petrap

Aktiivijäsen
 • Content count

  431
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by petrap

 1. Mä en halua tietää, pidän tietoa merkityksettömänä. Se selviää kyllä aikanaan. Enkä oo kahdesta edellisessäkään halunnut. Keskenmenneessä raskaudessa saimme istukkapunktion tulokset ja niissä oli sukupuoli.
 2. Mä nostin heti ja siitä huolimatta TSH oli noussut ekalla kolmanneksella 0.85 -> 3.1. Sit nostettiin taas 25 mikrogrammaa. Ja tämä auttoi niin, että rv 14 tienoilla mitattiin ja tsh oli 0,81.
 3. Täällä on paljon käyttäjiä, joille Mirena/ muu kierukka on sopinut. Itse poistatin vajaan vuoden käytön jälkeen enkä sen jälkeen ole hormoneihin koskenut. Lihoin, kuivuin, mieliala meni hyvin matalaksi, jatkuvia alamahakipuja yms. Lisäksi lääkäri oli katkaissut langat niin lyhyeksi, että teekkari poisottaessaan sanoi että jos nyt ei lähde niin nukutuksessa täytyy ottaa pois. Asentaminen vihloi ja poistaminen sattui todella. Mutta helpoin ehkäisykeino kyllä
 4. En kysele. Inhoan itsekin jos minulta kysellään. Nyt kun kerroin odottavamme kolmatta lähipiiri on tosi yllättynyt koska kaikkiin uteluihin olen vastannut kaksi riittää. Vain sillä olen saanut kyselyn loppumaan heti.
 5. Esikoisen ja keskimmäisen välillä 1v5kk, keskimmäisen ja kuopuksen arvioitu ikäero 7v 2kk.
 6. Mulla ei oo ollut suunnitelmia tai toivelistoja. Oon ajatellut, että kätilöt osaavat hommansa, ehdottavat jos näkevät jotain tarpeelliseksi. Hyvin meni synnytykset eikä oo jäänyt mitään hampaankoloon.
 7. Molemmista raskauksista paino nousi n. 15kg ja laski 25kg.
 8. 6 kummilasta. Tarpeeksi on, aina huono omatunto, ettei ehdi antaa tarpeeksi aikaa heille tärkeille.
 9. Jotain pohdintoja käytiin ennen syntymää. Emme tienneet sukupuolta. Lopullisesti nimi päätettiin kun nähtiin miltä vauva näytti ja millainen persoona hänellä oli.
 10. Eka syntyi ollessani 25, toinen 27 ja kolmas näillä näkymin kun olen 34v.
 11. Yk 4 en tarkkaillut itseäni enkä käyttänyt poppaskonsteja. Sit vaan aavistin raskauden ja rauhassa odotin testausta 4-5pv ennen kuin menkkojen olisi pitänyt alkaa.
 12. Siinä ne on 4+3-5. Oon raskaana kunnes toisin todistetaan!
 13. Jomotus vasemmalla alamahassa ja järkkykipeet nännit.
 14. Yk3 Dpo -1: ovistikkuun harkinnanvarainen plussa. Illalla myöhään vasemmalla puolella repäisevä kipu. Dpo 0: Vasemmalla jomottelua. Kananmunalimat. Nännit kipeät. Dpo 1: Koko ajan pissahätä. Limat on veks. Dpo 2: Jotkut superlimat valahti pikkareihin. Alamahaa välillä juilii. Dpo 3: Kihelmöintiä rinnoissa, alamahassa välillä nippailee. Dpo 4: Ei mitään Dpo 5-6: Kihelmöivät nännit, vähän aratkin ja nippailuja alamahassa. Dpo 7: Tissikipu hävinnyt, olo etten varmaankaan oo raskaana. Mieli tänään kiukkuinen Dpo 8-10: Pms oireet iskee, kiukkua, alamahakipua, plaah Dpo 11: Alamqhassa tuntuu, menkat alkaa huomenna, viimestää ylihuomenna. Ehkä greippimehu teki kierrosta järkevän mittaisen, 27-28 pv. Dpo 12: Juilii vaan.. Dpo 13: Tiputteluvuotoa, joten tän kierron pituus 28pv. Uskoisin. Ja seiskalta illalla alkoi vuoto, joten kierto 28pv. Kohti yk4 greippimehun kanssa.
 15. Foolihappoa ja greippimehua
 16. Onnea Laura27 Ihan huikeeta!
 17. Kirjoitanpa tänne, niin jää itsellekin muistiin. Lisäksi tämä ketju on mitä parhainta oirekartoitusta Dpo 1-5 Ei mitään erityistä Dpo 6 Alavatsalla voimakkaita menkkamaisia tuntemuksia Dpo 7 Menkkatuntemuksia illalla nukkumaanmennessä, tosi kova vilu, pinna kireällä! Dpo 8 Menkkatuntemukset jatkuu, vihlaisu tisseissä, vilu, hermot tosi kireellä. Dpo 9 Viime yönä näin unta, että olin raskaana. Odotan niin, että kipu nänneissä alkaisi, että unissanikin niitä painelin Lisäksi aiemmissa raskauksissa ne on olleet pinkeät, nyt ihan pehmeät. Ei kyl sellaista oloa, että olisin raskaana. Harmi Päivällä rintoja vihloo ja alamahaa juilii. Ihme nuutunut olo. Dpo 10 Paljon iloisempi mieli. Pari kertaa vihlaisi alavatsalla, tissituntemukset loppu, pms hikoilua taisi olla aamulla, muuten vilu. Olo: ei raskaana Dpo 11 Testi todistaa, ei raskaana. Alamahalla enää juilii. Mielessä, oonko liian vanha tai oonko liian lihava. Miksi kaksi edellistä raskautta alkoi tosta voin vain ja nyt ei. (Okei, tää oli kyl vasta yk2). Varasin samalla itelleni gynen kahden viikon päähän. Näkee sit tapahtuuko alakerrassa mitään positiivista. Ulkomaan matkalla... Dpo 13-14 tuhtia Kierron pituus 30pv.
 18. Nyt on 7 viikkoa kulunut kun kuulimme ettei vauvan sydän enää syki. Uskon, että pahimman yli olen päässyt vaikka joka päivä menetystä mietin. Saimme maanantaina kuulla ruumiinavayksen tulokset. Hevosenkenkämunuaiset löytyi. Se ei ole syy keskenmenoon mutta voi viitata johonkin syndroomaan. Sikiö oli ollut sen verran kauan kuolleena ja jo huonossa kunnossa ettei muuta löytynyt. Mulla oli kaikki kunnossa mutta kohtuun oli jäänyt nestettä joka tekee vuotohäiriötä. Sitä nyt seuraillaan. Muiden raskausuutiset saavat oman surun pintaan. Vaikea iloita muiden onnesta...
 19. Kiitos kaikille teille kun jaoitte tuntemuksia. Itkuhan tässä taas tuli. Vanhemmat lapset antavat voimaa, mutta myös joudun väistelemään osaa tunteista etteivät he ahdistus äidin surusta. Päivä kerrallaan <3
 20. Meillä rv18 huomattiin lääkärissä, että sikiön sydän ei enää syki. Siitä kahden päivän päästä synnytys, joka oli ok kokemus vaikka tietty hirveääsken henkisesti. Kauanko teillä on mennyt henkiseen toipumiseen ja mitkä on ollut avaintekijät selviämiseen surusta. Pelkään niin ahdistunuvani surun alle. Ystävien ja miehen kanssa olen keskustellut paljon.
 21. From the album Vaatteita

 22. From the album Vaatteita

 23. From the album Vaatteita

 24. From the album Vaatteita