Sirra

Aktiivijäsen
  • Content count

    186
  • Joined

  • Last visited

About Sirra

  • Rank
    Aktiivi
  1. Onko kukaan neulonut tällä ohjeella villiksiä: http://www.ravelry.com/patterns/library/whw-plain-wrap Oliskohan tuo toimiva? Ajattelin kokeilla, jos tuo olis helppo pukea vauvan päälle.
  2. Mullakin haaveissa lapseen liittyvä tatuointi, mutta taidan siirtää sitä muutamalla vuodella eteenpäin. Nyt raskausaikana vanha tatuointini on nimittäin ärtynyt, se kutisee ja on turvonnut. Luulen, että siirrän loput tatuointihaaveet aikaan, jolloin lapset on tehty. Ja en ota enää värikuvaa. Mies on myös aina puhunut, että haluaa jälkikasvunsa nimen/nimet itseensä. Vielä pitää hänenkin muutamia kuukausia odotella.
  3. Marius on vähän liian pitkä mun makuun, mutta vahva 7. Liia?
  4. ^ Kaikesta huolimatta kyllä (sillä edellytyksellä, että valmistun lähiaikoina).
  5. Tää on ehkä vähän OT, mut kerroin potentiaaliselle työnantajalle heti työhaastattelussa rv 15. Tästä sitten keskusteltiinkin seuraavat 20 minuuttia, mutta ihan positiivisesti suhtautuivat.
  6. Nyt 16+ olen ehkä tuntenut ekat hipaisut/kutittelut. Ensimmäistä odotan, joten ihan satavarma en tuntemuksita ole.
  7. Ahahaa, hyviä vastauksia täällä, täytynee ottaa tarpeen vaatiessa käyttöön Mä luulen kanssa, että dementoituneen henkilön käytöstä on vaan pakko sietää.
  8. Voi elämä, miten mahtavia kakkuja täällä! Tahtoo kans!
  9. Mä olisin aina halunnut käyttämättä jääneen nimivaihtoehdon, mitä vanhemmat aikoinaan miettivät. Toisaalta en mitenkään erityisesti vihaa omaa nimeäni, se on aika neutraali enkä sitä varmaan koskaan vaihda. Sen sijaan lapsena vihasin toista nimeäni, nykyään enää inhoan. Mutta onneksi sitä ei tarvitse käyttää kuin harvoin.
  10. Sampo on ihanan suomainen, pieni negaatio pankista joten 9 ½ Iida?
  11. Meillä on ihan vaan otus kun ei tiedä, mitä sieltä tulee
  12. Kiitokset vastauksista! Kauheen vaikea päättää, ollaan nyt päätymässä Emmaljungiin tai Teutonioihin.
  13. ^^
  14. Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia emmaljungan mondial/edge duo combista classic-rungolla? Ihastuttiin juurikin edellä kauhisteltuihin tekonahkaisiin mondialeihin, mutta hinta vähän hirvittää jos vaunuista menee heti pinta rikki. Enemmän on nyt löytynyt negatiivista palautetta, mutta liikkeessä kun käytiin ko. vaunuja kokeilemassa ne vaikuttivat ihan päteviltä. Ja tuossa classic-rungossa vaikutti olevan mahdollisimman vähän osia, jotka voi mennä rikki. Eli ei siis mitkään supermodernit käsijarrulliset mallit kiinnosta.
  15. Tsemppiä vaan kaikille hermoilijoille ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin! Täällä alkaa alkuraskaus olla ohitse ja nt-ultrassa kaikki vaikutti hyvältä. Eli omasta kokemuksesta voin oireiden ailahtelemisesta sanoa, että se on ihan normaalia. Nyt siis alkaa murehtiminen vähän helpottaa ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin loppuun saakka.