Gabriel

Aktiivijäsen
  • Content count

    1920
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gabriel


  1. Öö.. siis olisiko tota kuvaaja pitänyt osata kysyä? Koska ei nyt ainakaan kukaan ehdottanut mitään kuvausta... (17.12.2013).

     

    Tyksissä meillä oli ihan super ihana ja loistava kätilö nimeltä Kaisa Kansa.

    Hän teki synnytyksestäni aivan upean kokemuksen, niin upean että voisin käydä saman uudelleen koska vain.

    Hän on loistava kätilö! Ihminen oikeassa ammatissa.

     

    Vaikka kyllä koko äitipoli, synnäri ja synnyttäneidenosaston henkilökunta saa suuren kiitoksen meiltä. Sielä on sydän paikallaan ihmisillä.


  2. Kiitos mei, kiitos nopeasta vastauksesta :)

     

    Siirryn siis molemista rinnoista imetykseen, kun nyt olen mennyt rinta/per syöttö.

     

    Ei mikään ruoka aine erityisesti mietityttänyt.. yleisesti vain mistä tietää että tämä ei nyt sopinutkan meidän vauvalle. Mietinkö eilisiä syömisiäni, vai tunti takaisia.

    Tuokin on kyl totta, että tämän ikäiselle varmasti kaikki ärsyttää vasta toimimaan alkanutta suolistoa.

     

    Kannattaako tässä vaiheessa viel syödä lisä vitamiineja? Raskaus-ja imetys. Vai voiko niidnkin sisältämä esim.rauta lisätä masu vaivoja. Kannattaako aloittaa vasta myöhemmin.

    En syö niiin paljon kuituja, marjoja, vihanneksia, hedelmiä päivässä kuin nyt pitäisi.. joten siksi.

     

     

    Muoks. Sori kauheat kirjoitusvirheet... puhelimella kirjoitan.


  3. Kaksi kysymystä... (valaiskaa hölmöä)

     

    Kuinka nopeasti syöty/juotu ruokaa "näkyy" äidinmaidossa?

     

    Kuuluuko yhdellä imetys kerralla syöttää vain toinen rinta vai molemmista rinnoista? kun poika syö vielä pieniä määriä, niin ettei saa edes yhtä tissiä tyhjäksi.

    Eli onko parempi syöttää aina vain toisesta tissistä, jolloi tulee se takamaitoakin. Tällöin rinta saa tyhjennys 6tunnin välein. (Kun poika syö 3 tunnin välein).

    Vai parempi vaihtaa tissiä kesken, jolloi saa vain etumaitoa. Tällöin molemmat rinnat saa maidonnousua stimulointia ja hiukan tyhjennystä 3 tunnin välein.

     

    Auttakaa. Kuinka te toimitte näin alussa?


  4. Kiitos ihan hirveesti vastauksista :) Inkerille kiitos tuosta linkistä, tuli heti eilen ja nyt tänään kokeiltua noita asentoja.

    Vaikka ilmeisesti siis tuo asento voi vaihtua ihan viime metreilläkin vielä, niin kyl se nyt murehdituttaa aikatavalla. Kivempihan se olisi jos nyt poika olisi siinä asennossa kuin on paras asento syntyä. 


  5. Tänään selvis ultrassa että poikamme on kasvot ylöspäin, eli selkä selkääni vasten. Raskausviikkoja on nyt 37+0. Hän on laskeutunut pikkulantioon. 

     

    Kuinka paljon nuo vielä voi pyöriä? ja muuttua virhetarjonnasta siihen mihin pitääkin?   Onko mitään -lantion keinutusta- tms jolla tuota asentoa saisi korjattua?


  6. Enpä nyt tienyt mihin kysymykseni änkeän.  Joten  tuon sen tänne... (tyhmä kysymys kun on)

     

    Onko täälä palstalla kätilöitä tms?

     

    Mielenkiinnosta:

    Kohdunsuu on ulkosormelle auki, on ollut jo pidemmän aikaa. Kuitenkaan tuota ei ultra kuvassa näy.  Tässä kuva 12771732.t.jpg  

    Miksi siis ulkosuun aukiolo ei näy ultrakuvassa??    


  7. Viiva on vahvistunut!! Voi iiik, apua... huisia. Sä olet raskaana!! <3 <3 Lähetän miljoonasti liimaa ja hyvää onnea! <3 oi juku.

     

    Muista, että viiva sattaa välillä olla haaleampikin kuin edellisenä päivänä, tai se saattaa tuntua ettei se vahvene tarpeeksi. (Vaik tuo ny on selvästi vahventunut). Sekä tuhru on ihan normaalia alkuraskaudessa. Sitä oli tääläkin.

