Gabriel

Aktiivijäsen
 • Content count

  1920
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gabriel

 1. Onko täälä palstalla muita joiden pikkuisella on todettu rytmihäiriöitä? Meidän pikkuisemme syke eilen illalla jätti lyöntejä väliin joka toisen- neljännen. Sama tostui kokoajan koko illan. Koti doplerilla mitattuna. Aamulla sama juttu, joten soitin neuvolaan. Sielä kuuntelivat myös pitkän pätkän sykkeitä ja sanoivat, että oikeassa olin. Sykkeissä ei ollut mitään tolkkua. Kuului yrlimääräistä laukkaa, lyöntejä jäi väliin ja tuli lisä lyöntejä. Sykkeissä ei ollut logiikaa. Syke 95-140. Neuvollan terveydenhoitaja sanoi ettei sykkeet kuulosta todellakaan hyvälle. Soiti Satksiin josta saimme heti päivystys ajan. Sielä meidät ultrasi äitiyspolin lääkäri. Jokaa kuunteli sykkeitä muutaman sekunnin ja totesi sykkeiden olevan kunnossa. Myös sydämen rakenne ja istukka näytti siltä kuin kuuluukin. Lääkäri meinasi että minä kuvittelen tuon poikkeavan sykkeen, ja neuvolan terveydenhoitaja on kuunnellutminun sykkeitä. Onko kenelläkään kokemusta moisesta?? Voiko olla satunnaista rytmihäiriötä.. vai mitä? Sen tiedän että sikiön syke oli sitä mitä se oli, eikä todellakaan kuviteltua. Niin ja nyt rv18+0. Kirjoitus virheitä rutkasti kun kirjoitan kännykällä.
 2. From the album Tammikuu

 3. From the album Tammikuu

 4. From the album Tammikuu

 5. From the album Tammikuu

 6. From the album Tammikuu

 7. From the album Tammikuu

 8. From the album Tammikuu

 9. From the album Tammikuu

 10. From the album Tammikuu

 11. From the album Tammikuu

 12. From the album Tammikuu

 13. Toi kuva olis ollut kyl tosi kiva juttu. Harmi ettei meille sellaista osunut... oltiin kylläkin vain tiistai-keskiviikko.
 14. Öö.. siis olisiko tota kuvaaja pitänyt osata kysyä? Koska ei nyt ainakaan kukaan ehdottanut mitään kuvausta... (17.12.2013). Tyksissä meillä oli ihan super ihana ja loistava kätilö nimeltä Kaisa Kansa. Hän teki synnytyksestäni aivan upean kokemuksen, niin upean että voisin käydä saman uudelleen koska vain. Hän on loistava kätilö! Ihminen oikeassa ammatissa. Vaikka kyllä koko äitipoli, synnäri ja synnyttäneidenosaston henkilökunta saa suuren kiitoksen meiltä. Sielä on sydän paikallaan ihmisillä.
 15. Poikani isän ja papan toinen nimi on Sakari, joten tietysti myös poikamme toiseksi nimeksi tuli Sakari. Pikku-veljelle emme viitsisi laittaa samaa toista nimeä kuin veljellä, joten hänen toiseksi nimeksi tulee Severi.
 16. From the album Tammikuu

 17. Kiitos mei, kiitos nopeasta vastauksesta Siirryn siis molemista rinnoista imetykseen, kun nyt olen mennyt rinta/per syöttö. Ei mikään ruoka aine erityisesti mietityttänyt.. yleisesti vain mistä tietää että tämä ei nyt sopinutkan meidän vauvalle. Mietinkö eilisiä syömisiäni, vai tunti takaisia. Tuokin on kyl totta, että tämän ikäiselle varmasti kaikki ärsyttää vasta toimimaan alkanutta suolistoa. Kannattaako tässä vaiheessa viel syödä lisä vitamiineja? Raskaus-ja imetys. Vai voiko niidnkin sisältämä esim.rauta lisätä masu vaivoja. Kannattaako aloittaa vasta myöhemmin. En syö niiin paljon kuituja, marjoja, vihanneksia, hedelmiä päivässä kuin nyt pitäisi.. joten siksi. Muoks. Sori kauheat kirjoitusvirheet... puhelimella kirjoitan.
 18. Kaksi kysymystä... (valaiskaa hölmöä) Kuinka nopeasti syöty/juotu ruokaa "näkyy" äidinmaidossa? Kuuluuko yhdellä imetys kerralla syöttää vain toinen rinta vai molemmista rinnoista? kun poika syö vielä pieniä määriä, niin ettei saa edes yhtä tissiä tyhjäksi. Eli onko parempi syöttää aina vain toisesta tissistä, jolloi tulee se takamaitoakin. Tällöin rinta saa tyhjennys 6tunnin välein. (Kun poika syö 3 tunnin välein). Vai parempi vaihtaa tissiä kesken, jolloi saa vain etumaitoa. Tällöin molemmat rinnat saa maidonnousua stimulointia ja hiukan tyhjennystä 3 tunnin välein. Auttakaa. Kuinka te toimitte näin alussa?
 19. 1. Alatiesynnytys: vauva 2320g 46cm py 33cm. Ei eparia. Pieni repeämä = Yksi tikki (Ponnistusvaihe 15min). 2.Alatiesynnytys. vauva 3100g 49cm py 34cm. Ei epari. Ei repeämää= Ei tikkejä. (Ponnistusvaihe 10min).
 20. Painoarvio rv 37+0 2730g, syntyi rv 38+0 3100g. Eli ihan inan oli alakanttiin
 21. From the album Tammikuu

 22. Kiitos ihan hirveesti vastauksista Inkerille kiitos tuosta linkistä, tuli heti eilen ja nyt tänään kokeiltua noita asentoja. Vaikka ilmeisesti siis tuo asento voi vaihtua ihan viime metreilläkin vielä, niin kyl se nyt murehdituttaa aikatavalla. Kivempihan se olisi jos nyt poika olisi siinä asennossa kuin on paras asento syntyä.
 23. Tänään selvis ultrassa että poikamme on kasvot ylöspäin, eli selkä selkääni vasten. Raskausviikkoja on nyt 37+0. Hän on laskeutunut pikkulantioon. Kuinka paljon nuo vielä voi pyöriä? ja muuttua virhetarjonnasta siihen mihin pitääkin? Onko mitään -lantion keinutusta- tms jolla tuota asentoa saisi korjattua?
 24. Ihania uutisia Sanghi!! Nyt ei ole epäilystäkään viivasta.. niin plussa kuin vain voi Onnea ihan hirmuisesti ja kaikkea hyvää matkaanne ensi kesään <3 <3 ai että.