Tupla Mama

Rekisteröitynyt
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Tupla Mama

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kokemusta on Emmaljungan NItrosta. Ei voi muuta kuin kehua. Kerroin aikasemmin Firkon kokemuksesta. Emmaljungat ovat todella laadukkaat. Ollaan pärjätty pienillä kääntyvillä etupyörillä todella hyvin. Ollaan tykätty tuosta Nitrojen leveydestä, mikä on todella pieni nyky vainuihin. Meillä oli jopa kaksi vuotiaalla neidillä NItrot mukana Espanjassa. Hyvin kulki jopa hienolla hiekalla.
  2. Meillä on scooter s-rattaat matkarattaina. Etsittiin ensin matkarattaita, mutta mieleisiä ei löytynyt. Noissa scootereissa on kaikki ne ominaisuudet mitä haluttiin. Tyttökin viihtyy hyvin kyydissä. Voin vain kehua noita, ei mitään moitittavaa.
  3. Meillä oli noi Gessleinit käytössä tytöllä. Hyvin kulkee missä vain. Lumessa ja jopa hiekkarannalla. Tykkäsin noista rattaista kun niissä on säädettävä jalkatuki. Leveys on niissä ehkä se ainut haitta puoli. Tällä hetkellä meidän nuorimmaisen vaunut ovat kapeammat mitä Gessleinin rattaat ovat. Kasattuna rattaat menevät pieneen tilaan.
  4. Kyllä mä tuossa illalla tehdyssä testissä nään viivan. Toivottavasti vahvistuu. Itekin tein ensin negatestejä. Mutta sitten tuli haamujen haamu ja nyt vahvistunut hyvin viivat. Nyt menossa 5+5
  5. Kyllähän noita on muutamat "kerääntynyt"