Verushka

Aktiivijäsen
 • Content count

  397
 • Joined

 • Last visited

About Verushka

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 09/08/77

Recent Profile Visitors

1580 profile views
 1. Mulle tuli kuopuksesta yksi sekin hurjat kaksi senttiä pitkä, ylhäisessä yksinäisyydessään alavatsalla Esikoisesta ei tullut yhtään. Enkä rasvaillut kummallakaan kerralla!
 2. Neulottu masutuubi on tosi kätevä talvisaikaan! Jos ei takki mahdu kiinni, tuubi lämmittää. Vauvakin mahtuu tuubin sisään köllöttelemään synnyttyään, ja rinnat saa suojattua rintatulehdukselta. Mulla on myynnissä kirppari-osiossa!
 3. Neulottu masutuubi on tosi kätevä jos talvitakki kiristää! Tällainen:
 4. Myyn itselleni neulomani masutuubin (kuvassa). Tuubin pituus n. 42cm. Leveys hyvin venyvä Hp 40€. Kissatalous. Pehmeästä merinovillalangasta neulottu masutuubi on tosi käytännöllinen raskaus- ja imetysajan vaate, varsinkin talvisaikaan. Talvipakkasilla odottavan takki ei ehkä mahdu kiinni; mastuubi lämmittää! Synnytyksen jälkeen imettävä voi nostaa tuubin rintojen suojaksi jottei rintatulehdus iske. Imettäessä pieni vauva mahtuu tuubin sisään lämmittelemään ja äidin kädet vapautuvat vaikka lukemaan tai tekemään käsitöitä. Sylittelyssäkin mainio; paita pois äidiltä ja vauvalta, ja tuubin suojissa on hyvä köllötellä ihokontaktissa. Myöhemmin tuubi menee vaikka hameena tai pään/kaulan suojana talvella. Merinovilla on pehmeää eikä hiosta tai kutita. anna.tastula(a)hotmail.fi
 5. Pehmeästä merinovillalangasta neulottu masutuubi on tosi käytännöllinen raskaus- ja imetysajan vaate, varsinkin talvisaikaan. Talvipakkasilla odottavan takki ei ehkä mahdu kiinni; mastuubi lämmittää! Synnytyksen jälkeen imettävä voi nostaa tuubin rintojen suojaksi jottei rintatulehdus iske. Imettäessä pieni vauva mahtuu tuubin sisään lämmittelemään ja äidin kädet vapautuvat vaikka lukemaan tai tekemään käsitöitä. Sylittelyssäkin mainio; paita pois äidiltä ja vauvalta, ja tuubin suojissa on hyvä köllötellä ihokontaktissa. Myöhemmin tuubi menee vaikka hameena tai pään/kaulan suojana talvella. Merinovilla on pehmeää eikä hiosta tai kutita. Värivaihtoehtojakin riittää. Voin neuloa omien mittojesi, väri- ja lankatoiveen mukaan. Hinta 50€ + langat ja postikulut. Kissatalous. Tilaa sähköpostitse anna.tastula(a)hotmail.fi
 6. Mulle neuvolan terkka sanoi just, että hän laskisi välit supistuksen alusta seuraavan alkuun, siksi että joillakin supistukset on niin pitkiä tai niiden pituus vaihtelee niin kovasti. Latasin iPhoneen "Contractions"-sovelluksen, johon kirjataan supistuksen alku ja kesto. Sovellus kertoo sitten dataa supistuksen kehittymisestä.
 7. Korppu, kokeilepas saisitko tuolta: http://www.lastentarvikevuokraus.fi
 8. From the album Masukuvat

  Masu viikoilla 38+0
 9. From the album Masukuvat

  Täysaikainen masu 37+0! Myös omat 37-vuotissynttärit
 10. From the album Masukuvat

  Viikot 36+0
 11. From the album Masukuvat

  Viikot 32+0
 12. From the album Masukuvat

  Masu 30+0
 13. From the album Masukuvat

  Poks 27+0!
 14. From the album Masukuvat

  Masu viikoilla 21+1
 15. From the album Masukuvat

  Viikot 20+1