fox

Aktiivijäsen
  • Content count

    241
  • Joined

  • Last visited

About fox

  • Rank
    Aktiivi
  1. Kiitos kaikille!
  2. Kiitos, Sanghi!
  3. Tänä aamuna tuli apteekin omaan selvä plussa. http://aijaa.com/JV6i94
  4. Kiitos kaikille kommenteista!
  5. Melko varmasti tänään dpo 10-11 ja OneStepillä hentoinen haamu. Pari päivää sitten ei näyttänyt (odotetusti) mitään, niin nega kuin olla ja voi. Parin päivän päästä teen kyllä jo apteekin oman. Yhden apteekin raskaustestin käytin joitain päiviä sitten (en tiedä miksi) ja kaikki testit on edelleen tallessa. Ei ole tullut mitään viivanpaikkoja tai roskishaamuja. Uskallan siis hieman luottaa tuohon viivaseeni.
  6. Joo, kuvaan toki vaikeaa vangita. Ensimmäisen minuutin aikana tuo ilmestyi, joten ihmettelen jos on vain viivanpaikka.
  7. Kiitos! Odotellaan vahvistumista. Apteekin oma on odottamassa, sen teen muutaman päivän päästä.
  8. http://aijaa.com/DBwDFh Mitäs sanotte tästä, arvoisa raati? Kahteen aikaisempaan one steppiin en ole saanut edes aavistusta viivasta.
  9. Tosi aikaisin kyllä näkyy! Varovaiset onnittelut. Mulla dpo 5-8 enkä kyllä uskalla vielä testailla. To tai pe voisi harkita.
  10. Suhtautuisin varauksella noin aikaisessa vaiheessa. Melkein voisin väittää ettei voi näkyä vielä mitenkään.
  11. Mammamutti, totta, jos eilen oli ovis niin sulla on tänään dpo1.
  12. Kuinka paljon teillä muilla vaihtelee oviskivut eri kierroissa? Mulla yleensä melko kovat kivut, mutta nyt ollut lähinnä juilintaa. Oon mittaillut myös lämpöjä ja tänään aamulla oli noussut huomattavasti. Muistakin oireista päättelin että ovis olis tapahtunut mutta nuo kivut oli miedot verrattuna normaaliin.
  13. Sanghi, jos en puhu ihan puuta heinää, niin käsittääkseni lämmöt nousee heti oviksen jälkeen tai viimeistään parissa päivässä ja pysyvät myöskin ylhäällä menkkoihin asti. Jos on raskaana niin lämmöt pysyy ylhäällä. Kiinnittymisen aikoihin voi tapahtua pieni notkahdus.
  14. Jotenkin kiva, mutta en omalle antaisi. 8. Louna?
  15. Ei kuuluta kirkkoon, siispä nimiäiset.