heisska

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About heisska

  • Rank
    Aloittelija
  1. Alko kun lopetin imetyksen eli siinä kun poitsu oli 10,5kk ja oli tosiaan ihanaa kun oli niin kauan poissa!
  2. Sairaalassa vähän ennenkuin piti alkaa ponnistaa.
  3. meillä alettiin juomaan normi maitoa 10kk ja silloin jo kelpasi ruuan kanssa kylmämaito mutta iltamaidot lämmitän (poitsu 1v)
  4. Menin synnytykseen sillein et en halua epiduraalia mutta tarjotkaa kaikkea mahdollista ja myös epiduraalia. No pitkään kestin tosi hyvin ja 7cm kohdalla alko kipu olemaan ihan järjetön, no miulle tarjottiin ja sain sen melkeen heti ja helpotti oikein hyvin, paitsi sormenpään kokoinen alue ei puututnut!! pieneen kohtaan pisti tosi kipeästi ja oli tosi outoa! no helpotti se sen verta että ehdin levätä ennen ponnistusta!
  5. Esikoinen syntyi 41+1 spontaanisti
  6. no turvakypärää tosiaan tarvitaan! no mies sinnikkäästi opettaa mitä tarkottaa 'jalat edellä alas'
  7. Oikein ihana lukea juttuja ja liityn itsekkin tänne hehkuttamaan juttuja! Meidän viikko sitten 1v. täyttäny poju oppi kiipeämään sohvalle! En tiiä onko hyvä juttu ko pitää kokoaika vahtia ettei tipu, kun alas mennään vielä pää edellä mutta kiipeää itse meidän viereen katsomaan mainoksia
  8. Mie 21v. ja mies 25v. kun esikoisemme syntyi. Äippäloman jälkeen molemmilla vuos koulua jäljellä.
  9. Meidän poitsu alotti perhepäivähoidossa elokuun lopussa ja oikein hyvin mennyt! Hoitaja on tosi ihana, poika tykkää ja me vanhemmat ollaan tyytyväisiä. Ja kyllä niitä perhepäivähoitopaikkojakin seuraillaan jos vanhemmat uskaltavat antaa palautetta! Eikä enään oo väliä onko yksityinen vai kunnallinen ko jos palaute tehdään niin samantien asia tarkastetaan (ainakin näin meilläpäin). Mutta valittiin perhepäivä hoito sen takia kun lapsi 1v ja saa siellä enemmän sitä perushoitoa ja huomiota. Jouduttiin nyt jo pistämään hoitoon kun koulu alko ja piti palata takas, jotta saadaan paperit ulos!