petrap

Aktiivijäsen
 • Content count

  431
 • Joined

 • Last visited

About petrap

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

3721 profile views
 1. Mä en halua tietää, pidän tietoa merkityksettömänä. Se selviää kyllä aikanaan. Enkä oo kahdesta edellisessäkään halunnut. Keskenmenneessä raskaudessa saimme istukkapunktion tulokset ja niissä oli sukupuoli.
 2. Mä nostin heti ja siitä huolimatta TSH oli noussut ekalla kolmanneksella 0.85 -> 3.1. Sit nostettiin taas 25 mikrogrammaa. Ja tämä auttoi niin, että rv 14 tienoilla mitattiin ja tsh oli 0,81.
 3. Täällä on paljon käyttäjiä, joille Mirena/ muu kierukka on sopinut. Itse poistatin vajaan vuoden käytön jälkeen enkä sen jälkeen ole hormoneihin koskenut. Lihoin, kuivuin, mieliala meni hyvin matalaksi, jatkuvia alamahakipuja yms. Lisäksi lääkäri oli katkaissut langat niin lyhyeksi, että teekkari poisottaessaan sanoi että jos nyt ei lähde niin nukutuksessa täytyy ottaa pois. Asentaminen vihloi ja poistaminen sattui todella. Mutta helpoin ehkäisykeino kyllä
 4. En kysele. Inhoan itsekin jos minulta kysellään. Nyt kun kerroin odottavamme kolmatta lähipiiri on tosi yllättynyt koska kaikkiin uteluihin olen vastannut kaksi riittää. Vain sillä olen saanut kyselyn loppumaan heti.
 5. Esikoisen ja keskimmäisen välillä 1v5kk, keskimmäisen ja kuopuksen arvioitu ikäero 7v 2kk.
 6. Mulla ei oo ollut suunnitelmia tai toivelistoja. Oon ajatellut, että kätilöt osaavat hommansa, ehdottavat jos näkevät jotain tarpeelliseksi. Hyvin meni synnytykset eikä oo jäänyt mitään hampaankoloon.
 7. Molemmista raskauksista paino nousi n. 15kg ja laski 25kg.
 8. 6 kummilasta. Tarpeeksi on, aina huono omatunto, ettei ehdi antaa tarpeeksi aikaa heille tärkeille.
 9. Jotain pohdintoja käytiin ennen syntymää. Emme tienneet sukupuolta. Lopullisesti nimi päätettiin kun nähtiin miltä vauva näytti ja millainen persoona hänellä oli.
 10. Eka syntyi ollessani 25, toinen 27 ja kolmas näillä näkymin kun olen 34v.
 11. Yk 4 en tarkkaillut itseäni enkä käyttänyt poppaskonsteja. Sit vaan aavistin raskauden ja rauhassa odotin testausta 4-5pv ennen kuin menkkojen olisi pitänyt alkaa.
 12. Siinä ne on 4+3-5. Oon raskaana kunnes toisin todistetaan!
 13. Jomotus vasemmalla alamahassa ja järkkykipeet nännit.
 14. Yk3 Dpo -1: ovistikkuun harkinnanvarainen plussa. Illalla myöhään vasemmalla puolella repäisevä kipu. Dpo 0: Vasemmalla jomottelua. Kananmunalimat. Nännit kipeät. Dpo 1: Koko ajan pissahätä. Limat on veks. Dpo 2: Jotkut superlimat valahti pikkareihin. Alamahaa välillä juilii. Dpo 3: Kihelmöintiä rinnoissa, alamahassa välillä nippailee. Dpo 4: Ei mitään Dpo 5-6: Kihelmöivät nännit, vähän aratkin ja nippailuja alamahassa. Dpo 7: Tissikipu hävinnyt, olo etten varmaankaan oo raskaana. Mieli tänään kiukkuinen Dpo 8-10: Pms oireet iskee, kiukkua, alamahakipua, plaah Dpo 11: Alamqhassa tuntuu, menkat alkaa huomenna, viimestää ylihuomenna. Ehkä greippimehu teki kierrosta järkevän mittaisen, 27-28 pv. Dpo 12: Juilii vaan.. Dpo 13: Tiputteluvuotoa, joten tän kierron pituus 28pv. Uskoisin. Ja seiskalta illalla alkoi vuoto, joten kierto 28pv. Kohti yk4 greippimehun kanssa.
 15. Foolihappoa ja greippimehua