AnelmaUnelma

Aktiivijäsen
  • Content count

    989
  • Joined

  • Last visited

About AnelmaUnelma

  • Rank
    Aktiivi

Profile Information

  • Location
    Kuu Kaakon yllä
  1. Käynnistettiin, ja päädyttiin kiireelliseen sektioon. Kesto: 36h säännöllisten supistusten (3,5 min välein) alkamisesta ja 24h48min laskennallisesta synnytyksen alusta. Syy: avosuutarjonta ja pysähtynyt avautumisvaihe.
  2. ^ ihana nimi lauranooran tytöllä. <3
  3. Onkos uudempia kokemuksia Koksista?
  4. Lempistä tulee mieleen entinen yliutelias naapuri, pulleahko vanhempi täti. 6 Akusti?
  5. Vilho, tykkään kyllä, 8. Perinteinen suomalainen nimi. Birgitta?
  6. Meillä tulee lapsi saamaan miehen sukunimen, tosin ilmoitin kyllä plussattuani herralle että mulle on ihan sama kumman nimellä lapsi on, mulla tulee olemaan sama sukunimi kuin lapsella. Herra saa ihan itse päättää mikä se sukunimi tulee olemaan, ja näin päätti, eli jossain välissä tulee myös mun nimi muuttumaan.
  7. Robin saa mieleen juurikin sen joikhaajan ja tietenkin Hoodin, ei iske. 6 Saana?
  8. Tuulia ei nappaa, jostain syystä negatiiviset mielikuvat (vaikka en tiedä syytä moiseen). Tästä syystä 6. Aada?
  9. Minä teen epäsäännöllistä 3-vuorotyötä ja lopetin yövuorot siihen listaan missä tuli rv 20 täyteen. Ne ei vaan tuntuneet hyvälle (paha olo, mahaa kiristi ja väsytti ihan älyttömästi kaiken aikaa) ja meillä on sovittu että öiden tekemisen saa lopettaa heti kun haluaa. Yleisimmin ne lopetetaan tuossa rv 18-20, mutta on joku tehnyt ihan äitiysloman alkuun astikin. Mulla alkuraskaus oli todella väsynyttä aikaa, olisin voinut nukkua 15-16h/vrk joten jo töiden tekeminen yleensäkin tuntui pahalta. Öiden lopettamista en ole katunut hetkeäkään, ja vieläkin tuntuu että jos on 4-5 vuoroa putkeen on sekin liian rankkaa. Meillä tosin on 9-10h vuorot ja mulla vielä lisäksi tunnin työmatka suuntaansa, eli päivälle tulee pituutta ihan kiitettävästi. Kannattaa kuunnella itseään ja kroppaansa, eikä vaan orjallisesti tehdä öitä koska kolmivuorotyössä niitä kuuluu tehdä. Jos tuntuu pahalta, kannattaa lopettaa heti. Yövuorot ovat rankkoja keholle jo ilman raskauttakin, saati raskauden aikana.
  10. Joonas on yks mun lemppareista mutta lähipiirissä niin monta etten voi omalleni antaa jos poika maailmaan pätkähtää. 8,5 Samu?
  11. Mun entisen poikakamun äiti oli Mirjam, joten mulle aina "vanhan" ihmisen nimi. (No onhan sellanen päälle 45 vuotias vanha 15 vuotiaan mielestä!!! ). Siksi 6. Miikka?
  12. Joonatan on ihana, täysi 10. Julius?
  13. Johanna saa arvosanan 7. Nätti nimi, kovin vaan yleinen. Henrietta?