Hipsuliini

Aktiivijäsen
 • Content count

  210
 • Joined

 • Last visited

About Hipsuliini

 • Rank
  Aktiivi
 1. Foreverin aloevera juomasta kokemuksia? Chiaa aattelin uskaltaa käyttää, sillä ilman sitä vatsa menee tukkoon, jos pellavansiementäkään ei saa käyttää. Ja uskaltaako tuota raakakaakaota nyt käyttää satunnaisesti? Muita superfoodeja ei taidakaan olla nyt käytössä!
 2. Voisikohan kookosöljy toimia liukkarina? Se olis ainakin luonnollinen ja yleisesti ihonhoitoon käytettävä.. Vai muistanko ihan väärin, että jossain luki sen myös käyvän tuohonkin tarkoitukseen..
 3. Kiitti nopeasta vastauksesta duudeli. Olen reissannut aiemminkin perhetutun muksun kanssa Thaimaassa, eikä meilläkään silloin ollut mitään liivejä mukana. Kun on lukenut suomi24, vauvapalstaa yms. , mitä pakata mukaan tulee vain itsekin vähän turhan hysteeriseksi. Ainahan voin tosiaan kysyä venematkan tarjoajilta. Ja emme toki ole ajatelleet lähtevämme pitkähäntäveneellä minnekään
 4. Moikka ! Ootteko oottaneet lapselle (1v 3kk) pelastusliivejä matkaan? Olemme viikon Lantalla ja toisen viikon Phuketissa.. Haluaisimme käydä taas Phi Phillä. Tosin liikumme joka tapauksessa isommilla veneillä..
 5. Kiitos vastauksista Ollaan reissussa keskiviikosta-sunnuntaihin. Ollaan Helsingissä ensin yksi yö. Ollaan ehditty reissata jo pari ulkomaanreissua, mutta poika on ollut silloin vain rintamaidolla, joten tälläisiä tilanteita ei ole aiemmin tullut eteen. Korviketta ei tarvitse ottaa mukaan, sillä poika on tosiaan vielä toivottavasti silloinkin rintamaidolla. Eiköhän me pari päivää selvitä. Otan varalta mukaan purkkiruokia ja voidaan tilata ravintolasta sitten jotain kasvista. En usko, että poika nälkään kuolee muutamassa päivässä jotenkin tuo vaan tuntui niin ensin vaikealta, että mitä kummaa sitä oikein syödään. Ja ehkä jos kesäkuussa on kovin kuumakin siellä, niin ruokakaan ei välttämättä maistu samalla tavalla kuin kotona. Katsotaan Se on jännä, miten eri maissa noi suositukset vaihtelee.. Onko sulla Spring muuten antaa mitään reissuvinkkejä tuonne? Pääseekö siellä liikkumaan vaunujen kanssa ok? Budapest-topicci on aika hiljainen ollut..
 6. Olemme lähdössä kaupunkilomalle (Budapest) kesäkuussa, kun poika on muutaman päivän vajaa 10kk. Poika ei ole koskaan oikeastaan tykännyt purkkiruuista, enkä oikeastaan ole sitä sitten antanutkaan, vaan aina tehnyt itse ruuat. Olimme mökillä kolme päivää ja sinne otin purkkiruokaa mukaan ja sekoitin omaan tekemääni sosetta; tämäkään ei maistunut. Nyt siis arveluttaa, että miten saamme ruokailun järjestettyä kohteessa (ei huoneistohotelli, koska en osannut matkaa varatessa ajella, että tarvitsimme sellaisen..) Onko vinkkejä? Aamupuurot saadan keitettyä hotelilla, samoin hedelmävälipalat ovat helppoja, mutta miten lounas ja päivällinen? Uskaltaisiko tuon ikäiselle pyytää jo ravintolasta jotain? Kiitollisina kuulisin muiden kokemuksia!
