petrap

Aktiivijäsen
 • Content count

  287
 • Joined

 • Last visited

About petrap

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

2560 profile views
 1. Siinä ne on 4+3-5. Oon raskaana kunnes toisin todistetaan!
 2. Jomotus vasemmalla alamahassa ja järkkykipeet nännit.
 3. Yk3 Dpo -1: ovistikkuun harkinnanvarainen plussa. Illalla myöhään vasemmalla puolella repäisevä kipu. Dpo 0: Vasemmalla jomottelua. Kananmunalimat. Nännit kipeät. Dpo 1: Koko ajan pissahätä. Limat on veks. Dpo 2: Jotkut superlimat valahti pikkareihin. Alamahaa välillä juilii. Dpo 3: Kihelmöintiä rinnoissa, alamahassa välillä nippailee. Dpo 4: Ei mitään Dpo 5-6: Kihelmöivät nännit, vähän aratkin ja nippailuja alamahassa. Dpo 7: Tissikipu hävinnyt, olo etten varmaankaan oo raskaana. Mieli tänään kiukkuinen Dpo 8-10: Pms oireet iskee, kiukkua, alamahakipua, plaah Dpo 11: Alamqhassa tuntuu, menkat alkaa huomenna, viimestää ylihuomenna. Ehkä greippimehu teki kierrosta järkevän mittaisen, 27-28 pv. Dpo 12: Juilii vaan.. Dpo 13: Tiputteluvuotoa, joten tän kierron pituus 28pv. Uskoisin. Ja seiskalta illalla alkoi vuoto, joten kierto 28pv. Kohti yk4 greippimehun kanssa.
 4. Foolihappoa ja greippimehua
 5. Onnea Laura27 Ihan huikeeta!
 6. Kirjoitanpa tänne, niin jää itsellekin muistiin. Lisäksi tämä ketju on mitä parhainta oirekartoitusta Dpo 1-5 Ei mitään erityistä Dpo 6 Alavatsalla voimakkaita menkkamaisia tuntemuksia Dpo 7 Menkkatuntemuksia illalla nukkumaanmennessä, tosi kova vilu, pinna kireällä! Dpo 8 Menkkatuntemukset jatkuu, vihlaisu tisseissä, vilu, hermot tosi kireellä. Dpo 9 Viime yönä näin unta, että olin raskaana. Odotan niin, että kipu nänneissä alkaisi, että unissanikin niitä painelin Lisäksi aiemmissa raskauksissa ne on olleet pinkeät, nyt ihan pehmeät. Ei kyl sellaista oloa, että olisin raskaana. Harmi Päivällä rintoja vihloo ja alamahaa juilii. Ihme nuutunut olo. Dpo 10 Paljon iloisempi mieli. Pari kertaa vihlaisi alavatsalla, tissituntemukset loppu, pms hikoilua taisi olla aamulla, muuten vilu. Olo: ei raskaana Dpo 11 Testi todistaa, ei raskaana. Alamahalla enää juilii. Mielessä, oonko liian vanha tai oonko liian lihava. Miksi kaksi edellistä raskautta alkoi tosta voin vain ja nyt ei. (Okei, tää oli kyl vasta yk2). Varasin samalla itelleni gynen kahden viikon päähän. Näkee sit tapahtuuko alakerrassa mitään positiivista. Ulkomaan matkalla... Dpo 13-14 tuhtia Kierron pituus 30pv.
 7. Nyt on 7 viikkoa kulunut kun kuulimme ettei vauvan sydän enää syki. Uskon, että pahimman yli olen päässyt vaikka joka päivä menetystä mietin. Saimme maanantaina kuulla ruumiinavayksen tulokset. Hevosenkenkämunuaiset löytyi. Se ei ole syy keskenmenoon mutta voi viitata johonkin syndroomaan. Sikiö oli ollut sen verran kauan kuolleena ja jo huonossa kunnossa ettei muuta löytynyt. Mulla oli kaikki kunnossa mutta kohtuun oli jäänyt nestettä joka tekee vuotohäiriötä. Sitä nyt seuraillaan. Muiden raskausuutiset saavat oman surun pintaan. Vaikea iloita muiden onnesta...
 8. Kiitos kaikille teille kun jaoitte tuntemuksia. Itkuhan tässä taas tuli. Vanhemmat lapset antavat voimaa, mutta myös joudun väistelemään osaa tunteista etteivät he ahdistus äidin surusta. Päivä kerrallaan <3
 9. Meillä rv18 huomattiin lääkärissä, että sikiön sydän ei enää syki. Siitä kahden päivän päästä synnytys, joka oli ok kokemus vaikka tietty hirveääsken henkisesti. Kauanko teillä on mennyt henkiseen toipumiseen ja mitkä on ollut avaintekijät selviämiseen surusta. Pelkään niin ahdistunuvani surun alle. Ystävien ja miehen kanssa olen keskustellut paljon.
 10. From the album Vaatteita

 11. From the album Vaatteita

 12. From the album Vaatteita

 13. From the album Vaatteita

 14. From the album Vaatteita