tindee

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About tindee

  • Rank
    Aloittelija
  1. Perinteiset kummilusikat tai valokuva-kehykset mielestäni toimii hyvin. Paljonhan se riippuu siitä, mitä vanhemmat arvostavat. Mielestäni sitä voi ihan kysyä suoraan, että mitä olisi toiveena.
  2. Jos on iso suku niin se voi olla vaikeaa. Vähän niinkuin häiden kanssa. Mielestäni voi kutsua aivan ketä itse haluaa. Jos joku vähemmän nähty serkku tms pahottaa mielensä kun jäi ilman kutsua, niin sillä ei mahda mitään. Meillä oli ristiäiset aika pienet. Sisarukset, isovanhemmat ja kummit. Thats it.
  3. Mielestäni sisarusten nimillä ei tarvitse olla mitään "yhtäläisyyttä". Toki jos tulee jokin hyvä kombo mieleen niin mikäs siinä, mutta ei se nyt ainakaan minulla ole lähtökohta.
  4. Kyllähän sitä tulee hyvin kavereiden kanssa juteltua aivan avoimesti suunnitelimista. Jotkut tietty enemmän ja toiset taas vähemmän, kavereistani siis.
  5. Olen aina miettinyt että yksi riittää. Tietty kun tuolle esikoiselle ikää tulee lisää, niin mieli voi muuttua ajan mittaan. Tosin kaksi olisi varmaan edelleenkin maksimi.
  6. Mielestäni ei ole tjottailua jos ovistikut on pelissä mukana. Itsensä pettämistä ehkä enemmän..
  7. Tärkeintä varmaan onkin miettiä omalla kohdallaan ne syyt minkä vuoksi haluaa lisää lapsia. Monet ainoana lapsena olleet pärjäävät elämässä aivan hyvin. Saa niitä sosiaalisia taitoja muutenkin kuin sisaruksilta. Leikkikaveri syy on munkin mielestä hieman ontuva..
  8. Niin, ihan kai jenkkityylistä missikisaa ei Marjolla ollut mielessä vaan enemmänkin jokinlainen talentti-show. Mutta toisaalta ihan hyvä että luopui ajatuksesta.
  9. Onhan se niin ihanaa laittaa faceen pienokaisen kuvia kavereiden nähtäville. Mutta joo, onhan niitä kaikenlaisia tapauksia netissä, että en nyt ihan heti alastonkuvia laittaisi. Tietty raja menee iän suhteenkin. Vauvakuvia on mielestäni ok laittaa, mutta sitten kun pienokainen alkaa kasvaa niin en laittaisi enää siinä vaiheessa kuvia nettiin.