Sanghi

Aktiivijäsen
 • Content count

  5450
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sanghi

 1. Nyt kolmannella kierroksella kuului tänään, eli 8+2.
 2. Voi ei @stina. Ei kyllä vaikuta lupaavalta.
 3. Myös @stinalle lämpimät onnittelut!
 4. Selkeitä plussia. Onnea @Malviina ja @Ewwwie!
 5. Oottelen täällä @Malviinan testailuja.
 6. @Malviina, mä tein digin päiväpissasta tunnin-puolentoista pidätyksellä ja näytti "raskaana 1-2". Mulla raskaana ollessa näyttää päivällä viivat vahvemmilta kun aamupissasta.
 7. Toivotaan että @Malviinalla ja @Ewwwiellä menee kaikki hyvin.
 8. @Malviinalla näkyy viiva! Toivon että on oikee plussa, koska oon kuullu niin paljon huonoa nyt rfsu:sta lähiaikoina. @Ewwwien testissä näkyy plussa! Toivottavasti lähtee vahvistumaan.
 9. @Ewwwie, Mä en luota noihin one steppeihin yhtään, luottasin pc:hen. Siinä en nää mitään.
 10. @fumfum
 11. @wannabemommylla en nää mitään. @fumfumin viivoissa näkyy väriä. @Ewwwiellä en onestepissä nää mitään ja pc:ssä viivanpaikan tapanen.
 12. @Rosetta82, rfsu on kyllä 25 myös.
 13. 4+ viikolla alko pieni kuvotus, joka paheni 5+ viikolle. Nyt oon 6+1 ja oon jo monta päivää miettiny että pitäiskö oksentaa. Mitään ei pysty tekee ku olo on niin huono..
 14. @Ewwwielle toivon vahvistuvia viivoja! En edelleenkään nää väriä, mutta kuviin sitä on vaikea saada jos on ihan haalee viiva.
 15. @Ewwwien testeissä näkyy hailuroita, mutta väristä en sano mitään. @wannabemommyn rfsu:ssa näkyy hailura, mutta todistin just samanlaisen haamun rfsu:ssa mutta digi sanoi "ei raskaana", eli oon hieman skeptinen. Toivotaan et lähtis vahvistuu.
 16. Mä nään @Leluaasin kuvassa ihan tosi hailuran toisen viivan. @wannabemommyn testissä en nää mitään. :/
 17. Ihanaa! Onnea @Rosetta82!
 18. @Rosetta82, ihan kun näkisin häivähdyksen väriä! Ootko kokeillu muuntaa negatiivikuvaksi? Siitä näkee et onko väriä vai ei.
 19. Kiitos kaikille. Mandariinin testi näyttää epäonnistuneeltä kun tuo viiva tuolleen levähtänyt.
 20. Pelko tässä persiissä, ettei kaikki olis hyvin. No ei auta kun jatkaa huomenna testailua. Digi sanoi tänään että "raskaana 1-2", muttamutta.
 21. Onnea Happpy! Mikä dpo sulla on menossa? Itekki tein tänään kaks positiivista liuskaa mutta en tiiä mitä ajatella, ku kuullu pc:stä paljon huonoa ja vuoden 2016 km kummittelee takaraivossa. https://aijaa.com/hl3d2K
 22. Jatketaan tänne, eli millä dpo-päivillä pärähti eka plussa?
 23. Onnea Ewwwie!
 24. Nukkelapsi! Onnea ihan hirmu paljon.
 25. Mä jo innoissani tulin tihrustaa Maisamoun tikkua, mutta ikävä kyllä en nää mitään siinä. Voi kun teilläkin jo pian tärppäisi.