Vadelmavaahtis

Jäsen
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Vadelmavaahtis

  • Rank
    Aloittelija
  1. Plussahan se pärähti tossa viikko takaperin...nyt tänään uskaltauduin soittamaan neuvolaan....LA 27.9.
  2. Tsempit Vauva haaveissa sinulle!! toivottavasti on oikeesti raskaus, eikä mitään muuta pidän peukkuja ...itse tässä myös pähkäilen ja toivon parasta...kp 23/26.
  3. Onnea Chocoma tätäkin kautta....tuolla naikkareiden puolella jo onnittelinkin =) (nimimerkki tosin eri)
  4. Minä 29 ja mies 30 .....ensimmäinen haaveena. Toivottavasti km jälkeen onnistaisi mahdollisimman nopeaan.
  5. Onnea paljon plussanneille! =)
  6. Voi onnea Ilyena ! Itsellä alkoi eilen ne kuuluisat menkat...eli tiputtelu muuttui ihan kunnon vuodoksi ja kivuiksi...tosin aikast äkkiä km jälkeen, mutta kai tää normaalia silti on Jospa mulla olis toi munasolu irronnu raskaudesta huolimatta ja siks tuli ny jo vuotokin. Noh..mutta nyt sitten uuteen yritykseen!
  7. Tätä ketjua selatessa tuli mieleeni nimiä suvustaní ja tapaamistani ihmisistä nämä: Naisten nimet: Alviina, Nelma, Lyyra, Miija, Sumu ja Sumuruu Miesten nimet:Ananias ja Neo
  8. En osaa sanoa sinun tilanteestasi mitään tarkemminIlyena, mutta voihan se olla että olet raskautunut uudemman kerran. Itsellä samaisesta tilanteesta, eli spontaanista alkuraskauden keskenmenosta on aikaa nyt päivää vaille kaks viikkoa ja tänään ja eilen rinnat olleet niin kipeät, että nukkuminenkin sattuu. Itsellä raskaana siis rinnat kipeytyivät kovasti heti alkuunsa. Niin ja pienen pientä tuhrua tullut myös pyyhkiessä nyt nää kaks päivää. Kovasti pohdin, että onkohan tämä nyt niin että ne menkat sieltä koittaa pukata, mutta jotenkin todella nopeesti tulis sitten noi menkat km jälkeen, kp kun olis jotakin 13 tms. Mietin myös, että josko nuo on ovis merkkejä, mutta aiemmin ovis aikaan ei ole oireita ollut....ja että tiputtelua. Hmm... mietityttää kovin kaikki. Mutta kai tämä ihan normaalia on että mietityttääkin. Niin ja tuolla ylempänä Ruu puhui että alkuraskauden keskenmenot yleisiä, niin mulle lääkäri sanoi että nykyään 20% raskauksista päättyy keskenmenoon nykyään. Että aikas yleistä on.
  9. Hirrmu hyvä kun täältä löytyy helposti jokaseen kysymykseen lyhenteistä vastaus!
  10. Kiitos Vässykkä.
  11. Keskenmeno tossa viikonloppuna rv 5+4. Tänään kävin varmuudeksi lääkärissä. Ultrasi ja totesi miltei kaiken poistuneen, vain jotain pientä verihyytymää limakalvolla. Tyypilliseltä näytti keskenmeno. Loput kuulemma poistuu seuraavien kuukautisten aikana viimeistään. Nyt siis odottelemaan niitä ja uutta yritystä putkeen.
  12. Meidän pikkuinen ei kauaa matkassa pysynyt..km 5+4. Tänään kävin ultrassa varmuuden vuoksi. Mutta uutta kiertoa odotellen ja seuraavalla kerralla toivotaan että meitäkin onnistaa loppuun asti.
  13. Oi onnea Mikaste ....tunnistan sisarfoorumilta... (itse vaihdoin nimeä tänne tultuani) Ja siis PLUSSA! maanantaina se siihen testin ruutuun pläjähti...(tai kahden ) Toukokuuta siis kuumeisesti odotellen ..ja sitä toivoen että matkassa pysyy pikkuinen!