Profile Information

  • Location
    Turun seutu
  1. Heräsin ekaan supistukseen klo 4:44. Jäänyt mieleen kun "naureskelin" tilanteelle katsoessani digikelloa. Päivä oli 4.4. Ja tietty nelonen ollut mun epäonnenluku
  2. Ekasta supistuksesta meni 19 h ja poika oli sylissä (40+2). En tuntenut/huomannut aiemmin mitään supistuksia.
  3. Esikoisesta ar-ultra (itsemaksettava), nt-ultra, rakenneultra, neuvolassa eivät oikein saaneet selvää miten päin on joten ultrattiin, peräänajon vuoksi ultrattiin varmuudeksi (peräänajajan vakuutuksesta meni), synnytystapa-arviossa ultrattiin ja 1,5 vrk ennen synnytystä vauvan liikkeiden vähyyden vuoksi ultrattiin. Aika monta virallista ultraa. Lisäksi töissä pystyn ultraamaan joten alkuvaiheessa (ennen liikkeiden tuntemista) tuli kurkittua kerran viikossa Nyt oon 12+2 ja virallisesti ultrattu nt-ultra. Lisäksi oon itsekseni ultrannut kerta viikkoon taas siitä vk 7 lähtien.
  4. Kyllä siinä jotain on selvästi! Huomenna toivottavasti selvempi
  5. Tervetuloa helmikuisiin Virvatuli
  6. Dpo8 selvä haalean vaaleanpunainen viiva normaalin odotteluajan jälkeen. (PC:n liuska)
  7. Onnea Petite! Mennään sit samoilla päivillä inositolivauvojen kanssa Mulla tänään 5+1 tms. Ei tarkkaa tietoa tosta. (Aloitin itse inositolin 23.4. ja lopetin 28.5.)
  8. Lievä PCOS ja lievä endometrioosi. Ongelmana pitkät kierrot ja ovuloimattomuus. Söin reippaan viikon 3 g inositolia (luontaistuotekaupasta) ja kiertopäivällä 42 tuli ensimmäinen ovisplussa 14 kuukauteen --> raskaustesti + -- > kemiallinen raskaus. Jatkoin edelleen inositolia. Seuraavassa kierrossa ovisplussa tuli jo kp 21, raskaustesti positiivinen DPO8. Laskettu aika helmikuussa (toivotaan parasta).
  9. chia, suosittelen Pregcheckiä. Eli käy jossain S-marketissa, Prismassa tai Citymarketissa ostamassa (en tiiä saako mistä muualta)
  10. DPO11, kerrankin aamupissasta (noi muut on 4 h päiväpissasta).
  11. whipped cream, oon käsittänyt että ei oo ns. herkkä. Pregcheckin liuska. Ihan ei tässä uskalla juhlia vielä. Edellisessä kierrossa kun oli kemiallinen. Mutta tää tänpäiväinen oli jo vahvempi. Toivoa on.
  12. Vilhelmiina, onnea! Jospa se mies nyt uskoo. Helmikuisia ei vielä taida olla. DPO8 DPO10
  13. Tänään oli haalistunut melkein jo olemattomiin ja äsken alkoi vuoto. Mut suunta on oikea, kun jotain sentään jo tapahtuu kropassa!
  14. Mulla näyttänyt haaleaa viivaa sunnuntai-illasta asti. Hieman tylsä fiilis kun ei sitten vahvistu(kaan). Tässä ylinnä su-ilta, sit ma-aamu, ma-ilta ja tänään aamulla.
  15. Hunaja, mulla piirty eilen ihan samanlainen viiva Saas nähdä miten tosta kehittyy.