suvituuli

Aktiivijäsen
 • Content count

  1375
 • Joined

 • Last visited

About suvituuli

 • Rank
  Addikti

Profile Information

 • Location
  on the edge

Recent Profile Visitors

882 profile views
 1. OYS

  Kaksi hyvää kokemusta takana, viimeisin kesäkuulta. Lapsivedenmenon vuoksi svolle, esikoisen kohdalla osastolle odottelemaan käynnistymistä ja nyt kuopuksen kohdalla suoraan saliin. Molemmilla kerroilla ihanat kätilöt, eka kerralla jokaisessa vuorossa oli mukana myös opiskelija, nyt kesäaikaan ei. Vähäisiä toiveita kuunneltiin ja kivunlievitysvaihtoehtoja tarjottiin. Kuten muutkin on maininneet, niin vauvaa ei salissa enää pestä, meilläkin eka kylvetys oli tällä kertaa vasta kotona. Ihokontaktiin ja ensi-imetykseen salissa tsempattiin, osastollekin siirrettiin vauva puseron alla. Osastolla oli tällä kertaa rauhallista ja saatiin kolmen yön sairaalassaoloaika olla huoneessa ihan itseksemme. Imetykseen pyysin ja sain hienosti tukea (näin jälkiviisaana tätä taisin jäädä kellastuneen esikoisen aikaan kaipaamaan, vaikka silloinkin opastettiin), henkilökunta oli avuliasta ja ystävällistä.
 2. Sanghille peukut pystyssä ja onnea matkaan
 3. Toisen kohdalla kävi samalla tavalla.
 4. Onnea bertta!
 5. Peukut pystyssä Sanghin haamulaisen vahvistumiselle!
 6. Oviksen perusteella laskettuna esikoisesta heitto oli +1pv neuvolan laskemasta ja toisesta +4pv (jota vastasi myös alkupuolen ultrissa, loppupuolella kiri kokoa kiinni). Laskettua aikaa ei kummassakaan muutettu neuvolan laskemasta kun heitto on niin pieni, mutta eipä tarvinnut itsellä tai ultraajalla ihmetellä jälkimmäisen ultrissa sitä että vauva vastasi neljää päivää odotettua pienempää.
 7. ^Plussahan se, onnea! Onko viime oviksesta havaintoa?
 8. Pahoittelut Tepa Tosi hyvä viiva Sanghi noille päiville! Ja varmasti muistat senkin että hcg tuplautuu ~48h välein. Peukut pystyssä kuitenkin edelleen!
 9. Plussaa pukkaa Sanghi Peukut pystyssä vahvistumiselle, kyllä se piirtyminenkin siitä sitten nopeutuu päivien kuluessa. Mahtavaa! Vahvistumista Tepa84 haamulaiselle! Myös 4tharmonyllä näkyy jotain. Selkeiten alimmassa. Omalla kokemuksella PC:n viiva selkenee jo hyvinkin siinä vaiheessa kun OS:iin joutuu vielä kuvittelemaan, joten siltä kantilta vaikuttaisi hyvältä. Toivotaan!
 10. marsis, lupaavalta näyttää jouluvauvan suhteen! Ja Apollonis: edelleen . Onnea molemmille!
 11. Apollonis, ilo nähdä sut postaamassa tänne ja vielä suurempi ilo nähdä aivan selkeä haamu, ellei jopa ihan plussa! Peukut pystyssä jatkoa ajatellen!
 12. Olikos se niin että 10-16 päivää olisi jotakuinkin normaali vaihteluväli? Niin muistelisin. Jokatapauksessa vastauksena kysymykseen, mulla lyhyehkö luteaalivaihe säännöllisesti 11 päivää (ovis yleisimmin kp 17-18) ja allekirjoituksesta näkee tilanteen. Koska asia kuitenkin mietityttää sua ja luteaalivaihe on lyhyenpuoleinen, niin hyvä että otit asian puheeksi lääkärin kanssa, ei niistä verikokeista varmasti haittaa ole. Tsempit yritykseen täältäkin! (edit. tuli mieleen että oletko vasta lopettanut pillerit tms? Josko kierto vasta hakee uomiaan ja se voisi selittää asiaa.) edit2. bongasin aiheen vasta perustetuista, en kiinnittänyt huomiota että aloitus oli lapsettomuuspuolella. Mahdollisesti siihen liittyvää näkökulmaa en siis osaa kertoa.
 13. Olen kiinnostunut ostamaan vuoden 2016 äitiyspakkauksen makuupussin, ensisijaisesti käyttämättömänä. Yv tavoittaa.
 14. Onnea Kipinä, hyvältä näyttää!
 15. Olen ollut haastattelussa alkuraskaudessa ja vaikka asia silloin mietitytti kovasti, en kertonut asiasta Ekaterinan mainitsemista syistä. Se on vain elämää. Sain tuolloin paikan, mutta raskaus meni myöhemmin kesken, joten siltäkin osin olin tyytyväinen toimintatapaani työasiassa. Kun tulin uudelleen raskaaksi, kerroin vasta sen alkaessa kunnolla näkymään lähempänä puoliväliä, ei sillä tiedolla ole kiire ellei välttämättä halua itse kertoa jo aiemmin. Loppu hyvin kaikki hyvin omalta osalta, enkä tietysti hakua manailla, mutta kehottaisin menemään haastatteluun hyvillä mielin ilman tunnontuskia. Onnea haastatteluun!