missyl

Aktiivijäsen
  • Content count

    158
  • Joined

  • Last visited

About missyl

  • Rank
    Aktiivi
  1. Hei! Meillä oli takana myös 4 vuoden yritys, joista kaksi vuotta enemmän ja vähemmän hoitoavusteisina. Kummassakin oli vikaa, mutta suurin syy lapsettomuuteen oli ovuloimattomuuteni. En siis raskautunut ollenkaan luomusti. Lopulta raskaus alkoi ja terve lapsi syntyi. Kuukautiseni alkoivat imetyksen loputtua lapsen ollessa 7 tai 8kk ikäinen, ja tästä meni kolme kiertoa, kunnes tein ensimmäisen positiivisen raskaustestin ja ihan luomusti. Raskaus osoittautui kuitenkin keskeytyneeksi keskenmenoksi. Tämän jälkeen raskauduin uudestaan kierron palauduttua kahden yrityskierron jälkeen, ja sekin raskaus oli kkm. Tyhjennysvuodon jälkeen olin taas heti uudestaan raskaana, mutta raskaus päättyi spontaaniin keskenmenoon. Tässä välissä pidimme tauon, ja jätimme ehkäisyn pois loppuvuodesta. Tulin heti uudestaan raskaaksi, ja toistaiseksi tämä raskaus on kestänyt (nyt rv 6+4). Eli omalla kohdallani onnistunut raskaus korjasi ovuloimattomuuteni, mutta jostain syystä raskauteni eivät ole kestäneet. Gynekologini mukaan kolme peräkkäistä keskenmenoa voi vielä mennä huonon tuurin piikkiin, mutta jos tämä neljäskin nyt menee kesken, niin sitten on jotain häikkää. Meillähän edelleen miehessä on vikaa, joten se saattaa olla nyt syynä raskauksien kestämättömyyteen. Toisaalta tk-lääkäri sanoi, että selvästi keskenmenot ovat yhteydessä hoitotaustaan. Tällainen kokemus meillä. Pidän peukkuja, että saisitte pian plussan, joka kestää!
  2. Olen käynyt 3 kertaa varhaisuä:ssä, ensimmäisellä kerralla sydän pompotteli terhakkaasti 6+6 ja terve tyttö syntyi. Toisella kerralla menin 6+3/4, oikean kokoinen alkio löytyi, mutta ei sykettä. Uusi aika kahden viikon päähän ja edelleen sama tilanne, eli raskaus oli keskeytynyt samoina hetkinä. Tyhjennettiin lääkkeellisesti ja nyt olen uudestaan raskaana n. rv 5 ja aion varata ultran 7+, ettei tule turhaa käyntiä. Kun gynekologi yritti löytää ensimmäisen kerran sykettä keskenmenneessä raskaudessa, niin hän käski mennä välissä käymään pissalla näkyvyyden parantamiseksi. Lisäksi np-ultrassa mut passitettiin käymään vessassa, jotta sikiö heräsi. Neiti tykkäsi hieman koisia kyiseisen ultran aikana eli kannattaa mennä vessan kautta tutkimukseen.
  3. Täällä hoidoilla monien vuosien yrityksen jälkeen saatu vihdoin plussa ja sitten tämä aina "älkää stressatko"-mantraa hokenut ihminen ilosanoman kuultuaan kehuskeli rinta rottingilla "Mitäs minä sanoin!". Siinä kohtaa teki mieli käydä kimppuun. Stressitaso oli todellisuudessa 1000-kertainen verrattuna normaaliin kiertoon.
  4. Dpo 13: Me olemme niiiiin onnellisia, kunpa tämä nyt pysyisi matkassa mukana. Viimeisen jäljellä olevan Pregcheckin teen dpo 15. Voisikohan tuon tämän aamuisen laskea jo plussaksi?
  5. Tuiku ihan selvähän tuo on! Ja noilla dpoilla sähän oot kirkuvan punainen parin päivän päästä
  6. Ja dpo 12: Ylempänä Dpo11 ja alla tämän aamuinen: Pahoittelen kuvanlaatua!
  7. Dpo11:
  8. Olen ottanut viimeksi alkoholia elokuussa, napsin monivitamiinivalmistetta ja rasvahappoja sekä syön paljon enemmän (lihottanut tarkoituksella jo 8kg. Tiputin normaalipainoisena kiloja häitä varten, minulla lähes sammui alakerta keväällä esim. limakalvot eivät paksuuntuneet viimeisessä IUI:ssä ollenkaan). Lähinnä siksi, että en haluaisi joutua ivf:ään ja yritän kaikin puolin nyt onnistua näinä viimeisinä kuukausina .. Ei tarvi soimata itseänsä yrityksen puutteesta
  9. Helou! Täällä on nyt neljäs eli viimeinen inseminaatio edessä. Tänään löytyi muheva 20mm folli + 8mm limakalvot joten kaiken pitäisi olla kuin oppikirjasta. Pistin tänään irroituspiikin, joten ovulaation pitäisi olla huomenna ja saadaan simpat matkaan. Mutta ensimmäistä kertaa rinnat ovat nyt jo kipeät, vaikka varsinaista ovista ei todistetusti ole tapahtunut. Eli kipeytyvätkö teidän rintanne aina oviksen jälkeen? Pienessä mielessä toivon, että kipu johtuisi niin muhevasta lh-piikistä. Muistan jonkun kertoneen täällä tai muualla siitä, että oli niin rajut lh-pitoisuudet että raskaustestikin näytti plussaa. Tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia, mutta luulisi että enempi on aina parempi