orkidea83

Jäsen
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

About orkidea83

  • Rank
    Tavis
  1. Kuvakin vielä (kp30/31)
  2. Taustalla olen seuraillut muiden plussia ja haamuja jo kuukausia, olen vaan laiska kirjoittamaan itse. Nyt meillä on varsin aktiivista yritystä takana viime heinäkuusta lähtien ja saldona ainoastaan ekasta kierrosta pitkään haamuillut kemiallinen raskaus. Tässä kierrossa hellitin ja en tikutellut ovista emmekä muutenkaan keskittyneet koko asiaan. Itseasiassa miehellenikin totesin että tulee jos tulee, keskityn nyt lapsiin ja kuntoiluun Ym. Eilen hetken mielijohteesta ostin testipaketin kaupasta ja tein illalla, sieltähän tulikin megaylläri! Koko ilta meni ihmetellessä että onko tottakaan ja vieläkin epäuskoinen olo. Kyllä Se taitaa plussa olla?!
  3. Neuvolaan soittelin eilen ja antoi vaan ajan ens viikon puoliväliin, että neuvolassa ultraavat sitten. Käski soitella mikäli alkaa vuotaa. Ruskeaa tuhrua tullut eilen ja tänään pyyhittäessä, muttei muuten mitään. Se sopisi kans molempiin; radkauteen ja keskenmenoon. Tosi epäselvä homma...
  4. Hmm...apteekin testissä tänäaamuna haalea plussa. En tiedä, jos olisi normaali raskaus niin viivojen luulisi olevan jo vahvoja. Keskeytynyt keskenmeno tai spontaani, mutta jotain on kohtuun vielä jäänyt? Raivostuttavaa tälläinen. Olisi selkeästi jompaa kumpaa, siis raskaana tai sitten ei.
  5. Tein, Cb Digital antoi tuomionsa; "ei raskaana". Kai on nyt uskottava vaikka jotain oireita onkin...
  6. hmm...viikkonäytöllinen olisi kaapissa ja toisaalta sen normi apteekin testin voisin huomenna vielä hakea. Nyt illalla vielä tein pregcheckin liuskan ja näytti haaleaa plussaa. Ihan kummallista, ollakko vai eikö olla?! Hulluksihan tässä tulee... Kiitos näistä sun kannustuksista toivottavasti kääntyisi parhain päin kuten sinulla!
  7. Kesken se taisi mennä kuitenkin. Tänään pregcheck puikkotestissä enää haamu/viivanpaikka...
  8. Kuulostaa lupaavalta Tassukka. Kiitos Nelimo,mutta jotenkin en uskalla tästä vielä yhtään iloita, en edes uskonut että raskautuisin vielä kun kroppa on sekaisin noista ehkäisyhormoneista. Menkat ainakin loppuivat kuin seinään keskiviikkona ja torstaina ei enää mitään tiputtelua edes, aika nopsat menkat siis su- illasta keskiviikkoon. Pari päivää normaalia lyhyemmät. Täytyy jatkaa testailua viikonloppuna, toivottavasti pysyisi mukana Edellisenkin raskauden aikana kaikenlaisia vuotoja pitkin raskautta aina 21vko:lle saakka, mutta ei sentään menkkoja silloin tullut. Keskenmenon pelossa silloinkin mentiin koko ajan, varsinkin kun siitä edellinen meni rv10 kesken... Pelonsekaisin, mutta toiveikkain tuntein siis täällä odotellaan.
  9. Mulla on siis otsikon mukainen dilemma. Lopetin ehkäisyn viime kuun lopulla (ehkäisyrengas) ja sen jälkeen tuli normaalisti tyhjennysvuoto. Nyt odottelin menkkoja alkavaksi ja alkoivatkin 6pv "myöhässä" ainakin jos menisi vanhan kierron 26pv mukaan mikä oli ennen rengasta. Tein nega testejä viime viikon aikana useampia ja viikonloppuna sain viivan paikkoja/hailuja haamuja Pregcheckin liuskatesteihin. Sunnuntaina alkoivat menkat ja oletin että se taisi olla kemiallinen. Eilen kuitenkin jostain syystä tein päivällä testin parin tunnin pidättelyn jälkeen ja hailu plussa tuli testiajalla näkyviin, oli siis huomattavasti vahvistunut sunnuntaista. Tänä aamuna tein apteekin raskaustestin missä vielä selkeämpi plussa. Temppuileekohan kroppa mulle vai voinko tosiaan uskoa että heti olisi tärpännyt ekasta kierrosta eikä olisi mennyt kesken kun plussat vahvistuu. Neuvolaan soitin ja käski vaan testailla alkuviikosta uudestaan. Toivottavasti saitte selvää monimutkaisesta seltyksestä. Onko kellään tapahtunut vastaavaa?
  10. Leenuliinu: todellakin, nyt sormet ja varpaat ristiin, että saadaan tuhisijat syliin asti. Minäkin olin kaavinnassa syyskúun puolessa välissä, että palautuminen on todella ottanut aikansa. Keskenmenosta tyhjennys oli elokuun alkupuolella.
  11. Minulla oli keskeytynyt keskenmeno rv10 elokuussa ja nyt uusi plussa testiin, periaatteessa kahdet menkat ehti tulla mutta ensimmäinen kierto oli vielä hyvin epämääräinen. Nyt kroppa oli palautunut kunnolla ja toimi kuten pitikin, ei tiputtelua ym. Kumpa nyt kaikki menisi mallikkaasti!
  12. Kiitos onnitteluista! <3 Ihan mieletön olo ollut tänään, digitesti vielä aamulla varmisti asian "Raskaana 1-2" Täytynee etsityä odottajien listalle sinne heinäkuuisiin
  13. Vihdoin minäkin sain jotain taas testiin, tässä illan tulos Pregchekillä. Aamulla Davidillä selvä nega. Menkat olis pitäny alkaa viimeistään tänään... Oon nyt tuijottanut tuota testiä, tuntuu ihan epätodelliselta. Näettekö saman kuin minä?! http://aijaa.com/B3AJMU