mimo

Aktiivijäsen
 • Content count

  364
 • Joined

 • Last visited

About mimo

 • Rank
  Aktiivi
 1. Me ostettiin punainen Sirona kiddicaresta. Näytti nyt olevan punaista ja mustaa tarjolla.
 2. Sain epiduraalin ja auttoi erittäin hyvin supistuksiin, luin sen jälkeen kaikessa rauhassa kirjaa Ponnistusvaihetta ei tullut, koska synnytys päättyi kiireelliseen sektioon virhetarjonnan takia. Aion ehdottomasti ottaa epiduraalin myös seuraavalla kerralla.
 3. Mistä löysit Sironan noin halvalla? Mä olen löytänyt vain yli 400 eurolla.
 4. Meille turhia olivat kestovaipat ja -liivinsuojat. Vaatteet olivat kivoja, mutta meillä on sen verran hoikka tyttö, että bodyt on liian leveitä. Ne potkarit jäi käyttämättä, joissa ei ollut neppareita haaroissa. Ulkohaalaria käytettiin muutaman kerran, mutta neiti heräsi aina ihan hikisenä, niin senkin käyttö jäi muutamaan kertaan.
 5. Noin 16 kg, synnärille jäi 10 kg ja nyt 4,5 kk myöhemmin paino -6 kg lähtöpainosta.
 6. Limatulppaa alkoi irtoamaan jo kuukausi ennen syntymää. Viimeiset limatulpan palat bongasin vesienmenon yhteydessä.
 7. Tyttöä lupailtiin rakenneultrassa ja tyttöhän sieltä tupsahti.
 8. Meijän tyttöparalla on muutenkin kiusaamisen aiheita, kun hänen äidinkielestä tulee ruotsi (on isänsä puolelta suomenruotsalainen), joten en murehdi enää nimeä
 9. Kiitoksia mielipiteistä, eiköhän me se toiseksi nimeksi laiteta. Näyttää olevan uusissa nimipäivissäkin, joten tulee varmaan yleistymään. Mun mielessä se ei käänny melassiksi, mutta mietin, että häpeääkö tyttö nimeä, kun yrtti on sitruunamelissa.
 10. Meillä mies varmasti jäisi mielellään kotiin, mutta meidän tilanne ei sitä salli. Mulla ei ole työpaikkaa johon palata, joten taloudellinen tilanne ei tosiaan salli, että mä jään työttömäksi ja mies töistä kotihoidontuelle. Oon varmasti maksimiajan kotona (jos uudistus tulee voimaan ennen ensi kesää), jonka jälkeen lapsi laitetaan hoitoon ja mä pääsen (toivottavasti) töihin.
 11. Me ollaan mietitty toiseksi nimeksi Melissaa, mutta ei olla vieläkään varmoja. Joku nimessä tökkii (liian erikoinen?), vaikka kovasti nimestä tykkäänkin. Etunimen kanssa nimi kävisi hyvin ja sukunimeenkin se sopisi.
 12. Mua harmittaa ettei väestöntiloissa ole ammetta käytössä
 13. ^Ne äitiysvaatteet löytyy tuolta stylepit.fi - sivuilta kids kohdasta.
 14. Kuvasin kaikki neljä yhdellä kertaa ja heitin sitten roskiin. Olisinko viikon verran niitä säilyttänyt.
 15. Meillä on Altti tulossa. Ollaan puhuttu Altista jo ennen raskauttakin