Ninuskikinuski

Aktiivijäsen
 • Content count

  700
 • Joined

 • Last visited

About Ninuskikinuski

 • Rank
  Aktiivi
 1. Olihan Mininaksella vissiin kivunlievityksenä se konttaaminen, niinku miullakin? Ainakin miulla se toimi paremmin kun mikään suihku tai jumppapallo.
 2. Hei! Teen parhaillaan opinnäytetyötä vauvan kanssa matkustamisesta. Mikäli teillä on kokemusta vauvan kanssa matkustamisesta viimeisen viiden vuoden sisällä, käyttehän vastaamassa kyselyyn. Olen rajannut kyselyn koskemaan vain vauvan (=alle 1-vuotiaan) kanssa tehtyjä ulkomaan matkoja viimeisen viiden vuoden sisällä. Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/02F29AB224D09DFB.par Kiitos vastauksistanne!
 3. Tänään kuului neuvolassa syke rv 8+6, toinen raskaus. Nopeasti löytyi, ei tarvinnut kauaa etsiä.
 4. Kuka osaa nopeasti kertoa saako cheddar -juustoa syödä, jos sitä ei kuumenneta?
 5. vaude moose!
 6. Meijen pieni on Löpö.
 7. Siis eikö kaikkia liukkareita saa käyttää raskauden aikana? En ollu kuullutkaan, mihin tää perustuu?
 8. Meijen pikkunen möykky. Neuvolan mukaan oli 7+3, ultraajan mukaan 7+0.
 9. Toivotaan kahta tai kolmea lasta. Ensimmäinen on nyt vasta ihan aluillaan.
 10. Tulen olemaan 24, mies 23. Miulla opiskelut ihan lopussa, miehellä puolessa välissä.
 11. Me asutaan opiskelujen takia tällä hetkellä erillään, molemmat kt kaksioissa. Vauvan tultua suunnitelmissa muuttaa rivari kaksioon tai kolmioon.
 12. Me eletään tällä hetkellä kaukosuhteessa molempien opiskelujen vuoksi. Ei viime, vaan sitä edeltävänä kertana kun menin miehen luokse, sanoi hän seuraavana aamuna, että eihän sitä tiedä jos vaikka tosta viime yöstä alkaa maha kasvaa. Ollaan 23-vuotiaita, n. parin viime vuoden ajan käytettiin keskeytettyä yhdyntää ehkäsynä, tosin viime aikoina alettiin lipsua siitä. Oltiin molemmat sitä mieltä, että halutaan lapsia. Ajankohta olisi voinut olla tosin hitusen myöhemminkin, niin että taloudellinen tilanne olisi ollut parempi. Kuitenkin oltiin sitä mieltä, että jos "vahinko" sattuisi, niin vauva saisi jo tulla. Miulla on jonkin verran epäsäännöllinen kierto ja sen vuoksi olin hamstrannut testiliuskoja kotiin useita kappaleita. Aina aikaisemmin kun olin testannut, olin ollut niin varma, että nyt oon raskaana. Kuitenkin aina tuli pieni pettymyksen tunne kun en ollutkaan. Nyt viime kerralla kun olin miehen luona, miulla oli yks testiliuska jälellä. Menkat ois pitäny alkaa seuraavana päivänä, jos ne ois tullu sen pisimmän kierron mukaan. Olin ihan varma, että en oo nytkään raskaana, mutta ihan vaan tavan vuoksi tein testin, kun ei menkkoja ollut vielä kuulunut vaikka mahaakin satunnaisesti koski. Voin kertoa, että kyllä järkytyin kun nyt ensimmäistä kertaa siihen liuskaan tulikin myös se toinenkin viiva! En ollu uskoa sitä todeks, olin niin varma ennen testiä, että en oo raskaana. Ja kaikkina niinä muina kertoina, milloin olin testannu, oli paljon varmempi tunne raskaudesta. Siinä sit se ensimmäinen päivä pyöriteltiin ties minkälaisia ajatuksia päässä, mieskin, kun oli niin hiljanen. Illalla kun olin tiskaamassa, mies tuli halaamaan ja pillahdin siitä itkuunkin, ilman mitään syytä, oli vaan tunteet niin pinnassa. Mut se suurin järkytys kesti meillä vaan sen ensimmäisen päivän. Nyt omien laskujen mukaan 5+2 ja siitähän se maha sitten joskus alkaa kasvamaan, ihan niin kuin mies aavisti.
 13. Itse lopetin heti plussaa seuraavana päivänä. Oikeastaan melkein jopa plussa päivänä. Kerkesin sinä päivänä polttaa kaks tupakkaa, ennenkuin mies tuli kotiin. Tarkoitus oli polttaa vielä se viimeinen ennen miehen tuloa, mutten kerennyt, joten se viimeinen paloi sitten vielä seuraavana aamuna mieheltä salassa.
 14. Meillä tarkoitus kertoa varhaisultran jälkeen.
 15. Testasin sillä aikaa, kun mies oli koulussa. Kotiin tultua kerroin ja näytin, ja eikun apteekista hakemaan toinen testi vielä varmuuden vuoksi. Kellekään muille ei olla vielä kerrottu.