PiiPaa

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About PiiPaa

  • Rank
    Aloittelija
  1. Lähtisin heti! Yleensä siirtyminen on vaikeampaa aikuisille kuin lapsille. Kouluaikanakin siirtymät rikastuttavat todella paljon, jos ei ole esim jotain oppimisvaikeuksia.
  2. Mikä mun kiertoa vaivaa? Kierto on yleensä 30-40 pv. Nyt menossa kp 40. Mitään menkkamaisia oireita ei ole limojen osalta. Rinnat on kipeät ja arat, mutta limat on ollut viimeiset kaksi viikkoa sellaiset, kuin ovulaation aikaan. Raskaustesti antaa negaa (Pregcheckin liuskat, eipäs kun raskauskeijun omat, eli olisko David?). WTF? Nippailuja on ollut useamman viikon, mutta samanlaisia tuntemuksia on yleensä juuri ennen menkkoja. Taidan tulla hulluksi, kun en ymmärrä kehoani. Pian kai luulen ilmavaivojakin raskausoireiksi.
  3. Mulla on jatkuva lääkitys, mutta sairaus ei ole ns. jatkuvasti seurattava. Pitäisikö mennä kysymään joltain erikoislääkäriltä valmiiksi mahdolliset korvaavat lääkkeet? Yritin työterveydestä kysyä ja sain vain ympäripyöreitä 'en ota kantaa' - kommentteja
  4. Pitänee koittaa matkapahoinvointiin!
  5. Oma (pankin) omakotitalo. Tilaa joku 180 neliötä ja tällä hetkellä meitä on kaksi aikuista
  6. Jos ovulaatiokipu kestää useamman päivän, niin milloin munasolu on irronnut? Viimeisenä kipupäivänä?
  7. 32 ja mies 38, eka yrityksessä
  8. 11 vuotta pillereitä takana ja nyt eka kierto ja ekat luomumenkat takana. Ovulaation oli todella kivulias, kuten ennen pillereitäkin ja menkat alkoi 30pv aiemmista, joten tämäkin sama sykli, kuin 11 vuotta sitten Leuan seudulle on tullut vähän epäpuhtautta, muita oireita en ole huomannut. Mitään akneongelmia mulla ei koskaan ollutkaan
  9. http://www.hs.fi/kotimaa/IS+Suomeen+suunnitteilla+ensimm%C3%A4inen+lasten+kauneuskilpailu/a1305596084719 Ihan jäätävää!