serenity

Jäsen
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

About serenity

  • Rank
    Tavis
  1. Saako siis alkuraskaudesta ottaa rautalisää vai ei?
  2. Oho, mites toi tuli kaks kertaa. Ärsyttävää.
  3. Ärsyttää mies. Ja pahoinvointi. Ja se, etten osaa olla stressaamaata kaikesta ja ottaa vaan ihan iisisti ja laittaa raskautta kaiken edelle. Aattelen, et mun olis jaksettava yhtä hyvin suorittaa elämää ja painaa koulua, duunia ym. ku ennen raskauttakin.
  4. Ärsyttää mies. Ja pahoinvointi. Ja se, etten osaa olla stressaamaata kaikesta ja ottaa vaan ihan iisisti ja laittaa raskautta kaiken edelle. Aattelen, et mun olis jaksettava yhtä hyvin suorittaa elämää ja painaa koulua, duunia ym. ku ennen raskauttakin.
  5. Mä oon lähdössä Rv 10-12 reissuun Portugaliin ja Espanjaan.. Vähän jännittää kyllä, että jaksaako siellä hyvin, kun aiotaan matkustaa aika pitkiä matkoja junalla ja bussilla. Pahoinvointiakin on ollut jonkin verran ja sekin vähän jännittää, että paheneeko se. Toisaalta kyseesä on lomareissu, jossa voi ottaa aika iisisti
  6. Yk 3, eli kahdet menkat ehti tulla pillereiden lopettamisen jälkeen
  7. Mä uskoin ekalla (tein kun menkat oli 3 päivää myöhässä)
  8. kp 31, kun menkat oli 3 päivää myöhässä. Kierto tasan 28 päivää kahdissa edellisissä kuukautisissa.
  9. Rv 5 alkoi lievänä etova olo, ja se on pahentunut hitaasti mutta varmasti. Nyt 7+5 ja ihankuin aamupäivisin ei olisi enää niin pahana, kun taas illalla on välillä tosi kaamea olo.
  10. Rv 5 alkoi lievänä etova olo, ja se on pahentunut hitaasti mutta varmasti. Nyt 7+5 ja ihankuin aamupäivisin ei olisi enää niin pahana, kun taas illalla on välillä tosi kaamea olo.