Ansis

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Ansis

  • Rank
    Aloittelija
  1. NKL

    Tuoreita kokemuksia?
  2. Vuokrasin viime joulukuussa Airshellsin suojalaukun yhdistelmille, ja voin kyllä suositella jos vaunujen rikkoontuminen pelottaa. Hinta oli mielestäni edullinen n. 16€/viikko Norwegianin alennuksen kanssa. Otimme mukaan Emmaljungan Duo Edget ratasosalla ja erittäin hyvin mahtuivat laukkuun (luultavasti myös kova kantokoppa olisi mahtunut ratasosan sijasta mukaan, mitä kyllä kotona hieman epäilin). Suojalaukku on siis erittäin tilava, ja sen mukana tulee muutama remmi, joilla laukkua saa kiristettuä tiiviimmäksi paketiksi. Tyhjänä laukku taittuu littanaksi. Nouto ja palautus Helsinki-Vantaalla sujuivat ongelmitta.
  3. Miehelle samantien, muille vasta rakenneultran jälkeen ja työpaikalla kun vatsa alkaa näkymään.
  4. Heitin tänään kaikki neljä testiä roskiin. Kai se on vähitellen uskottava tulos
  5. Siilimakuupussi on aivan ihana! Ja pupuhaalari. Niistä kirkkaan turkooseista vaatteista en niin välitä (vielä)
  6. Muakin huolestuttaa oireiden väheneminen, ts. plussan jälkeinen (n. pari viikkoa kestänyt) pahoinvointi on tiessään. Sen sijaan rinnat edelleen arat. Tein varuulta uuden raskaustestin tänään, ja plussaa näytti edelleen.
  7. Minunkin mielestä häivähdys, uusi testi huomenna?
  8. Käytän alkoholia hyvin vähän normaalisti, ja nyt plussan jälkeen en tietenkään enää ollenkaan. Yrityskuukausina saatoin lasillisen ottaa, jos tarjottiin.
  9. Ärsyttävää, kun itsellä ei ole sisaruksia ja miehellä "vain" yksi veli. Mieluusti pyytäsin aivan lähisukulaisia kummien rooliin.
  10. Kyllä tuli mietittyä, kun on heinäallergiaa & kroonista suolistosairautta ja niihin vielä kovat lääkitykset. Meikun lääkärit ja teratologinen keskus kuitenkin sitä mieltä, että lääkkeet nassuun vaan, jotta äiti pysyy kunnossa.
  11. Kaikki E:llä alkavat tyttöjen nimet toimis meillä, annan 8. Ulriikka?
  12. Meillä ihan sama!!