SookieLane

Jäsen
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

About SookieLane

  • Rank
    Tavis
  1. Meilläkin raskaudesta kerrotaan vasta ultran jälkeen, kun itse nähdään, että kaikki on ok. En halua kertoa aiemmin, sillä jos jotain tapahtuu, niin en halua asiaa puida kaikkien kanssa ja olla säälittelyn kohteena. Esikoisen kanssa kerroin töissä rv 21, syynä oli työpaikan vakinaistaminen. Esikoisesta masu oli pitkään pieni ja oli helppo piilottaa.
  2. Esikoiselle otettiin äitiyspakkaus. Toiselle otetaan avustus rahana.
  3. Liuskatestit (2kpl) ovat vessan peilikaapissa, digitestin hetin roskiin sen jälkeen, kun näytöllä ei enää näkynyt mitään. Kuvat testeistä otettu, niin todisteita kyllä on
  4. Mielenkiintoista lukea täältä kokemuksia. Meillä ensimmäinen ultra on vko 7+1 (nyt vko 4+5) eli parin viikon päästä. Soittelin aikaa kunnan neuvolaan ja neuvolantäti oli hyvin asiallinen ja vähän nuiva. Ei tullut onnitteluja ja oli sitä mieltä että miestä ei tarvi mukaan, saa tulla jos haluaa, mutta ei sillä mitään siellä tee. Näillä sanoilla. Jepjep. Sanoin kyllä napakasti, että kyllä mies tulee ensimmäiselle käynnille ainakin, sillä esikoista odotetaan ja yhdessä tässä ollaan. Terveydenhoitaja lupasi lähettää etukäteen infopakettia raskaudesta ja siihen liittyvistä tutkimuksista. Neuvolasta saadaan lähete keskussairaalaan alkuraskauden ultraan. Eli ilmeisesti meidän neuvolassa ei ole ultralaitteita. Virtsanäyte pitää antaa ensimmäisellä käynnillä ja kuulemma riittää, että saa purkkiin jotain pissittyä, ei tarvitse pantata montaa tuntia.
  5. Oi, nyt pääsen kirjoittamaan tänne! Tänään plussasin ja ennen tätä päivää oireita oli ja niistä jo osasin toiveekkaana odottaa viivaa tikkuun. - törkeä väsymys, voisin nukkua kokoajan ja missä vain - nälkä - makea ei maistu, vaikka olen aina ollut sokerihiiri - pikkunäppyjä tuli kaulaan - mahaa nippaili - lisääntynyt valkovuoto - itku tulee herkästi - todella turvonnut masu ja mahan toiminta hidasta ja toki tärkein, kuukautiset myöhässä.
  6. 3 kk lopettamisen jälkeen, YK 2. Ensimmäinen luomukierto venyi yli 80 päivän, onneksi sitten itsestään keho rupesi toimimaan.
  7. Onnea kaikille plussaneille! Tänään tuli plussa! olo todella epäuskoinen, mutta niin onnellinen. Elokuussa jätettiin ehkäisy pois. Toivotaan, että kaikki menee hyvin loppuun asti.
  8. Hermi0ne: nyt 2,5 kk jälkeen ihon tilanne on rauhoittunut. Iho rasvoittuu päivän aikana, mutta ei enää niin paljoa. Näppyjä vähän otsassa, mutta isompia finnejä ei ole enää tullut. Tosin rintaan ja selkään on sitten pikkunäppyä tullut. Mulla on auttanut, että 2 kertaa kuussa teen kuorinnan ja 2 kertaa kuussa teen mutanaamion (syväpuhdistava). Muuten olen jatkanut samoilla ihonpuhdistustuotteilla, jotka on herkälle iholle tarkoitettu. Huomaa kyllä, että keho oli pillereiden lopetuksen jälkeen ihan sekaisin. Ensimmäinen luomukierto oli yli 80 päivää nyt toivon, että kierto tasaantuisi normaaliksi. Olisinpa tajunnut lopettaa pillerit jo aikaisemmin, mutta jälkiviisailu on turhaa.
  9. ^ Näkyy kyllä
  10. En omista vaakaa, mutta luulisin painoni pysyneen samana kun viimeksi olen punninnut itseni. BM 20,8 . Oikein passeli paino itselleni, kun tässä pysyn luonnostaan helposti.
  11. Tänään aamupissasta tehtyyn testiin tuli jälleen viivanpaikka. Testi oli erimerkkinen, kuin eilinen testi. Viiva tuli näkyviin kahdessa minuutissa. Pitäisi varmaan malttaa odottaa pari päivää ja tehdä sitten vasta seuraava testi, mutta en tietenkään malta. Harmi juttu Helyes :/ höh.
  12. Onnea plussanneille!! Toivotaan, että tulee lisää plussauutisia. Omat oireeni jatkuvat, kuukautiset myöhässä jo viikon (jos ovulaatio oli elokuun 24.8 hujakoilla, en sitä testannut). Lisäksi pahoinvointia joka päivä, yleensä ruokailun jälkeen. Alavatsa turvonnut ja lisäksi rinnat kasvaneet ja nännit tummuneet ja nännit " terhakkaat". Nippailua vatsassa ollut päivittäin. Negatiivisia testeja olen tehnyt 6!!! kyllä on turhautunut olo. Tämän aamuisessa testissä näkyi viivanpaikka, en tiedä tarkoittaako se nyt mitään.
  13. Tsemppiä iikille! Jännät paikat Katju88...tsemppiä sinne myös. Oireita tullut vähän lisää aiemmin listaamiini. Nännit tummuneet ja jotenkin laajentuneet. Mies huomasi tämän myös. Lisäksi hajuaisti on tarkempi. Alavatsa edelleen turvonnut ja mahalla nukkuminen on epämiellyttävää. Mahaa nippailee, ja koko ajan tunne, että kohta vuoto alkaa. Tänään olisi menkkojen pitänyt alkaa (jos kierto pysyy samanlaisena, kuin pillerien aikaan.) Ei ole alkanut. Tein tänään negatiivisen raskaustestin (ei mitään tulkinnanvaraa). Eli nyt jännätään, miten tässä käy. Pessimisti-puoli minusta ajattelee, että oireet johtuvat pillerien lopettamisesta. Positiivinen-minä taas ajattelen, että alkaraskauden oireista nämä ovat. kerroinko jo, että jännittääää?
  14. No jatkan nyt tähän samaan syssyyn. Iho-oireet alkaneet. Iho rasvoittuu ihan älyttömästi, monta kertaa päivän aikana painelen paperilla rasvaa pois. Ja näppyjä tullut otsaan, oikein mukavan kipeitä paukamia myös ilmaantunut. Katsellaan miten tilanne etenee. Muita oireita on kyllä ollut, mutta toivon, että ne olisivat alkuraskauden oireita viikonloppuna testaillaan, mikä sitten on tilanne. Jännää!
  15. Käytin tänään aikaani tehokkaasti ja löysin jo tori.fi:stä matkarattaat, lastenvaunut ja vaikka mitä kivaa. Huoh. Yhtään en ole etuajassa näiden kanssa...mutta hyvä kartoittaa vaihtoehtoja