Sour Puss

Aktiivijäsen
  • Content count

    881
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sour Puss

  1. Täällä voi kysellä mitä vaan odotukseen liittyen Ja aloitan tietenkin itse. Onko normaalia, että raskauden aikana on ajoittain pistävää kipua rinnassa? Tuntuu oikeassa rinnassa, vähän nännistä vasempaan ja tuolla vähän syvemmällä, välillä semmoinen pistävä kipu. Ei siis mun mielestä kuitenkaan kylkiluissa asti vaan rinnan kudoksissa. Ajoittain ihan vaan sellainen pisto ja välillä pistelee/vihloo vähän pidempään. Eilen tän huomasin ekan kerran ja ainakin tänään on vielä jatkunu. Mulla on neuvola ens viikolla loppuviikosta ja mietin, että odotanko tän asian kanssa sinne vai kannattaisko hakeutua lääkäriin jo sitä ennen? Viikot on 12+3.
  2. Tän ilmotuksen saa poistaa http://www.vauva.info/foorumi/topic/22729-myyty-saa-poistaa/
  3. *
  4. ^Oot varmaan jo muualta selvitellykin asiaa, mut mun käsittääkseni voi. Kaveri tais viime kuussa mainita kohtutulehduksesta ja hänellä oli synnytyksestä jo muutama kuukausi.
  5. ^Kiitos tiedosta! Muistin vaan, et ne oli jostain 4-5 kiloisesta alkaen, mut en sitä kuin pitkään niitä vois käyttää. Eli täytyykin koittaa mitä neiti sanoo isommasta pepusta
  6. ^Ahaa, joo Mein vauva nukahtaa parhaiten pään silittelyyn. Tietty sit ku alkaa silmät lupsua, ni melkein lopetan sen silittelyn ja tosiaan pidän vaan kättä sillai ihan pienesti pään päällä ja siihen tuo sit melkein aina nukahtaa lopullisesti.
  7. Miksei mahasta kannata silitellä? Olen siis ite silitelly mahaa, kun ei tuo ainakaan siitä pahaa tykkää eikä pulauttelu mitenkään lisäänny, ja äiti täällä käydessään välillä antaa "mahahierontaa", että kakka kulkisi.
  8. Mulla ainaki terolutien säännöllinen napsiminen laitto ovulaation tulee oppikirjamaisesti kp 14. Muutama kierto siinä meni, että ovis aikaistui.
  9. Mulla limatulppa irtosi samana aamuna kuin synnytys käynnistyi. Suppareita tuli jo ennen limatulppaa.
  10. rv 28 ultran perusteella max. 3,6kiloa. rv 36 ultran perusteella 3,4 kiloa. Terkka tunnusteli ja veikkaili 3,6-3,7 kiloa. Sairaalassa 40+4 kätilö veikkaili samaa. 2,9-kilonen synty. Eli yläkanttiin meni kyllä arviot.
  11. *
  12. Mitä vauvalle kannattaa pukea päälle kastemekon alle? Jotain valkoista ainakin, koska meidän kastemekko on niin ohkaista kangasta, että näkyy läpi. E. Pitääkö kastepöydän liinan olla kangasta vai voiko se olla sellaista kertakäyttöpöytäliinaa? E2. Olikin oma ketju tuolle vaatetukselle
  13. Mulle tuli kiloja noin 18. En tie paljonko jäi synnärille, mut pari viikkoa synnytyksestä kiloja oli lähteny 10. Ehkä imetys vie loput, saa nähdä
  14. Tämän ilmoituksen saa poistaa http://www.vauva.info/foorumi/topic/22360-tummat-hm-mama-%C3%A4itiysfarkut-myyty-saa-poistaa/#entry1953596
  15. Nostanpas tätä, kun pitäisi alkaa oman kassin sisältöä miettiä jossain vaiheessa
  16. ^Mulla on verenpaineet ollu ihan normaalit ja leposykekin on siis suurimman osan päivää ihan normaali. Tulee vaan sellasia "kohtauksia", et en jotenkin meinaa saada happea, tuntuu et on pakko lähteä johonki liikkeelle, et ei pysty olee paikallaan ja vähän paitaaki tarvis riisua, ku se ahdistaa ja sit pahimmillaan tosiaan syke nousee ja tulee tuskanhiki. Mut eipä tälle nyt mitään selitystä ole löytyny. Mietin kyllä, että jos huomenna on yhtä karsee päivä ku tänään, ni soitan neuvolaan, et olisko jatkotutkimukset aiheellisia vai pitääkö tää nyt vaan kestää ja toivoa, että synnytyksen jälkee viimeistään loppuu.