ansku_1

Aktiivijäsen
  • Content count

    268
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ansku_1

  1. Olen pahoillani Tikrunen. Olethan tietoinen toisesta foorumista, jossa on saman kokeneita? Vertaistukea jos kaipaat. Jos haluat, laita mulle yksityisviestiä, niin voin kertoa lisää.
  2. Ei tarvii arvailla. http://aijaa.com/WqkSbk
  3. Huomenna aamulla uusi testi. Ja yritän saada tarkemman kuvan myös.
  4. Viivanpaikkako? Edit. Vähän kuivuttua on kyllä väriäkin. Voi apua. Edit2. Ja kylläpä sain sumuisen kuvan, eihän tuosta saa mitään selvää.
  5. Plussahan se oli, digi sen vahvisti. Mutta, sitten alkoi vuoto. Se siitä sitten.
  6. Mitenkä tää? Pc puikko.
  7. Kuulostaa tutulta ensimmäisestä raskaudesta. Mulla auttoi kontallaan olo selkä kaarella, ns. kissa-asento. Selitykseksi mullekin sanottiin kohdun kasvaminen.
  8. Saa, ainakin femedassa meillä oli silloin reilu 1v mukana.
  9. Noin tunnin pidätyksellä päiväpissasta rfsun liuska. Testiajan sisällä näkyi jotain..
  10. Meillä yrityksestä tietävät parhaat ystävät ja molempien vanhemmat. Johtuen ihan elokuisesta tuulimunasta. Kaikki arvaavat varmasti, että yritetään heti uudestaan..
  11. Otettiin esikoiselle ja otetaan kyös seuraavalle, vaikka ikäeroa tulee alle 2 vuotta. Tykkään niistä vaatteista, ja muutakin hyödyllistä tulee. Osa on sitten tuplana, mutta esim peittoa esikoinenkin käyttää vielä pitkään.
  12. Oltiin oltu yhdessä n. 2 vuotta kun tuli plussa.
  13. Noin 7kk ikäisenä. Joskus harvoin syötän öisin nyt (ehkä pari kertaa kuussa).
  14. Foolihappoa pitäisikin käydä ostamassa. Rautakuurin juuri söin.
  15. Onko joku testannut onko ihan tuoreilla greipeillä sama vaikutus? Siis jos söisikin hedelmänä eikä mehuna. Voiko sillä olla jotain väliä?
  16. Onko influenssarokotuksessa jotain riskejä olemassa? Raskaana ollessaan sen saisi ilmaiseksi, mutta kannattaako ottaa?
  17. Mulla hemoglobiini normaalistikin alhainen, ennen raskautta verikokeissa 120. Tämän jälkeen aloitin rautakuurin, ja sitä olen nyt jatkanut. Neuvolatäti sanoi, että on ihan hyvä syödä. Ruuasta en saa riittävästi rautaa, koska en syö lihaa.
  18. Kiitos, tuollaista itsekin aavistelin, mutta hyvä saada varmistus muilta. En vielä ole oppinut kaupassa tutkimaan tuoteselostuksia tarkkaan, tuonkin juuston ostin vahingossa huolimattomuutta. Onneksi kotona kuitenkin muistin lukea.
  19. En usko että tulen laittamaan. Yksityisyys täytyy pikkuisella säilyä. Sähköpostin välityksellä kuvia kyllä voin lähettää tutuille
  20. Miten aikaisin lapsen syntymän jälkeen olette olleet ulkomaanmatkoilla? Meillä on ehkä tulossa 3 kuukauden mittainen matka Aasiaan, kun vauva on n. 2-3kk. Onko ihan liian aikaisin?
  21. Meillä on mieheni kanssa on yhteisenä kielenä englanti. Itse tottakai puhun tulevalle lapsellemme suomea, ja toivon kovasti että mieheni puhuu omaa äidinkieltään. Luultavasti lapsi omaksuu myös samalla englannin. Tämä ehkä hieman huolestuttaakin, englanti ei meille kummallekaan ole äidinkieli, vaan puhumme sitä miten sattuu. Onko tästä ehkä myöhemmin haittaa lapsemme koulutiellä, jos on oppinut kieltä väärin lapsena?
  22. Suomessa baarissa. Mies asui jos silloin täällä, ja asumme edelleen.
  23. Onko teillä tietoa xtrta gouda juustosta? Ravintosisältö sanoo vain maito, ei mitään maininta pastöroinnista. Tarkoittaako tämä siis, että tuota juustoa ei parane syödä?
  24. Varmaan tästä jo ollutkin tässä ketjussa puhetta, mutta mua mietityttää kovasti missä vaiheessa nuo vatsarutistukset tulee jättää pois? Voiko edelleen sen jälkeen jatkaa syvien vatsalihasten tekoa (jostain muistelen lukeneeni näin). Entä miten on selinmakuultaan tehtävien muiden lihaskuntoliikkeiden laita? Jostain muistan aikoinaan lukeneeni myös tästä jotain, mutten muista enää mitä ja mistä luin.. Osaatteko auttaa?
  25. Onko jollain teistä kokemusta vastaavasta. Mulla on raskaus ihan alussa vasta. Tarkkoja viikkoja en osaa sanoa, koska niin epäsäännöllinen kierto mulla. Jos ovista tunnistin oikein, olisi nyt vk 7 takana, edelliset menkat tosin olleet heinä-elokuun vaihteessa.. Mulla on ensi viikolla eka ultra. Tarkoituksena tutkia raskauden kestoa. Jos tuo nyt on liian aikaisin niskapoimu-ultra-ajankohdaksi, niinkuin uskon että se on, niin saanko sitten uuden ajan oikeille viikoille? Kun senhän pitäisi yleensä olla vk 10-13.