 7. Heippa taas ! Tää nyt ei ehkä enää kuulu tänne, mutta kysyisin vielä, että te joilla on nuo quinny zapp xtrat ja ootte matkustanu lentokoneella, niin miten olette pakanneet vaunut? Oletteko sitoneet jotenkin ratasosan ja istuimen yhteen ja laittaneet esim. jätesäkkiin? Oisin kiitollinen vielä tästä. Mietin jo, että jos olisin lentokentältä vuokrannut sellaisen pussin, mutta ne vie aina sitten tilaa reissun päässä.
 8. Kiitos kaikille kommenteista quinnyihin ! tänään kotiutuivat zapp xtrat ja kyllä vaikuttavat superpäteviltä näin äkkiseltään kokeiltuna! 3 viikkoa reissuun; näillä rattailla kelpaa lähteä !
 9. Ollaan lähdössä reissuun kuukauden päästä ja poika on silloin viikkoa vajaa 4kk. Meidän isot yhdistelmät (Brion Kombi) on ihan nounou reissuun, vaikka muuten ovatkin tosi hyvät. Nyt siis hakusessa hyvät matkarattaat, jotka sopivat noin pienelle. Eli siis makuuasento ehdoton ja mielellään, että poika olisi työntäjään päin. Quinnyn zapp xtra:t ovat oikeastaan ainoat hinta-laatusuhteeltaan, jotka passaisivat meille. Oliskohan nämä meille passelit? Onko teillä mitään muita ehdotuksia? Auttakaa avutonta
 10. Teepannu: Sain fysioterapeutilta sellaisen kunnon tukivyön ! En löytänyt mistään sellaista kuvaa, joka olisi tuon kaltainen.. Mutta siinä on oikein kunnon luut ja se on sellainen korsettimainen. Se on aika järeää tekoa kyllä ja tukee hyvin. Ainoa, mikä huono puoli siinä on, että sitä on vaikea saada istumaan vaatteiden alle/päälle. Oonkin pitänyt sitä kotosalla vain topin päällä ja töissä mulla on ollut käytössä tuo Anitan tukivyö, minkä monet ovatkin maininneet. Mä tilasin tuon Anitan vyön ihan sokkona netistä; tosin se oli melko helppo tilatakin. Ja voihan sen aina palauttaa jos ei ole sopiva, mutta onhan siinäkin oma hommansa. Tsemppiä !
 11. Heippa, Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia vauvan kanssa matkustamisesta Thaimaassa, etenkin Samuilla? Ollaan suunniteltu reissua ensi helmi-maaliskuulle, kun vauva olisi 7kk. Onko liian riskialtista varata matkaa jo ennen vauvan syntymää?
 12. Kiitos vastauksesta Armiannikki ! Päädyin nyt kuitenkin ihan cittarin perusuikkariin (20e), josta otin vain kokoa isomman Toivottavasti on masulle tarpeeksi kasvuvaraa tuossa. Isompi olisi jo tippunut ainakin tässä vaiheessa päältä..
 13. Löytyisköhän täältä vastausta mulle. Minkä kokoisia äitiysuikkareita ootte ostanut? Asokselta löytyis muutamakin kiva, mutta mietin tässä vain sitä kokoa... Eli jos on normaalisti (M)L kokoa uikkari, niin mikäköhän nyt sitten..
 14. Mä tunsin rv 18+1, istukka takana. Siitä voimistuivat viikossa ihan huimasti Ja ensimmäistä odotellaan meillä.
 15. Olen tällä hetkellä hakemasssa äitiys- ja vanhempainrahaa. Mammaloma mulla alkaa 25.6.2013, ei varhennettuna. Mun tulot on noususuhdanteiset, joten ne lasketaan 6 kk: mukaan, eikä vuoden 2011 verotuksen mukaan. Tällöin tuo 6kkn jakso olisi 24.12.2012-25.6.2013 Ongelma tulee tässä: Tiedän tottakai maaliskuuhun saakka tulot, mutta mitä sen jälkeen, kun tulot ovat epätasaiset? Eli jos en tiedä vielä, tulenko tienaamaan esim. toukokuussa 2000e vai 3000e. Ja kuitenkin nuo pitää hakea 2kk ennen laskettua aikaa (30.7) Olipas monimutkaisesti selitetty, mutta toivottavasti joku osaisi teistä viisaammista auttaa..