     

     

    Oi vitsi <3


  8. Voimia teille keskiraskauden km kokeneet :lipsrsealed:   :girl_cry:  Meillä tyttö menehtyi rv17+ istukkaan tulleen infarktin vuoksi. Onneksi omistin doplerin, niin "sain" heti tietää kun rakaamme sydän sammui. Samana päivänä todettiin ultrassa se jonka jo kotona samaisena aamuna huomasin, sydän ei enään lyö.   

    Ei tätä pysty pitämään keskenmenona, vaan enemmin kohtukuolemana. Koska ei ole sama asia nähdä pieniä kasvoja, nöpö nenää, pieniä huulia, kymmentä sormea joissa pienet kynnet ja todeta sen olleen keskenmeno.. sama jonka joku toinen on kokenut rv9 veren vuotona ja hyytyminä. 

    Ymmärrän kuitenkin senkin, että kohtukuoleman kokenut, lapsensa rv22 jälkeen menettänyt ei halua näitä pieniä enkeleitä verrattavan heidän kokemaansa. Samoin jo elävän lapsensa menettänyt ei halua verrattavan kohtukuoleman kokenutta, joka ei kuitenkaan koskaan tuntenut lastaan.  

    Entä sitten se, joka on menettänyt koko perheensä.... hänen surunsa on kaikista surinta(?!). Surua ei voi verrata. Aina on joku, jolle on käynyt pahemmin. Aina on joku, joka ei ole joutunut kohtamaan niin rankkonja asioita. Jokaisen suru on suurin, kun se on omalla kohdalla. 

     

    Meillä meni 9 kiertoa kunnes tärppäsi, välissä oli 5 kemiallistaraskautta/varhaistakeskenmenoa rv4-6. En ollut raskaana enkelimme laskettuna aikana, vaikka sitä toivoin niin.

    Nyt masussani kasvaa pieni pikku-veli ja raskausviikkoja on 30+0  :lipsrsealed:  Laskettuaika on Joulukuussa 2013.  Uusi raskaus on ollut paras lääke suruun.  Vaikka koskaan ikinä milloinkaan en unohda pikkuruista tyttöämme  :lipsrsealed:


  9. Mulla oli putkeen viisi kemiallistaraskautta/keskenmenoa viikoilla 4+-6+. Ja mulle painotettiin ettei kyse ole ollut keskenmenosta vaan kemiallisesta raskaudesta. Siksi raskaustestinkin saisi tehdä vasta kun kuukautiset ovat yli kaksi viikkoa myöhässä. 

    Kyl se mun mielestä jostain kertoo jos useamman kerran raskautuu mutta päättyy sitten kuitenkin heti kun alkoikin, on se kumma ettei tutkita missä on vika/ oteta huomioon. 

     

    Hannelore, en tiedä kuinka silloin on jos on kyse kkm viikolla 4-6, mutta huomataan vasta myöhemmin. :( Olisko se sit ihan se keskeytynytkeskenmeno koska ei ole itsestään lähtenyt tyhjenemään, vaan alkio kehitys on päättynyt. 

     

     

     

    Anteeksi, tuohon hyytymien seasta näkemiseen..  labrassa otettu kuva, puhdistettu verestä.

    kuva 5-6 viikkoisesta alkiosta.http://media.tumblr.com/tumblr_lsk6pnAjes1qi68z9.jpg

    Ja täälä kuva 6-7 viikkoisesta http://media.tumblr.com/tumblr_lsk6qdfmwV1qi68z9.jpg


  10. Alle 6+raskausviikkoiset ovat kemiallisia raskauksia, eikä niitä lasketa edes keskenmenoiksi. Eli esim. Kolmen keskenmenon jälkeen tutkitaan missä on vikaa kun noin harmillisesti käy peräkkäin, mutta niihin ei lasketa kemiallisiaraskauksia lainkaan. Tiedän vain kokemuksesta.. "muutaman" kr kokeneena :/

     

    Voimia kuitenkin kaikille <3


  11. Selvästihän se on vaaleanpunainen viiva!! Voi Heleys, pidän kaikki ulokkeet pystyssä että viiva lähtee vahvistumaan ja ja ja.... <3

    Testaa ihmeessä jo huomenna, mut muista että viiva ei välttämättä ole viel vahvempi. Mullakin tuo välillä haaleni ja taas välillä pysyi edellisen kanssa yhtä vahvana.

     

    Mut tuo viiva ei siis ole viivan paikka ei. Haamu se on/ haalea plussa <3 <3