Liloo

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Liloo

  • Rank
    Aloittelija
  1. 18kg eli reippaasti. 2kk kuluessa oli menneet ja muutama lisäkilokin. Imetyksen lopetus olikin sit se joka nosti painon taas..
  2. Ristiäiset, kun kirkkoon kuulutaan. (Jotain vastinetta veroille...)
  3. En, ikinä. Maistanut joskus nuoruudessa, että tietää mitä on. Pahanmakuista!
  4. Normaalisti elellään ja kun ei alkoholia muutenkaan kulu erityisiä määriä niin saunasiiderit saa edelleen nauttia siihen asti jos plussa joskus pärähtää.
  5. Ihan okei välit. Osaan paremmat kuin toisiin. Kaikki toimeen tullaan vaikka ollaankin erilaisia ihmisiä. Onneksi. Kuitenkin kun oma perhe asuu kaukana ja miehen suku lähellä on tärkeää että tukiverkko löytyy ja toimeen tullaan hyvinkin.
  6. Ettei se todellakaan ole niin kauheaa kuin puhutaan. Thanks to epiduraali! :D
  7. Päivähoidon lisäksi hyvin vähän. Ei vielä koskaan yökylässä. Kerran on itse oltu yötä pois. Ei ole ollut tarvetta kun nukkuu hyvin ja ollaan levänneitä sekä tietty kotona viihtyvää sorttia.
  8. Ei voi. Mutta olisipa outoa jos joku lähipiirissä antaisi lapsemme nimen, se kun on hyvin uniikki. Mutta toisaalta jos joku kauempi tapaus antaisi niin voisi olla vaan ylpeä. Mitään ennen raskautta (ja nimeämistä) ei oikein voi varailla, se ken ehtii, ehtikööt. Ja mikä estää antamasta juuri sitä nimeä minkä itse parhaaksi näkee ja kokee.
  9. Hyvin vähän. Enpä itsekään pidä moisesta vihjailusta ja utelusta. Kerrotaan jos on kerrottavaa.