Caitríona

Aktiivijäsen
  • Content count

    131
  • Joined

  • Last visited

About Caitríona

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mä tarvisin osotetta! En vielä osaa sanoa, mitä tuolta löytyy, mutta vaatteita pienelle pojalle on luvassa. Oliko niin, että tavarat vois myös toimittaa johonkin pk-seudulla?
  2. Jumppia ja salilla 3-5 kertaa viikossa ihan koko raskauden ajan. Pää hajois, jos en pääsis liikkumaan ja onneks kroppa on jaksanu mukana. Ehottomasti paras laji on ollu PACE ja suosittelenki sitä (tai muita kiertoharjottelutreenejä) ehottomasti, jos vaan kroppa jaksaa! 39 viikkoa täynnä tänään ja päivän salitreeni hoideltu!
  3. Hieno taulukko, kiitos ayashe! Meidän tyyppi ultrattiin laskennallisesti 7+6 ja koko vastas taulukon mukaan 8+3, lekun mukaan jopa 8+6! Tosin oon aika satavarma ovulaatiostani, eli joko se on vaan iso tai sitten jotenkin mystisesti pistäny elämäks jo ennen ovista!
  4. heirii, itse kävin Femedassa täälläkin kehutulla Fredrika Forsskåhlilla ja hintaa tuli vajaa 90€. Teki kyselemättä sisätutkimuksen ja ar-ultran, kuvia saatiin mukaan 4kpl ja kelakorvaukset lykkäsivät tiskillä automaattisesti. Jos siis pk-seutu on näpsäkkää aluetta, suosittelen Femedaa lämpimästi! Ultran aikaan viikkoja oli 7+6. On se sykkeen bongaaminen kyllä sen satasen arvosta! riikkajohanna , voimia! Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin!!! *halaus*
  5. Hehee Tiistai, niinpä! Kannattaa olla varovainen ton öljyn kanssa!
  6. Hihii, pakko vielä kertoa, että ostin tosiaan 12.11. tuon öljyn, kokeilin ekan kerran 13.11. aamupalalla ja saman päivän iltana tein plussatestin! Todellista ihmekamaa?
  7. kultimo! Se on viiva, mikään paikka!!! Voi onni ja autuus!!!! helyes, mä näen kans sen sun, mutta siis... se tuli vasta paljon myöhemmin? Eikö ne roskishaamut oo vähän pahamaineisia... Mut toivottavasti oli ihan Se Oikee, eikä mikää roskistyyppi!!!
  8. laura! nyt mäkin näen sen!!!! Huikeeta! Vahvistumisvoimia viivalle!!!
  9. Kylmis! Onnea! Sehän on selkee kahden viivan päivä sinulla!!!
  10. Mimzee, komppaan helyesiä; se on aika hienoa! Mä oon niiiin paljon tasasempi ku ennen! Yks kunnon riita ollaan saatu miehen kans keiteltyä jälkeen pillereiden ja siinäkin mä jouduin lopus mene keittiöön piiloon hihitteleen ku must koko tappelu rupes oleen nii naurettavan idioottia! Sen jälkeen marssin pyytään anteeks. Mies on kans kiitelly, et on kiva ku ei oo iha samanlainen tulilatva enää... Mäkin vedin yasminea viimeset öööh... 7 vuotta.
  11. Hitsi, onnea Matilda13!!!! Mä kävin eilen hakemassa öljyt, toivottavasti toimii!
  12. Onnea Templar, ihanaa!!! <3
  13. Jesh, nyt tuli ne finnit. Voi että mä kaipasinki niitä jo niin!
  14. Mä tajusin nyt jo (kolmen kuukauden pillerittömyyden jälkeen... ), että mun tukka rasvottuu ihan karseeta vauhtia nykyään! Ällöä! Hmph! Noh, onneks naamalle ei (vielä) oo tapahtunu samaa.... *koputtaa puuta* Mun pillerit oli kyllä selkeesti aikamoista ihmekamaa, kaikenmoisia hullutuksia ovat pitäneet aisoissa! Tosin okei, se helyesinkin mainitsema himotuksen paluu on kyllä enemmän kuin positiivista!