Sanghi

Aktiivijäsen
 • Content count

  5348
 • Joined

 • Last visited

About Sanghi

Recent Profile Visitors

952 profile views
 1. Pelko tässä persiissä, ettei kaikki olis hyvin. No ei auta kun jatkaa huomenna testailua. Digi sanoi tänään että "raskaana 1-2", muttamutta.
 2. Onnea Happpy! Mikä dpo sulla on menossa? Itekki tein tänään kaks positiivista liuskaa mutta en tiiä mitä ajatella, ku kuullu pc:stä paljon huonoa ja vuoden 2016 km kummittelee takaraivossa. https://aijaa.com/hl3d2K
 3. Onnea Ewwwie!
 4. Nukkelapsi! Onnea ihan hirmu paljon.
 5. Mä jo innoissani tulin tihrustaa Maisamoun tikkua, mutta ikävä kyllä en nää mitään siinä. Voi kun teilläkin jo pian tärppäisi.
 6. Mä nään ehkä jonkun häivähdyksen ewwwien testissä, mutta pakko tulla tähän sanomaan että pc:t on aivan paskoja nykyään. Tein viime viikon tiistaina testin, ihan vaan mielenkiinnosta ja tämän viikon tiistaina myös, koska tiistaina mulle asennettiin kierukka, niin molempiin testeihin tuli viivanpaikka ja raskaana en siis ole. Ne on jotenki muuttanu sitä testiä niin että se päällipaperi on ohkasempaa tms. Ja mitä tulee ovistesteihin niin mulla vahvistu testit kontrollin vahvuseksi joka kierrossa vaikka raskaana en ollukkaan.
 7. Onnea Tiita! itsekkin testasin reilu tunnin pidätuksellä kun hengästytti niin hirveesti.. eka oire ollut molemmissa onnistuneissa raskauksissa tuo hengästyminen.
 8. Onnea mmemmyli! Hyvin vahvistuu.
 9. Tuossa alemman linkin alemmassa kuvassa näin häivähdyksen väriä, muissa kuvissa en nää mitään. Toivotaan että vahvistuu! Mikä dpo?
 10. Onnea!
 11. Kovuudesta en tiedä, mutta itelläni oli tässä jälkimmäisessä ainakin alhaalla.
 12. Sondra, molemmissa näkyy viiva ja ohkasemmassa väriä.
 13. Väriä näkyy Oliivia! Mä pidän peukkuja että Snapper toisi meille tiirailtavaa.
 14. Testasitko Sahina? Alemmassa näen minäkin selkeen viivan.
 15. Plussa on! Onnittelut!