Sohvi

Aktiivijäsen
  • Content count

    177
  • Joined

  • Last visited

About Sohvi

  • Rank
    Aktiivi
  1. Tulkinta-apuja? Ei tullut testiajalla, vaan jälkeen.. Nyt olis menossa KP 26
  2. Oih toi Estelle on niin söpö! Ihana perhe
  3. Mulla kans lähti synnytyksen jälkeen. Ny kasvaa sellasta vauvahiusta takasin (vauva n vuoden) Munkin kampaaja arvas että oon saanu vauvan!
  4. Siis mikä niissä sipuleissa oikeen on se juju? Pitää vissii kokeilla.. Se sipuleiden haju on vaan minusta niin kauhea, haistan sen jääkaapistakin vaikka on rasiassa,
  5. Joo ei sieltä mitään tippoja saa! Suolaliuos purkin kyljessä tosiaan lukee et 3-5 tippaa mut nehän tulee "turauksina"! Ja esikoinen huutaa siinäkin ku palosireeni et ei siinä mitään tippoja lasketa. Apteekissa sanottiin että alle 1v vain keittosuolatippoja, muuta eis sais antaa..
  6. Kysyn viel jos joku tietäis että onko tolle nenä friidalle jotain määrää mitä saa päivässä käyttää? Ku joku sano että ei saa liikaa mut mikä on liikaa?
  7. ^Kiitti, kokeilen tuota sipulia huomenna! Mikä siinä sipulissa on mikä auttaa? Nimenomaan tuo tukkoisuus on ongelma, ei niinkäöän kuume. Vauva ei saa unta kun nenä niin tukossa
  8. Vauva 9kk flunsassa Oisko hyviä vinkkejä?? Nenäfriidu, suolatipat ja panadol käytössä. Paljon ootte antanu särkylääkettä? 3krt päivässä?
  9. Mä lopetin kun luin kirjan STUMPPAA TÄHÄN! Suosittelen kyseistä kirjaa. Ei edes tehny tiukkaa
  10. Oih ihanaa tulikin mieleen et täytyy kirjottaa vauvakirjaan mun pieni vauvani taputti ekaa kertaa tänään <3
  11. Laittakaa vauvan yrittämiseen liittyviä blogeja
  12. Meilläkin alko muskari! Vauva tykkää ihan hulluna! Se laulelee ja huutaa ja pomppii!