NNatalie

Aktiivijäsen
 • Content count

  167
 • Joined

 • Last visited

About NNatalie

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 05/17/89
 1. Apua! Meidän neidillä 1v 8kk on ollut vähän nenä tukossa ja viime yönä ei käyttänyt koko yönä tuttia (tiedän koska nukahdin tutti omaan käteen ja se oli vielä aamulla ) ennen tutti on ollut super rakas ja välillä pitänyt saada se päivälläkin ja oon ajatellut ettei se luovu siitä ikinä. No tänään mä sit leikkasin tutin imuosan pois ja sanoin et tutti on rikki. Jätti asia siihen ja muutaman tunnin kuluttua taas sovitteli sitä suuhun. Sanoin taas et meni rikki ja se pitäisi heittää roskiin. Hetken tyttö siinä sitä tutki ja testaili ja vei roskiin itse ja heilutti tutille. Nyt sit meni nukkumaan super helposti. Itki tuttua ehkä 10s ja sit maiskutteli ja huokaili 10min ja nukahti. Nyt mietin et pakko pysyä tässä. Mennyt niin hyvin. Mutta mitä mä teen sille roskissa olevalle tutille? Käynkö ottaan sen pois roskista vai annanko olla siellä et jos tyttö menee sitä vielä sinne katsoo niin näkee et on edelleen rikki????
 2. Siis just eilen pohdittiin että Silvia Lilja Matilda olis ihana ja nyt toi Erika miellyttää kans. Kannatti laittaa tänne viestiä
 3. Ja Marikaa oon kans miettinyt mut tiedä yhden Marika josta ei oo hyvää kuvaa :') miettinyt onko muita saman tyylisi
 4. Silvia Lilja Monika on kyl tän hetken ykkönen.
 5. Meillä ehdolla nimeksi nyt Silvia Lilja joku Silvia Lilian joku Silvia etunimeksi me ollaa jo päätetty. Se sopii esikoisen nimeen. On samoja kirjaimia tyyli ja paino sama mutta silti ihan erilainen. Toinen nimi olisi kiva olla joku kukka niinkuin äidin ja esikoisen nimessä on kukan nimi. Kolmas nimi hakusessa. Mies tahtoisi saman kolmannen nimen mikä on jo esikoisellakin. Se on Monika. Mitä mieltä näistä nimistä.
 6. Meillä mies piti varpajaiset tytön ollessa muutaman kuukauden. Kutsui kaikki kaverit (aika iso porukka) ja järjesti grillattavaa ja boolin. Menivät baariin ja yöllä tuli kotiin. Musta tää on hyvä. Ensimmäiset viikot isä on aika korvaamaton (varsinkin kun oli sektio) ja muutama kuukausi hurahtaa vauvakuplassa.
 7. Fiona.. tosi kiva 9 voisin vaikka laittaa omalle lapselle. Silvia
 8. Stardus toivottavasti kaikki on mennyt hyvin hurjista jutuista huolimatta? Mikä tilanne nyt on?
 9. No näin sen pitää olla. On kyllä ollut niin epävarma tää alku. No mutta nyt mä oon raskaana, piste Kiitos kaikille tuesta ja neuvoista.
 10. Se oli siis kun rv oli alle 4. Eli tosi aikaisin jolloin ei siis pitäiskään näkyä (en siis ollut raskausepäilyn takia edes siellä mut tutki myös kohdun). Mut se sanoi et oikealla puolen munasarjassa kasvava munasolu ja limat hyvät ja et en ole raskaana ja vuoto alkaa pian.
 11. No nyt aamulla tein digin ja se näytti "raskaana 1-2" ♡ (Mutta samalla hieman verta pyyhkiessä) mut ei olis eka kerta kun lääkäri sanoo et 100% varma etten oo raskaana ja edellisellä kerralla tuli syntyi meidän tyttö.. toivottavasti nyt olis sama.
 12. Nyt on kp 30.
 13. Hoh hoijaa.. Minä täällä taas. Eli selvä plussa tuli eka mut ultrassa lääkäri sanoi nou nou et oo raskaana. Et ilmat tosi paksut, kohta alkaa menkat. Et testi tehty huonosti. No sit mä luin toisen testin ohjeesta et tikkua pississa pitää pitää vaa muutama s ja mä pidin 15s. Ajattelin et siinä ehkä virhe enää raskaana. No nyt ei oo menkat alkanut ja tein äske kaksi testiä. Tässä tulos. Eli kysyn taas mitä näette vai näettekö mitää Mulla on nyt digitaalinen ostettu. Tekisikö sen huomenna. Tässä vielä linkki kun siinä se näkyy musta paremmin http://aijaa.com/ndtElS
 14. Kyllä siinä jotai selvästi näkyy. .ylemmässä paremmin. Ja kun vielä varhainen aika testata niin voi hyvinkin olla plussa joka vielä niin haalea
 15. Kiitos kaikille positiivisistä vastauksista. Sitä sekoaa eikä usko omia silmiään kun se plussa siihen tulee. Niin toivon että tästä vauva tulisi. Adamaria kyllä siinä jotain pientä näkyy ♡