NeferNefer

Aktiivijäsen
 • Content count

  1544
 • Joined

 • Last visited

About NeferNefer

 • Rank
  Addikti
 1. Meidän kuopus on nyt 2v 8kk ja juuri saavuttanut 10 kg kotivaa'alla mitattuna. Esikoinen taisi olla lähempänä kahta vuotta.
 2. Onnea täälläkin Alberta!
 3. 40 mg × 2 on mun annos ja oys:ssa synnytin esikoisen. Voipi olla paljon anesta kiinni, miten tilanteessa toimii. Tällä kertaa puhuttiin, että annosta voitaisiin hieman laskea ennen tulevaa käynnistystä tai vaihtoehtoisesti laskettua aikaa.
 4. Pahoittelut wii tukoksesta. Aniksellakin melkoiset kokemukset takana. Mulla on nyt toista raskautta Klexane käytössä verenohennuslääkkeenä. Olen pistänyt sykkeen toteamisesta lähtien ja jatkan 6 viikkoa synnytyksestä. Äitiyspkl:lla on tiivis seuranta ja viime käynnillä (rv 27) alettiin puhua synnytyksestä. Isoimmat mietittävät asiat liittynevät puudutuksiin. Minun annoksellani lääkkeen pitää olla vähintään ja vähän lääkäristä riippuen tauolla 24 tuntia ennen epiduraalin laittoa. Esikoisen synnytyksessä lääkäri empi epiduraalin laittoa, vaikka edellisestä pistosta oli melkein 72 tuntia aikaa. Mm tästä syystä alettiin puhua käynnistyksestä tälläkin kertaa. Esikoisen raskaudessa tai synnytyksessä lääkkeestä ei ollut suurempia hankaluuksia. Toki pitäminen on välillä ikävää, mutta kaikkeen tottuu
 5. Onnea Sanghi
 6. http://www.vauva.info/foorumi/topic/22659-voihan-vauva/ Tämän saisi siirtää odotuspuolelle, kiitos
 7. Selvä plussa. Onnea Lavella
 8. Selvä plussa! Onnea assie
 9. Kiitos vielä kaikille ja onnittelut muillekin plussanneille Tehkääs joku syyskuisten ketju odotuspuolelle?
 10. Kiitos kaikki Niinhän se piti vielä digi tehdä tälle iltaa ja tämä ei jätä paljon arvailujen varaa http://aijaa.com/P6mJw5
 11. http://aijaa.com/btFLpo Dpo ehkä 11.
 12. Eläähän ne ja on tässä kotona varmisteltu vielä Lähinnä mietin tuota folli kokoa, kun niin pieni oli. Voiko se irrota ns raakana?
 13. Mitä tapahtuu, jos Pregnylin pistää liian aikaisin? Eilen pistin ja tänään inssissä näkyi vain 15 mm:n folli. Inssi tehtiin siitä huolimatta, mutta pistää taas mietityttämään ajoituksen onnistumista.
 14. Onnea Mintel!
 15. Kiva Littis kun kerroit kokemuksesi. Mun lääkäri vain totesi, että nämä ovat niitä henkimaailman juttuja. Ei ehkä vastaus, jonka olisin halunnut kuulla Tuokin lohduttaa, että joskus näin vain käy.