kerttunen

Aktiivijäsen
 • Content count

  910
 • Joined

 • Last visited

About kerttunen

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

236 profile views
 • maam

 1. Esikoiselle nimi keksittiin jo raskauden alkupuolella, autossa taidettiin istua. Jostain syystä puhuttiin koko ajan tytöstä, ja kun ultrassa varmistui että tyttöä odotellaan, ei nimeä enää kyseenalaistettu kertaakaan.
 2. Kyllä olen jaksanut. Äitini on täyttänyt oman vauvakirjani hyvinkin tarkasti, ja minusta sitä on aina ollut ihana lueskella! Miehen vauvakirjaan taas on hätinä muistettu täyttää nimi ja syntymäaika, ja se välillä harmittaa. Olisi tosi ihana noita vertailla, kuinka tyttö on kasvanut ja kehittynyt suhteessa meihin.
 3. Tyttö meni päiväkotiin vuoden ikäisenä. Hoidon aloitus sujui todella kivuttomasti, ja tyttö sopeutui ryhmään loistavasti. Nyt mennään jo toista vuotta samassa ryhmässä, enkä voisi olla tyytyväisempi päiväkotiin!
 4. Sanoisin myös että 1v 10kk. Tai ainakin siinä vaiheessa äiti tajusi että meillä asuu uhmatuhma.
 5. Juu, eilen kävin ja huomenna käynnistykseen.
 6. 41+5 ja edelleen yhtenä palana..
 7. Turhan erikoinen omaan makuun, 7. Väinö?
 8. ^ Muakin kiinnostaa, miten sukulaiset ja muu lähipiiri on suhtautunut siihen ettei lapsen kuvia haluta sosiaaliseen mediaan? Ovatko kunnioittaneet vanhempien pyyntöä vai onko asiasta tullut ongelmia? Mulla on tällä hetkellä sellainen olo, etten haluaisi tulevasta lapsesta (tai omasta raskaudestakaan) yhtäkään kuvaa nettiin, nähtäväksi jää mitä mieltä mies on ja mihin tulokseen sitten loppujen lopuksi päädytään.
 9. Tämänkin saisi poistella ehtiessään: http://www.vauva.info/foorumi/topic/22088-saa-poistaa/
 10. Pitäisköhän munkin uskaltaa tänne ilmoittautua.. Mun miehellä on edellisestä suhteestaan pieni poika, ja nyt tähän uusperheeseen on toivottavasti tulossa vauva. Muakin on jo tässä vaiheessa vähän käynyt ärsyttämään se, että lapsi on ensimmäinen vain minulle, vaikkakin se on meidän ensimmäinen yhteinen lapsi. Mielenkiinnolla odotan lisääntyykö ärsytys viikkojen myötä.. Exille (varsinkin miehen exälle) kertominen tulee olemaan yhden maailmansodan alku, hirvittää jo ajatuskin. Olisikin kiva kuulla kokemuksia kertomisesta, oli ne sitten hyviä tai huonoja..
 11. Mun päikyn voisi siirtää lapsettomuuspuolelta osastolle Muut henkilökohtaiset päiväkirjat. Kiitos! http://www.vauva.info/foorumi/topic/22088-toiveita-ja-sirkushuveja/
 12. Tilda tosi kauniita kortteja! Olispa mullakin aikaa, taitoa ja energiaa askarrella kortit itse! Paketin ulkonäkö on mullekin tosi tärkeää, ja juuri viime jouluna mulla oli samantyyliset kierrätyspaperi-juuttinaru -paketit, mutta ei ne nyt ihan tuolta näyttäneet vaikka ihan nätit tulikin...
 13. Aryan testissä näkyy kyllä jotain, toivottavasti vahvistuu!
 14. Noita pahvilaatikkojahan voisi hyödyntää myös niin, että piilottaisit aina joka aamu yhden paketin ja antaisit lapselle jonkun pienen kortin, jossa olisi vihje mistä päivän paketti löytyy! Ikäänkuin aarrejahtia..