rosana

Aktiivijäsen
  • Content count

    168
  • Joined

  • Last visited

About rosana

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mä meikkaan yleensä aina, kun poistun kotoa ja näitä keskusteluja etukäteen lueskellessa ajattelin, että no varmaan meikkaan sairaalassakin (ei toki paljoa, mutta edes jotain). Pakkasinkin meikit mukaan, mutta eipä niille ollut kertaakaan käyttöä.
  2. Tyttö syntyi maanantai-iltana ja torstaina puoliltapäivin päästiin kotiin.
  3. Tyttöä odotin ja alkuviikoilla muutamana päivänä oli kuvotusta, mutta ei pahempaa eikä oksentaakaan tarvinnut. Vastasin, että en kärsinyt pahoinvoinnista.
  4. Tyttöä luvattiin 90% varmuudella ja tyttö saatiin.
  5. Ihan kamalaa, miten tekee mieli Missä X:ä!! Voisin syödä vaikka pari pussillista joka päivä...
  6. Ihan selvästi näkyy! Onnea plussasta, helyes!!
  7. Mulla siirtyi laskettu aika Np-ultrassa 17.3. - 26.3., eli yhdeksän päivää eteenpäin. Tuo ei mitenkään yllättänyt, sillä kiertoni oli todella epäsäännöllinen (kaikkea puolesta vuodesta 30 päivään), eikä todellakaan säännöllinen 28, jonka mukaan neuvola lasketun ajan laski. Olin myös käynyt alkuraskaudesta yksityisellä, jonka mittausten mukaan la oli juuri tuo sama 26.3.
  8. Meille tulee neljä vuotta yhdessäoloa täyteen raskausaikana ja se tuntuu ihan hyvältä ajalta, kun kuitenkin ollaan iältämme jo lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä.
  9. Tika on Dragon Lance -kirjasarjassa esiintyvän naishahmon nimi, joten itse ainakin miellän nimen sen takia hyvin vahvasti tytölle sopivaksi.
  10. Mä en tiennyt oikeita viikkoja lääkärille mennessäni, sillä kierto oli todella epäsäännöllinen ja ovulaation ajankohta mysteeri. Sikiön koko oli 10,1mm ja lääkärin mukaan vastasi viikkoja 7+2.
  11. Onko kukaan taaksepäin kallistuneen kohdun omaava käyttänyt doppleria? Mulla lääkäri varoitti, ettei sydänäänet välttämättä kuulu neuvolassakaan kovin aikaisessa vaiheessa kohdun asennon takia, niin tuskinpa saisin niitä itsekään kuulumaan...
  12. Onnea Scarlet! Tuosta viivasta ei tosiaan ole enää epäilystäkään.
  13. Olin ajatellut kertovani vasta viikon 12 ultran jälkeen, mutta minulle löytyikin ainoastaan sellainen ultra-aika, joka menee hiukan työajalleni. Niinpä taidan joutua kertomaan esimiehelle tästä raskaudesta jo aikaisemmin, jotta voin sinne ultraan lähteä.
  14. Onnea plussasta, Iggy!
  15. Vau, miten upeasti olet palautunut laura!